חבר'ה, אני צריך להתייעץ איתכם

*איתי*

New member
חבר'ה, אני צריך להתייעץ איתכם

אני מתלבט בין באס לפנדר אמריקאית בשביל בלוז. מצד אחד אני מתתתתתתתתתתתתת על הצליל של הבאס! ידיד של אחותי השאיל לי פעם את הבאס שלו וזה היה הכלי היחיד שאשכרה זרם לי אדרנלין בעורקים כשניגנתי עליו! וגם מהרגע שניגנתי עליו הבנתי כמה הצליל של הבאס יותר משפיע מהצליל של הגיטרה (בלי לפגוע בגיטריסטים שבינכם כמובן). מצד שני כשאני שומע הרבה באס אני מתעייף מלשמוע את הצליל שלו, לא יודע איך להסביר את זה, אני פשוט צריך כמה דקות של הפסקה בשביל לחזור אליו, ובכלל - אני מנגן על גיטרה 3 שנים אז אני יודע לנגן על גיטרה לא על באס... הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אתאהב בכלי הזה (כמו שהתאהבתי בו ב10 דקות שניגנתי עליו) או שהוא פשוט ימאס עלי אחרי כמה ימים. מה אתם ממליצים?

איחוד

New member
קשה קשה...

תלך לאיזה חנות תנגן על בס ותשתדל ליותר מ10 דקות ואם תרגיש אותו דבר אז תקנה כי הבנתי שגיטרה כבר יש לך אז בס זה יהיה נחמד אני כבסיסט (או לפחות מנסה להיות אחד) ממליץ על בס בכל תוקף אבל זה כבר שיקול שלך

א סיני

New member
רגע רגע רגע....

אתה אומר שאתה אוהב את הכלי אבל מתעייף מלשמוע את הצליל שלו ?? חחח...תנגן על פיקולו...זו ההמלצה שלי בשבילך...

בלוז :)

הייתי ממליצה על פנדר, כמובן, כי אני אישית יותר מתחברת אליה מאשר לבאס, אבל אתה צריך לבדוק את העניין, תמצא איזה חבר עם באס ותג'מג'ם קצת, ואז תחליט :)

rhcpamit

New member
כנס

יש כמה דברים שאני רוצה שתבדוק לפני שאתה מחליט: תנסה לראות אם הידים שלך מסתדרות על הבס כי בס הוא כלי יותר קשה לנגינה מגיטרה, תראה איך הרמה שלך על גיטרה ואם היא באמת גבוה אז אולי לא משתלם לך לעבור לבס כי אתה הולך עכשיו ללמוד שנה פלוס אצל מורה ולעבוד על טכניקה קצת שונה ואתה תצטרך לעבוד קשה, בקשר לפנדר היא כמובן אחת הגיטרות שנשמעות הכי טוב לבלוז . אבל.. אם אתה באמת אוהב את הצליל של הבס (צליל מדהים) ויש לך גם כסף לקנות איזה musicman איכותית ואתה תסדר עם מה שכתבתי קודם אז לך על זה

למעלה