חברה!!!!! אני פשוט חייב לשתף אותכם!

LG_Falcon

New member
חברה!!!!! אני פשוט חייב לשתף אותכם!

פשוט עכשיו חזרתי מאחת החוויות הכי מדהימות בחייים שלי!! מה שנקרא אובר וולמינד, אובר פרילינג!!!!! כן כן אחרי שנתיים ויותר של ציפיה סוף סוף עשיתי את זה!!!!!! הלכתי ליראות את מלחמת הכוכבים, פרק II: מתקפת המשובטים! זה נשמע יותר טוב באנגלית... STAR WARS EPISODE II ATTACK OF THE CLONES אחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה סרט מדהים!!! זה הסרט הטוב ביותר שנוצר איי פעם עלי אדמות אני אומר לכם!!! שנוצר ושיווצר עד פרק III... מדהים! טוב יללה אני הולך לישון... מיי דה פורס בי וויב יו!

איך היה??

ב"ה ספר איך היה דבר אחי אני מת לדעת איך הסרט הזה כמה כוכבים היית נותן לו ואם היית ממליץ לנו לראות אותו???

SMILE 4 NOTHING

New member
באמת תכננתי ללכת לראות אותו

אבל אין אין אין אין אין אין לי כסף!!!!

אני זוכר,

פעם פעם, בעבר הרחוק, כשכרטיסיות היו עולות 17 שקל, הקולנוע היה עולה 20...

אה, כרטיסיות?

זה דברים משונים כאלה, שיש לעירונים.. כמו מדרכות ובניינים גבוהים.

וזה עוד כלום.. את לא יודעת מה יש!

יש דברים כאלה משונים, פזורים פה ושם ברחובות ולפעמים אפילו יש כמה ביחד. נו, ירוקים כאלה, עם עלים... איך קוראים להם? |קליק קליק| ברח לי מהראש! נו... אה, עצים. אבל הם ממש נדירים. אז תשמרי עליהם כשאת פוגשת אחד כזה.

נעמה ע.

New member
לא, לא..

אתה שוכח שאתה מדבר עם עכבר הכפר.. אולי אין פה כלום, אבל עצים יש פה הרבה
.

20??

כשאח שלי היקר(בן 20 וחצי) היה קטן, כרטיס לקולנוע עלה 8 ש"ח...... אתם קולטים בכמה זה עלה? הם משוגעים!! צריך לעשות עליהם חרם, אני אומרת לכם... האמת היא, שאני עושה חרם, אבל זה לא בגלל זה..זה סתם כי אין לי מספיק כסף וגם אין לי סרט שאני רוצה לראות בינתיים......

באמת ככה עשיתי

חרם!! מהסרט אי.טי. (שנת 82) לא דרכו רגליי כמדומני באולם הקולנוע. ב"ה אוהב ישראל

תהיה בריא...

דווקא מלחמת המשובטים זה החלק הראשון של הטרילוגיה "מלחמת הכוכבים", אבל משום מה יוצרי הסדרה התחילו מהאמצע... אבל ברצינות, אתה חושב שבפורום דתיים זה המקום לרוץ ולצעוק שהיית בסרט??? תהיה בריא..

LG_Falcon

New member
חחחח כן!!!! כי זה תלוי איזה סרט...

כי יש סרט ויש סרט.... והסרט הזה הוא משו אחר...... וחוץ מזה, אתה מעדיף שאני ארוץ ברחוב ואצעק את זה? מיילא אם הייתי בחול איפה שכולם היו עושים "אה? יופי! סרט גדול אה?" ודנים אתך על הפילוסופיה שמאחורי האפיזודה כמו פריקים רציניים... פה זה משו אחר..חחחחח וחוץ מזה זה החלק השני (!) לא הראשון, וזה הותחל מהאמצע בגלל טעמים היסטורים... (יעני "לך תבין...")

מיקי*

New member
למרות העות הקטנה (זה הסרט השני ולא

הראשון) אני מופתע איך הגיעו ידיעות על סרטים ר"ל אל אזניך?! חוץ מזה באמת סרטים גדולים ובאוירה זו (ובהשראת פאלקון) מיי ו פורס בי וויף יו!!!

מושקא

New member
Wגע Wגע Wגע!

לה"ו. משו אחד אני לא מבינה! איך זה שזה רק יצא פה לפני שלושה ימים, ואתה כבר הספקת לראות את זה שם?? והרי זה לא הגיוני!! רגע, יצא שם ספיידר מן? כי זה שבר קופות פה.... יותר מכל סרט אחר בהוליווד... לכו תבינו... ובכלל שמעתי שזה לא הכי יפה ...... נו אז איך היה אח של אסתי פסתי??? זיי געזונט, מושקא. נ.ב. איפה אתה? לא רואים אותך, לא שומעים אותך!!!!! פאלקוןןןןןןןןן השמיע קול!!!!!

למעלה