חברה, אומנם זה לא קשור לאוכל אבל...

חברה, אומנם זה לא קשור לאוכל אבל...

אני חייבת לספר לכם משהו שקרה לי במוצ``ש. אבל זה ארוך וכתבתי את זה מהעבודה בפורום אחר (לא של אוכל) ואני מתעצלת לכתוב את הכול שוב אז אני מצרפת לינק. נא לקרוא וללמוד לקח ולא לעשות את השטויות שאני עשיתי!!!

מאפין

New member
אריאלה - אפשר לנשום עכשיו לרווחה

כאשר כל זמן קריאת המכתב שלך עצרתי את נשימתי, אבל תודה לאל את איתנו בריאה ושלמה.

נכון. איזה דבר מפחיד זה היה

אני לא מאמינה שיצאתי מזה בשלום, ברוך השם. האמת, את לא יודעת מה זה להרגיש פחד עד שמגיעים למצב הזה וזה פשוט נורא ואיום.

רובנס

New member
אריאלה הצלחת להצחיק אותי מאוד

מאוד הזנת את פחדייך עוד בקריאת השמות ואני מאמין לך שפחדת מאוד אך טוב שנשמרת. ואל תיעלבי אני נוסע שם הרבה והנוף כל כך יפה והמרחבים......... ויש לך את תפילת הדרך אני מקווה

רובנס, הנוף שם באמת יפה אבל בכל זאת

מדובר במקום חשוך מאוד ויש הרבה ערבים באיזור גם אם הם רק בדואים וגם אם הם לא רוצחים אותנו מסיבות אידאולוגיות הם שבהחלט יכולים להיות בניהם גנבים ואנסים וכו` ולי נראה שהם רצו לגנוב לי את האוטו. אז כפרה, הלך האוטו אבל מה הייתי עושה שם לבד בלילה בחושך? כך שנוף יפה לא כ``כ עוזר במקרים כאלה.

רובנס

New member
אריאלה אני באמת מתנצל לא שיערתי

שהמצב הוא עד כדי כך זו לי הפעם הראשונה לשמוע על הכנופיות של גנבי המכוניות הפועלות שם צר לי שעברת נסיון כזה וטוב שאת אתנו נראה שבאמת המדינה הולכת לאיבוד ושוב סליחה

נופר 30

New member
אויי אריאלה

הזכרת לי נשכחות אך שאמרת את השם חורה על לי חיוך על הפנים אמרתי לעצמי מסכנה לא ידעה למה נפלה יש שם תרבות אחרת לגמרי אצל הבדואיים את צריכה לראות אך שהם נוהגים שם בנגב הבדואיים משהו לא מהעולם הזה פתאום הם מופעים לך על הכביש בכל מקרה ברוך השם את איתנו וזה החשוב

כן...מה זה כל הדברים האלה?

``רייסים``, חארקות... נפלו על השכל הבדואים האלה? מפחיד מאוד.

y.n

New member
אריאלה

קודם כל- אני שמחה שיצאת מזה בשלום. זוהי חוויה לא נעימה ואני מקווה שהיא לא השאירה בך צלקות. אני גרה בבאר שבע ולכן הסביבה מוכרת לי מעט. בזמן האחרון יש מכה של שוד רכבים באיזור ע``י בדואים, לכן סביר להניח שזה מה שהם רצו לעשות. כבר שמעתי על אנשים ששדדו מהם את הרכב באיומים, ולא באיזור נידח אלא באמצע העיר. (מאוד מאוד מסוכן להתנגד להם.) אני מניחה שבתקופה זו, כל התקלות כזו נראית מפחידה עוד יותר וכולנו תקווה שתתאוששי ושתרגישי טוב.

למעלה