חבל שפירקו את המסילה לאל-בירה

מצב
הנושא נעול.

אפשר היה להעביר את עראפאת ימ"ש לירושלים (לבית של אביתר....)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אצלי:

אפשר היה להעביר את עראפאת ימ"ש לירושלים (לבית של אביתר....)
אצלי:
הוא היה הופך לקציצות תוך רגע אחד ! לא היו מזהים את השאריות כי לא הייתי משאיר שום זכר ל- DNA שלו !!! סמוך על סחבק ! מערבבים אותו עם H2SO4 בריכוז 98% והנושא סגור !

mister K

New member
מאיפה יש לך בבית חומצה גופרתית?

אצלי:
הוא היה הופך לקציצות תוך רגע אחד ! לא היו מזהים את השאריות כי לא הייתי משאיר שום זכר ל- DNA שלו !!! סמוך על סחבק ! מערבבים אותו עם H2SO4 בריכוז 98% והנושא סגור !
מאיפה יש לך בבית חומצה גופרתית?

elians

New member
חחחח אני מקווה שיש לך נסיון

אצלי:
בתחום של ה"ערבובים" .. אחרת שלא יווצר מצב שכמו בספרטים שיש פיצוץ עם עשן ירוק / כחול ו"המדען" יוצא מהחדר המום

../images/Emo6.gif מיוסיקל המבורגרס עם פרופ'

בתחום של ה"ערבובים" .. אחרת שלא יווצר מצב שכמו בספרטים שיש פיצוץ עם עשן ירוק / כחול ו"המדען" יוצא מהחדר המום
מיוסיקל המבורגרס עם פרופ'
שכחתי את שמו... המג'נון ההוא מהשעורים לאנגלית ב-לימודית של פעם...

elians

New member
חחחחחחחח

מיוסיקל המבורגרס עם פרופ'
שכחתי את שמו... המג'נון ההוא מהשעורים לאנגלית ב-לימודית של פעם...
חחחחחחחח
תגיד ... אולי תנצל את הידע שלך הכימיקלים בהכנת איזה המבורגר כימיקלי שמתפיח את עצמו ... ככה שנכין אחד והוא יהפוך להיות ארוחה משפחתית איזה קבב קטן שישכפל את עצמו... :)

מי אני ? השתגעת ? אנ'לא כימאי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח
תגיד ... אולי תנצל את הידע שלך הכימיקלים בהכנת איזה המבורגר כימיקלי שמתפיח את עצמו ... ככה שנכין אחד והוא יהפוך להיות ארוחה משפחתית איזה קבב קטן שישכפל את עצמו... :)
מי אני ? השתגעת ? אנ'לא כימאי

אם אינך יודע המקצוע שלי הוא "ארכיאולוג-רכבתי-אוטובוסי" ! כמובן !

מצב
הנושא נעול.
למעלה