חבורת אטומיק היום בקומפורט11 22:00

manfish

New member
חבורת אטומיק היום בקומפורט11 22:00

אנו מופיעים מחר במועדון הקומפורט,קומפורט 11 שעה 22:00. על מנת לשפר את הגישה למוזיקה שלנו, מצורפת רשימת השירים שנבצע מחר להורדה מהאתר שלי. אשמח לתגובות. תודה, ירון. לאתר שלי..

כנראה שהמצב באמת קשה

פעמיים בפחות מחצי שעה ´פרחים בקנה´ ברשת ג´ הבוקר. לפני ואחרי החדשות של 11. האם החליטו על הפצצה בעירק בלי להודיע לי? הירדנים והמצרים על הגבול? מה קורה לשדרנים שלנו ועוד בביצוע המחודש. מילא אחד השדרנים היה שם את הביצוע המקורי והאהוב אבל פעמיים אותו ביצוע מעצבן. יום טוב לכולם ואגב אם מישהו מעוניין, היום שוב הופעה בת"א של חבורת אטומיק אז כל מי שלא נענה להזמנתי בפעם הקודמת.... רחלי

גרי רשף

New member
פילים בקנה וחלודה בצריח..../images/Emo22.gif

פעם כשהיינו שומעים שירי להקות צבאיות ברדיו- היינו יודעים שהיה פיגוע. כיום, עם כל החידושים המעצבנים- כבר לא צריך פיגועים, והחידושים הם הם הפיגוע עצמו.. עוד מעט מלחמה עם עירק, ואנחנו ניתקע בחדר האטום עם שרית חדד בקרנבל בנחל.. כבר עדיף סקאדים! בכל מקרה, אם אשמע משהו- מיד אעדכן אותך. אל דאגה! (רק אבקש לשרשר להבא את ההודעות על האטומיק..)

אפילו לא שמתי לב שיש הודעה

פשוט נזכרתי בסוף גם בזה. ההודעה שלי היא על ´פרחים בקנה´ ואין לה קשר להודעות אחרות ולכן היא עמדה בפני עצמה (עד שהוזזה). חבל שאנשים לא יראו את ההודעה על ´פרחים בקנה´ כי לא מענין אותם לראות מה הגיבו על הודעה על הופעה כזו או אחרת.

גרי רשף

New member
פשלה אטומית שלי../images/Emo22.gif

אני כה להוט לשרשר עד כי אני חוטא פה ושם בהיסח הדעת, ומשרשר מין לשאינו מינו. למרבה הצער- לא ניתן להתיר שרשורים, ולכן אני גם מתנצל וגם אבחון שנית את מדיניות היד הקלה על העכבר!..

trilliane

Well-known member
מנהל
אל נא תתעצבי אל לבך, צפוש! ../images/Emo140.gif

חלקנו קוראים כל הודעה והודעה בפורום, בפרט אם את חתומה עליה!
ודווקא כיוון שזו הופעה שלא שמעתי עליה וראיתי תגובה עם כותרת מעניינת שלך, תהיתי מה היה לך להגיב על זה (ורק אח"כ הבנתי לבד שהודעתך שורשרה ע"י מנהל הפורום, אגב, עוד לפני שראיתי את התגובה שלך אליו. אפשר היה להבין את זה מההודעה עצמה). כולם הסיקו את המסקנות שלהם וילכו לאכול אוכל טוב (ידיד שלי מקפיץ פה חזה עוף ברוטב שום ודבש).

בסדר לא כועסת ../images/Emo24.gif

חוצמזה בסוף פלפל גם הגיע ואני מקווה של סבל. הבטחתי לו צ´לו ואיש שמזכיר לי את זאב טנא שמנגן על מפוחית אבל דווקא בהופעה הזו שניהם לא היו. למרות זאת היתה הופעה טובה - מסתבר שבפעם שנייה כבר מכירים קצת את המילים והמוסיקה אז יותר קל להתחבר. בפעם הבאה אין שחרורים לאף אחד. רחלי

ואגב חידושים

מה זה צריך להיות הדבר הנורא הזה שאני שומעת מתנגן עכשיו ברדיו? אני כעוור אחריך הולך...צחור החבצלת בשחור שערך... לילה בחוף אכזיב בביצוע של סמיר שוקרי וישראל דיין (?) למה לקחת שירים טובים ויפים למה לא לעשות דברים חדשים? מה קרה כבר הלחינו את כל השירים של נעמי שמר? אין יותר שירים של אלתרמן, זך, חפר, רחל... ? ומה עם לנסות משהו של משוררים צעירים? יופסקו המחזורים!

manfish

New member
מחזורים

רגל אחת הנטועה איתן בעבר, אולי מאפשרת לשניה לגשש ביתר בטחה אחר מדרגה גבוהה יותר?

זה נכון במקרה

שלביצוע החדש יש אמירה מחדשת אבל סתם לבצע שיר ישן ויפה בביצוע שונה, בלי שום אמירה חוץ מאולי תראו איזה יופי אנחנו שרים במזרחית שירים שפעם שרו רק באשכנזית אין בזה כלום. בביצוע המחודש של ´פרחים בקנה´ אין שום דבר חדש ומעניין לדעתי אבל אולי אני פשוט לא שומעת את האמירה.

למעלה