זריקות פיוריגון

זריקות פיוריגון

החודש הזה זה החודש השני בטיפול פיוריגון. טופלתי עד עכשיו באיקקלומין. יחד עם האיקקלומין היו לי 2 זקיקים, אך לא היה הריון
ועכשיו עם הפיוריגון יש לי רק זקיק אחד, בדיוק כמו בחודש שעבר שטופלתי בפיוריגון שהיה לי גם כן זקיק אחד. החודש לקחתי מינון של 75 יחידות מהיום הרביעי למחזור, וחודש שעבר התחלתי עם 50 יחידות ואח"כ הרופא העלה את המינון ל-75. מה שאני לא מבינה הוא שאני פוליצסטית, אז למה גדל לי רק זקיק אחד? איך עם האיקקלומין גידלתי יותר זקיקים? האם צריך להגדיל עוד יותר את המינון? ממש מדכא אותי שעם זריקות יש רק זקיק אחד

מיקי1212

New member
הי

תראי מעלם לא קיבלתי פיורגון , האם זה כמו מונוגון או כמו גונל ? אולי כדי להחליף ? אין לי מושג כדי להתייעץ עם הרופא. אבל מה שאני כן יודעת שהבעיה עם הפוליציסטיות זה שגם על מינון קטן הם יכולות לייצר פתאום המון המון זקיקים שזה ממש לא מתאים למקרה של הזרעות (הריון מרובה עוברים) , ולכן אני חושבת שהרופא "הולך איתך על ביצים" ולא קופץ עם המינון כדי למנוע את מצב כזה שהוא בהחלט מחורבן ואף מסוכן ועלול גם להשאיר המון ציסטות לפעם הבאה. אז הוא להעלות עוד טיפטיפה את המינון , או להחליף תרופה , או אולי לחזור לאיקקלמין , אם שם הגבת טוב אז אולי שווה לנסות עם זה שוב ... שיהיה לך המון המון בהצלחה , ואני יודעת גם זה מבעס שהתגובה עלובה ויש מלא עצב וכעס ... שולחת לך חיבוק ענקי ומאחלת שהסבל יסתיים בקרוב מיקי

3קטנה

New member
היי,

ראי, את מדברת על מינון מאוד נמוך, שדי הגיוני שמניב רק זקיק אחד - כמובן שיש נשים שמינון כזה יניב אצלהן יותר זקיקים, אבל מדובר בתגובה די הגיונית למינון כזה. יש הרבה פוליציסטיות שלא מגיבות למינון נמוך אבל כן מגיבות למינון יותר גבוה - זה משחק של ניסוי טעייה ולמידה, אצל הרבה מאוד פוליציסטיות יש קו מאוד דק ביןן אי תגובה לבין תגובת יתר, והרופא שלך פשוט לומד אותך בזהירות רבה. בהצלחה

hila218

New member
הי מתוקה תקשיבי,

בגלל שאת פוליצסטית את צריכה להגיד תודה שצמח לך רק אחד כי בדרך כלל (כמו אצלי) יש גירוי יתר וזה מאוד מסוכן וכואב שלא לדבר על זה שמפסיקים את הטיפול. בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שגם אם זקיק אחד יכול להיות הריון וזה מעולה. המון בהצלחה ותתעודדי. הילה

תודה בנות ../images/Emo24.gif

אני צריכה לסמוך על הרופא הרי הוא לא סתם מומחה לפריון
אני מקווה שהזקיק הזה יביא כבר את ההריון המיוחל

למעלה