זקוק לעזרתכם...

מצב
הנושא נעול.

tomershaul

New member
זקוק לעזרתכם...

זקוק לעזרתכם...
צהרים טובים! אני בן 22(עתודאי בדחיית שירות) עובד מזה שנתיים במקום עבודה עם משמרות גמישות. השכר הממוצע שלי הינו בסביבות 1000 ש"ח בחודש. המעביד מוציא לי תלושומשלם את כל התשלומים כנדרש. שאלתי היא האם מגיע לי ע"פ חוק לקבל דמי אבטלה במידה שאתפטר, ואם כן אשמח לפירוט רב ככל הניתן. תודה רבה ושבת שלום

שיר ורד

New member
כן

זקוק לעזרתכם...
צהרים טובים! אני בן 22(עתודאי בדחיית שירות) עובד מזה שנתיים במקום עבודה עם משמרות גמישות. השכר הממוצע שלי הינו בסביבות 1000 ש"ח בחודש. המעביד מוציא לי תלושומשלם את כל התשלומים כנדרש. שאלתי היא האם מגיע לי ע"פ חוק לקבל דמי אבטלה במידה שאתפטר, ואם כן אשמח לפירוט רב ככל הניתן. תודה רבה ושבת שלום
כן
לאחר תקופת המתנה של 90 יום. במידה ותוצע לך עבודה ותסרב להתיצב תדרש לתקופת המתנה נוספת של 90 יום.

tomershaul

New member
ליתר ביטחון

כן
לאחר תקופת המתנה של 90 יום. במידה ותוצע לך עבודה ותסרב להתיצב תדרש לתקופת המתנה נוספת של 90 יום.
ליתר ביטחון
כלומר רק לאחר 180 יום אהיה זכאי לדמי אבטלה? שאלה נוספת היא לאיזה שיעור דמי אבטלה אהיה זכאי?

שיר ורד

New member
לא

ליתר ביטחון
כלומר רק לאחר 180 יום אהיה זכאי לדמי אבטלה? שאלה נוספת היא לאיזה שיעור דמי אבטלה אהיה זכאי?
לא
90 יום תצטרך להמתין בכל מקרה. לגבי ה90 יום הנוספים זה תלוי בפקידי לשכת התעסוקה. חוץ מזה שכחתי תנאי חשוב. אתה צריך לצבור תקופת אכשרה שהיא עבודה (מבוטחת) של 300 יום מתוך 540 הימים שקדמו להתיצבות בלשכה לראשונה. דמי האבטלה שתקבל יהיו נמוכים במקצת מהשכר הממוצע בשלושת חודשי עבודתך האחרונים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה