זקוק לעזרה עם צלמים

ilanvag

New member
זקוק לעזרה עם צלמים ../images/Emo53.gif

שלום לכולן/ם, הייתי פעיל בפורום הזה לפני כשנתיים, וכעת אני מתבונן מפעם לפעם, אז שלום לאתי ולכל מי שזוכרים לי חסד נעורים...
גיסתי מתחתנת בעוד כמה חודשים, ואנחנו עכשיו בעניין של לחפש צלמים. האם מישהו יכול לומר לי מיהם הצלמים המומלצים/פופולריים הקיימים כיום בפורום? (אני זוכר שלפני שנתיים היה את אריאל מראש-העין שהיה מאוד פופולרי, יניב באיו, ועוד כמה שמות שאני לא זוכר). אנחנו צריכים צלם סטילס + צלם וידאו, חבילה סטנדנטית למדי, ושיהיו מחירים סבירים. כל מי שיכול להמליץ לי על צלמים טובים - פה או במסר (וכמובן, רצוי גם עם מספר טלפון), אהיה אסיר תודה. אילן

ilanvag

New member
אזור המרכז - האולם ברחובות

תודה על השאלה, שכחתי.

אמנם אני לא מהוותיקות, אבל יצא לי

לקרוא את שרשור החתונה המקסים שלך
לגבי המומלצים - אני אישית חתמתי עם אריאל, בחור מקצוען, אמין ומצחיק, צילם את חברה שלי והיא מאוד מרוצה - ממליצה לגיסתך להיפגש איתו ולראות את האלבום הדיגיטלי שהוא מעצב. (מחירים מפורסמים במתחתנים). בנוסף, ראיתי גם עבודות של עינב מור והתרשמתי לטובה.

muga

New member
אני יכולה להמליץ

על "דרך הצילום". הם נמצאים בת"א, מחירים סבירים ביותר (ממוצעים). החתונה שלנו רק עוד שבוע וחצי, כך שחוויות מהם תוכל לקבל רק אח"כ. אבל יש לא מעט אנשים בפורום שהשתמשו בשירותיהם והיו מאוד מרוצים (אפשר לבצע חיפוש). בהצלחה ומזל"ט!

ilanvag

New member
עדכון: אריאל לא פנוי בתאריך "שלנו"

וואי, הפורום הזה עובד מהר
לכל החברים שהמליצו לי על אריאל - גם פה בפורום וגם במסרים - הוא לא פנוי בתאריך הספציפי שגיסתי סגרה. הוא אמר שיש לו עוד צלם שהוא עובד איתו, והם יבדקו את זה, אבל בכל מקרה, ומכיוון שזה לא יהיה הוא אישית - המלצות על צלמים נוספים נוספות יתקבלו בתודה. אילן

לי0704

New member
רוני הרמן

אנחנו מאוד מרוצים מהתמונות (מכל ה- 750 !!!). (פירסמתי פה תמונות לא מזמן). צלם הוידיאו שעובד איתה מקסים ולא מורגש במהלך הארוע. והכי חשוב, העורך - הוא קוסם, ראינו את הסרט העורך כבר חמש פעמים (ולקחנו אותו רק ביום שישי). כל פעם אנחנו נהנים ממנו מחדש!

יוקי28

New member
יניב באיו

היה ועדיין צלם מצוין. צילם בחתונות של כמה חברים שלנו, ויצלם בשלנו ביום חמישי

Miss Shmelo

New member
מצטרפת לשאלה ,אבל..

אני מתחתנת באזור השרון. השמן אולפני צילום קובי אולפני ברק- גיא ברק יש המלצות?

למעלה