זקוק לעזרה בבקשה!!!

janana2005

New member
זקוק לעזרה בבקשה!!!

השאלה מופנת לסטודנטים שבינכם. אני רוצה להתחיל את הלימודים לתואר בכלכלה כבר בשנה הבאה בהתחלה רציתי את המכללה למינהל אבל משיקולים כלכלים כנראה שאני יתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחב או במכללת רמת-גן, האם יש הבדל כלשהו ברמת הלימודים ובין המוסדת? והאם ישנו הבדל ברמת היוקרה של התואר בין המוסדות השונים, ואם כן מהו? תודה.

יש הבדל מהותי ומרכזי.

המכללה למנהל זה רע. בחרת באופציה הנכונה והיא לימודים במקצוע מבוקש כלכלה, באוניברסיטה. אתה יכול לבחור ללמוד בכל אוניברסיטה שאתה רוצה למשל באוניברסיטה הפתוחה. רק לא מכללה. בהצלחה, שתף אותנו בהחלטה הסופית. המגדלת.

צ מ ו ת י

New member
למה מכללה למנהל זה רע?

מאיפה לך? ומה טוב באו"פ? הקורסים יותר קשים ,רמה יותר קשה... מה טוב בזה?????? להיפך....במקום אחר יותר קל ומנחים יותר טובים עצה שלי... תלמד בכל מוסד אחר חוץ מהאו"פ בהצלחה

קורסים יותר קשים..רמה יותר קשה..

זה בדיוק מה שטוב באו"פ........... ותחשבי על זה...

יש משהו במה שטענת כאן , צמות.

הבעייה היא שכאשר הכל יותר קל גם היחס בסוף התואר לתואר שלמדת אינ יחס רציני. למשל אני לא מתייחסת ברצינות לתואר של מכללת אריאל. לכן אני מציעה אוניברסיטה על פני מכללה. פעם דרך אגב למדתי במכללה למנהל (חשבונאות + חשבשבת) - המורים והמורות היו די על הפנים , כל מיני פליטי הוראה ממקומות מוזרים . הרגשתי כמו בסיפורי נריה. יתכן שהיום זה יותר טוב.

מכללת רמת גן היא אחד מהמרכזים

של האוניברסיטה הפתוחה, ומעניקה תואר של בפתוחה

janana2005

New member
עוד שאלה?

תודה על התגובות המהירות! האם יש הבדל בין הסניפים השונים? רמה? יוקרה? מחיר?

vinney

Well-known member
אין הבדל, ואין סניפים

יש מרכזי לימוד שונים לאו"פ, שבסך הכל מהוים מקום לשבת בו בשיעורי ההנחיה. בחלק מהמרכזים (כמו מכללת רמת גן) צריך לשלם סכום כסף נוסף פרט לשכר הלימוד הרגיל, על הזכות לנשום את האויר הצח במיוחד שיש להם. ברוב המרכזים הזכות הזאת ניתנת בחינם. בתואר עצמו לא רשום באיזה מרכזים למדת את הקורסים שלך, וזה גם לא מעניין אף אחד.

נועה321

New member
כן, וגם...

כמובן שאין חובה ללמוד את כל הקורסים באותו מרכז לימוד(וזה עוד יתרון של האו"פ
), אני, למשל, למדתי עד עכשיו 9 קורסים ב-4 מרכזי לימוד שונים
,

janana2005

New member
תודה רבה רבה עזרתם לי המון

בקרוב האוניברסיטה הפתוחה :)

janana2005

New member
אהה שאלה אחרונה

מה שכר הלימוד פחות או יותר? בלי דמי מכללה כמובן, ומה ההוצאות הנלוות כמו ספרים וכ"ו?

maormp

New member
1950 לקורס בהנחיה מוגברת

20 קורסים * 1950 = שכר לימוד אחרי זה משלמים מחיר מופחת בהרבה

vinney

Well-known member
אין הוצאות נלוות

פרט ל37 שקל דמי אבטחה לכל קורס. אם אתה רוצה, אתה יכול להוסיף 200 שקל להנחיה מוגברת (כך שסך הכל עלות כל קורס לא עולה על 2000 ש"ח), אבל זה לא חובה, תחליט לבד לגבי כל קורס וקורס. ספרים כלולים במחיר, וישארו אצלך אחרי שתסיים את הקורס.

סט נצחי

New member
אחרי 20 קורסים לומדים הכל בחינם

ויש גם את ההחזרים של ווינוגרד בסוף השנה ויש גם 300 שח הרשמה חדפעמי ובסוף זה אמנם הכי זול אבל עדיין מאד יקר

VoodooKid

New member
אפשר הסבר...

מה זאת אומרת אחרי 20 קורסים לומדים הכל בחינם...

סט נצחי

New member
כאן נמצאים כל ההסברים

בעיקרון אחרי שמשלמים 20 פעם שכר לימוד אפשר להמשיך עד סוף התואר בחינם

למעלה