זקוק לייעוץ בנוגע לכרטיסי קול של M-audio

worrywort

New member
זקוק לייעוץ בנוגע לכרטיסי קול של M-audio

אשמח אם אחד מכם אשר מכירים את הכרטיסים ומה שיש להם להציע יוכל לעזור לי לבחור כרטיס בשבילי. אני מחפש כרטיס של M-audio ראשית כדי לעבוד על פרוטולז m-powered (כלומר כרטיס של חברה אחרת לא בא בחשבון). שצריך שיהיו לו 2 כניסות מיק (או לפחות אחת, ראיתי שבהרבה דגמים הכל ליין) הסתכלתי באתר של M-audio ושל חלילית, אבל אני לא בטוח אם יש שם משהו שעונה לדרישות שלי. ראיתי את זה http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT-main.html שאני לא יודע כמה הוא עולה אבל זה באמת חבל שבשביל 2 כניסות מיק שיש שם אני מקבל עוד 6 כניסות ליין שאני לא צריך כ"כ הרבה. וראיתי את הדלתא66 ו44, שלפי מה שאני מבין אין שם כניסות מיקרופון. מה אתם מציעים לי לקנות?

worrywort

New member
אז זהו

באמת הכרטיסים המוביליים נראים לי עדיפים, ה410 נראה לי שוב, מעט גדול על הדרישות שלי, למה אני צריך 10 יציאות? ה fast track pro הוא אופציה אחת, מולה יש את ה firewire solo מה אתה ממליץ?

HeavenlyB

New member
ל-Firewire Solo כמו שהשם מרמז

יש כניסת מיק' אחת. אם זה מספיק, אז כן. יש לי חבר באנגליה שמשתמש בו והוא מרוצה. אני משתמש ב-Fastrack Pro עם Protools M-Powered 7.3 ואני מרוצה

worrywort

New member
אני רואה שהפרו עובד ביו אס בי והסולו בפייר

אין בעיות עם היו אס בי ? לא עדיף פייר ווייר? איך הפרו מבחינת היציאות? מה זה הכפתור ליד הווליום של האוזניות? יש אפשרות לשליטה על הלבל בכל היציאות?

worrywort

New member
טוב אני רואה ששניהם עולים בערך אותו דבר

אז אין טעם לקנות את הסולו אם אפשר בעוד 100 שקל לקבל עוד כניסת מיק ועוד יציאות... איפה אפשר למצוא את זה חוץ מחלילית?

worrywort

New member
ויש לי עוד שאלה חשובה שהיא יותר כללית גם

אם נגיד יום אחד אני ארצה להקליט עם עוד מיקרופונים נניח 4. אני אוכל לחבר לכניסות ליין משהו שיהפוך אותן למיק? מה צריך בשביל זה בעצם? פרה+DI ? כי לכרטיס שיש לי כשאני מחבר את הפרה לכניסות ליין זה לא עוזר, עדיין יש יותר מדי רעש יחסית לאות כמעט 3:1 או משהו כזה. למרות שאני לא משתמש בDI...

HeavenlyB

New member
אני לא זוכר כרגע

אבל נדמה לי שהמקסימום זה שתי כניסות במקביל. או מיק' או Line. ה-USB עובד יופי אצלי. חלילית היא היבואנית, לכן לא תמצא זול ממנה, והשירות שלהם טוב.

HeavenlyB

New member
לא, הוא לא תומך עד כמה שידוע לי

בשביל זה יש את ה-410. שעם 8 היציאות האנלוגיות אתה יכול להשתמש בהן לסראונד.

HeavenlyB

New member
כן.

אני חושב שמאוד שווה לבדור באתר שלהם את כל הפרטים המדוייקים. יש לנם מבחר ענק שמתאים לכל הצרכים.

worrywort

New member
רגע למה לא תומך? כתוב באתר של M-AUDIO

בפרטים של הפסטרק פרו S/PDIF out also supports pass-through of AC-3/DTS surround-encoded content כלומר היציאות הדיגיטליות תומכות בסראונד 5.1 לא?

worrywort

New member
אז הוא תומך או לא?

איך שני ערוצי דיגיטל בעצם יכולים לתמוך בסראונד?

למעלה