זקוקה לעצתכן

דאו

New member
זקוקה לעצתכן ../images/Emo92.gif../images/Emo101.gif

התינוקת שלי סרבנית בקבוקים.
היא בת שלושה חודשים בעוד יומיים. יונקת סביב לשעון בערך כל 3 שעות. אנחנו בנסיונות כבר חודש וחצי לתת לה גם בקבוק עם חלב שאוב כדי שהציצי שלי ומה שמחובר אליו יוכלו לנשום קצת אויר. הילדה מסרבת בכל תוקף.
צווחות אימים. פעם היא הסכימה לאכול מאמא שלי ואחר כך סרבה תקופה. אחר כך הסכימה לאכול ממני ושוב סרבה תקופה,,, אחר כך הסכימה לאכול מבעלי ועכשיו היא מסרבת בכל תוקף. צווחת עד השמיים. מה עושים??? היא גם לא לוקחת מוצץ. ניסינו בקבוק של beefree היחיד שממנו הסכימה בפעמים בודדות שציינתי. האם למשהו הפתרונים??? אני חוששת שככל שהזמן יעבור זה יהיה בלתי אפשרי.

בקבוקים

רואה כמה הבת שלך חכמה?? יש מאמר על סרבני בקבוק. גם איתי היה סרבן בקבוקים מושבע עד ש...לא היתה לו ברירה. כשתהיה חייבת לאכול- תאכל, היא הרי כבר לקחה בקבוק.

orit281

New member
../images/Emo24.gifתחליפי סוג של בקבוק

תחליפי פטמה, תחממי קצת את הפטמה של הבקבוק לפני כמה שיותר קרוב לשד יורת הולך בנוסף- תתני לה לאכול מבקבוק כשהיא ל א רעבה. ככהלפחות בהתחלה עד שהיא תתרגל אליו. כשהיא מתחילה לבכות תפסיקי תרגיעי אותה צעצוע או משחק או טלויזיה ותנסי שוב. לא לתת לה בקבוק כשהיא צורחת היא רק תדחה את זה יותר. תחכי שהיא תהייה קצת אחרי ארוחה שבעה ובמצב רוח טוב תני אותה לאמא/ בעל חברה ואת הבקבוק החדש/ הפטמה החמימה ותנסו שוב. לא להתייאש לבני לקח חודשיים עד שהצלחתי להרגיל ועד ממש לאחרונה זה להרגיל אותו מחדש כל פעם שיש יותר מיומים חופש בגן...

swann

New member
חוץ מהמאמר, קחי בחשבון

שהיא בת 3 חודשים וכנראה תעבור/עוברת קפיצת גדילה. זה לא הזמן להרגיל לבקבוק... בזמן הקפיצה תניקי כמה שהיא רוצה כדי שייצור החלב שלך יתגבר עד תום הקפיצה. אם היא תסכים לבקבוקים בתקופה הזאת, זה יכול לגרום לחוסר בחלב ולפספוס קפיצת הגדילה. במקומך הייתי מחכה ואז פועלת לפי המאמר. אגב, יש סרבנים ששום טריק לא עובד עליהם (כמו הבת שלי)...

למעלה