זקוקה לעצתכם

ShlomitSh1

New member
זקוקה לעצתכם

לפני יותר מחודש אימצתי חתול מדהים מצב''ח ר''ג.. חתול מקסים בעל אופי רגוע. הבעיה היחידה- הוא מתעורר בסביבות 5-6 בבוקר ומתחיל ליילל עד שמתעוררים ומתייחסים אליו. שותפי לדירה שלא היה מסוגל לסבול את היללות והציב אולטימטום- אני או החתול. בחרתי בחתול ולפני כשבוע נכנס לדירה שותף חדש שגם מתחיל לאבד את העשתונות. אני עובדת כל היום והולכת לישון מאד מאוחר הודות ליללות של תומאס אני ישנה בקושי 5 שעות בלילה. אני מאד קשורה אליו ואינני רוצה להחזיר אותו אך המצב בלתי נסבל מה ניתן לעשות?!

ארמורגם

New member
חפשי פה בפורום, היו שרשורים בנושא הזה

בעיקרון לשחק איתו הרבה לפני השינה כדי לעייף אותו ואז הוא יישן כמו תינוק עד הבוקר.

יצורה

New member
כמו שאמרו לך - לעייף אותו

מדי ערב לשחק עם תומאס לפחות שעה לפני שהולכים לישון (כדי שיהיה זמן לאדרנלין לרדת ולתומאס להרגע). אפשר לשחק איתו בסמן לייזר, בחכה, בכדור - כל דבר שיגרום לו לרוץ ולהוציא אנרגיה. אחרי המשחק נותנים לתומאס ארוחה דשנה, שיכולה לכלול גם אוכל רטוב, ונותנים לו להרגע. אפשר גם לדאוג לו למשחקים שיעסיקו אותו במשך היום כדי שיוציא אנרגיות גם כשאת לא בבית, למשל כדור שמוציא אוכל כשמגלגים אותו. כמו כן, אפשר לבדוק איך קטניפ משפיע עליו. במקרה של אחד החתולים שלי, אחרי שנותנים לו לרחרח קטניפ הוא משתולל במשך שעה ואז נרדם כמו אבן בלי להציק בלילה.

oliver2311

New member
מה זה קטניפ???

מה זה בדיוק קטניפ? איפה קונים? מה עושים? וכו' וכו' - כל עצה ותשובה תתקבל בברכה

dimitrygo

Active member
מנהל
קטניפ זה עשב חתולים, ניתן לקנות תמצית בספריי

או מיובש בחנויות ציוד לבע"ח או כצמח במשתלות. בהתאם לצורה בא קונים או מרססים על משהו או מפוררים על משהו. כל חתול מגיב לזה שונה, יש כאלה שבכלל אדישים.

למעלה