זקוקה לעצה..

~מעיין~

New member
זקוקה לעצה..

אז ככה.. התאהבתי בידיד טוב שלי.. לצערי.. משכתי את זה חודשיים עד שהגיע הפיצוץ הגדול וסיפרתי לו..! סיפרתי כי הוא גם הראה לי סימנים שהוא רוצה.. מה גם שהידידה הכי טובה שלו אמרה לי שנראה לה שהוא מעוניין.. אז כשהחלטתי לספר הוא היה נורא מופתע.. והתשובה הסופית שלו הייתה שהוא לא בנוי למחוייבות כרגע.. שזו גם הסיבה שהוא נפרד מחברה שלו לשעבר.. הוא נורא התבאס מזה כי הוא חשש לאבד אותי אז אחרי שסיפרתי לו חשבתי שלא נדבר יותר והתרחקתי והוא בגלל המקרה רק התקרב יותר.. הדק יותר את הקשר שלנו ואני כל הזמן הייתי מרוחקת בגלל המבוכה.. כשהחלטתי להתקרב בחזרה והראתי לו שוב יחס טוב.. אז הכל נהיה כזה רגיל.. לא כמו בהתחלה.. יותר קרים וקצת יותר מרוחקים.. הרבה אמרו לי להלחם.. כי אם רוצים משהו אז משיגים אותו ואם לא משיגים כנראה שלא רוצים מספיק.. אז מה דעתכם.. לנסות להלחם עליו?.. או לוותר עליו? ואם לא לוותר אז מה לעשות כדי להחזיר אותו אלי בתור ידיד טוב כמו פעם ואפילו להפוך את העניין לקשר רציני? מחכה לתגובות ועצות.. תודה למי שהקדיש קריאה..
-אני-

בארי

New member
מעיינוש...

לפעמים וזה קורה תמיד האמת,מתאהבים בידידים בשלב מסויים בחיים,אין אחד שלא התנסה בזה. בכל מקרה ניסית פעם ראשונה לא הלך,תני לו קצת זמן ומרחב,בינתיים בלי איתו קצת יותר מהרגיל,תני לו להתקרב אלייך,תתקרבי את אליו ונסי שוב בזמן שייראה לך הכי הכי מתאים. המקסימום תישארו ידידים ואת בטח תמצאי מישהו אחר...

לפי דעתי...

אין לך על מה להילחם , על אהבה לא נלחמים אהבה צריך לשחרר...
לפי דעתי אם נועדתם להיות יחד אז זה יקרה ואם לא אז לא. אל תשבי ותחכי לניצוצות מצידו, אמרת לו מה את מרגישה, ואם הוא מרגיש את אותה הרגשה כלפייך או ירגיש הוא יידע מה לעשות. בינתיים תמשיכי לחיות את חייך, תצאי , תבלי ותכירי בחורים ואם את מרגישה שקשה להשאר ידידה שלו אני הייתי מציעה לך להתנתק ממנו. הייתי בסיפור הזה... בכל אופן אני מאחלת לך המון הצלחה ורק אושר

שגיא24

New member
מסכים מאוד עם פרפרית

את לא יכולה להיות ידידה שלו כשאת מעונינת ביותר מזה, אלא אם את רוצה להרגיש את מה שאני ועוד רבים הרגשנו איך הלב מתרסק לאלפי רסיסים קטנים. אני אומר לך שזו הרגשה נוראית וכואבת. אם לא תהיו חברים, העצה הכי טובה היא להתנתק ממנו כמה שיותר. אין טעם לנסות לשכנע מישהו שלא בטוח לגביך. את רוצה להתחתן עם בחור כזה? כשאת יודעת שהיית צריכה לשכנע אותו? לדעתי לא. את רוצה להיות עם מישהו שאוהב אותך באותה מידה וידע להעריך אותך. אל תוותרי ואל תשחקי איתו עכשיו משחקים. הוא יודע מה שעל ליבך ואם הוא לא מעונין אז תפרדו לשלום.

~מעיין~

New member
אני לא מתכוונת לשכנע..

אנילא רוצה שמישהו יהיה איתי כי הפעלתי עליו לחץ וכאלה.. הכוונה שלי הייתה לנסות לגרום לו להתאהב בי גם.. בדרך כלשהי כמו למשל להתקרב אליו יותר.. אני מרגישה שאיבדתי אותו בתור ידיד שלי.. הכל הולך מוזר כזה.. כשאני התרחקתי הוא התקרב.. שאני התקרבתי הוא התרחק.. אני כבר לא יודעת איך לפרש אותו ואיך להתנהג איתו אחרי הכל.. אם לא להיות איתו בקשר רציני לפחות לחזור להיות כמו פעם.. אני איפשהו מצטערת על זה שסיפרתי לו.. אומנם הורדתי אבן רצינית מהלב אבל יחד עם זאת איבדתי את הדבר שהיה לי הכי יקר.. ועדין.. אותו..

שגיא24

New member
את לא יכולה לנצח בשתי חזיתות:

או שאת ידידה שלו, שזה אומר שאת לא מעונינת בו בתור בן זוג. זה אומר שבתור ידידה שלו תצטרכי לשמוע על כל הבנות שהוא הכיר. האם תוכלי לעמוד בזה? אני חושש שלא. את מאוהבת מעל הראש בו ואת מעוניינת בו כחבר, לא כידיד. ואם זה המצב אין ברירה אלא לקבוע עובדה בשטח: חברה או כלום. ואם הוא לא רוצה אז לא צריך. את כל כך צעירה, עוד הרבה גברים יפלו לרגליך. אין סיבה שתבזבזי את כל הדמעות והלב על בחור אחד. תאמיני לי שבגיל הזה הוא לא אהבת חייך. את תראי שצדקתי בעוד כמה שנים. שוב, אני הייתי בדיוק באותו מצב. אני גם יותר גדול בגיל. אני מדבר אך ורק מנסיון. ידידה שלי שלמדתי איתה שנה שלימה התאהבתי בה. בסוף השנה הנוכחית ספרתי לה את זה במכתב אישי ומרגש. היא חטפה את זה בהלם רציני, התעלמה ממני איזה שבועיים עד שנזכרה לספר לי שבעצם יש לה מישהו וכו' וכו'. אז היא הציעה אולי נשאר ידידים, ובהתחלה חשבתי שזה רעיון טוב. כמה זמן לדעתך זה החזיק? בקושי שבועיים. הלב שלי התרסק לרסיסים. כל המחשבות שלי היו רק בה. החלטתי סופית שאני רוצה להתנתק ממנה ולשכוח אותה ולפנות מקום בלב למישהי אחרת, שווה יותר, בוגרת יותר, החלטית יותר. אל תתני שזה יקרה גם לך. אם הוא לא מעונין בך כחברה, אז הוא לא. אי אפשר להכריח. המשיכי הלאה לבחור הבאה שידע להעריך אותך ולקבל אותך כמו שאת. בלי משחקים. מישהו שאוהב אותך לא צריך לגרום לך לבכות ולהיות עצובה. ככה אני חושב. ברגע שאת בוכה בגללו ועצובה סימן שמשהו פה מקולקל.

~מעיין~

New member
בארי..

ת'אמת שזו פעם ראשונה שאני חווה דבר מסוג זה.. של להתאהב בידיד הכי טוב.. אבל כמו שאומרים תמיד יש פעם ראשונה.. בוקשר לעצתך.. אני לא מצליחה להתקרב אליו יותר.. אני תמיד מרגישה שיש משהו שחוסם אותי.. אולי זה הרגש.. אולי זה כל הקטע של לא רוצה ללחוץ ולהציק לו יותר מדי.. אז לבלות איתו יותר מהרגיל אני לא בדיוק יודעת איך לעשות זאת ובאיזה דרך אני צריכה לפעול.. לתת לו מרחב? ואם זה יבוא לרעתי.. זה לקחת סיכון שבו אני אאבד אותו.. דבר ממנו אני חוששת מאוד..

אני לא בעד לשכנע.

את שמת את הקלפים על השולחן. כל הכבוד!אני חושבת שזה עדיף על פני למות מבפנים כי אי אפשר לבטא את הרגש והמחשבות. עכשיו תחשבי על עצמך...מה נוח לך?מה טוב לך? להישאר ידידה?להתנתק? ולגביו-אם את מחליטה להישאר בסביבה...הוא יודע איך את מרגישה. אין צורך להידבק אליו או לנסות לשנות את דעתו. מגיע לך אדם שירצה בך כמו שאת רוצה בו!

whydopeoplesuck

New member
להילחם עליו כמובן...

אם הוא לא בנוי לקשר רציני, לפי מה שהוא אומר, את צריכה לגרום לו לראות את מה שהוא יפסיד אם הוא יוותר על קשר שכזה איתך. בינתים את צריכה לעשות את הצעד הראשון. תתחילי להתקרב אליו. אם אתם נמצאים בקבוצה של אנשים אז תדברי איתו הכי הרבה מכולם. תדברי איתו מדי פעם על דברים אישיים ותני לו לדעת שאת לא מספרת את הדברים הללו לכל אחד. אם קשה לו במשהו אז תני לו לדעת שאת תהיה תמיד לצידו. ואז אפשר להפיל עליו את הפצצה: תמצאי מקום נחמד ושקט ותדברי איתו לגבי הנושא. בהצלחה.

~מעיין~

New member
כנס..

אני באמת שמנסה להתקרב כמה שיותר.. אבל אתה יודע שאחרי שמספרים דברים כאלה הכל משתנה.. זה כבר לא אותו דבר כמו שדיברנו פעם בחופשיות שהוא היה מספר לי ה-כ-ל.. עכשיו הוא עוש היותר סלקצתיה במה לספר לי ומה לא.. כדי לא לפגוע ולהכאיב.. אחרי הכל.. הוא זוכר שאני זאת עם הרגש.. דבר שני.. אני רוצה להיות איתו לבד.. אבל אני לא בדיוק יודעת איך להגיד לו את זה.. אם לא הייתי מאוהבת בו בכיף הייתי יכולה להגיד לו שנלך לסיבוב רק שנינו.. אבל עכשיו בנוסף לרגש שלי הוא גם יודע מזה.. אני מפחדת לקבל ממנו איזה סירוב מסויים.. שבכלל יגרום לי להתרחק ממנו טוטאלית.. אני מספיק כועסת על עצמי על זה שסיפרתי לו הכל ועכשיו אנחנו כבר לא אותו דבר.. אז כרגע אני לא רוצה לגרוע את המצב.. אלא רק לשפר.. תודה על התגובה :)

unicornus

New member
תחייכי עלמתי ../images/Emo13.gif

אז יש חדשות טובות בשבילך אתם עוד ביחד... ויש לך ים של זמן... את יודעת מה אומרים על הזמן נכון ידיד הכי טוב יכול לההפך לאויב מר וידידה לחברה קרובה זמן הוא חרב פיפיות כשמנצלים אותו לא נכון... אסור למהר... לא לקחת יותר מדיי לכיוון של "בוא ונצא רציני" כי זה יוצר לחץ, וזה יביא רק משחקים מה שלא הכי צריך ואם תלחיצי ותדברי על זה גלויות אז תחווי את מה ששגיא הגדיר "אלפי רסיסים קטנים" שיורדים מהעיניים, שאריות של לב... אני מציע לך כידיד טוב: תמשיכו לצאת תצחקו, תני לו להבין שאת בקטע תתקרבי לאט, במינון שיתן לו את הקטע של להיתגעגע אלייך ולחזר קצת לאן יש למהר תגידי לי?? אם לשנה יש ארבע עונות, והקצב מהיר מדי. הקיץ לא ישאיר לי זמן ללכת לים גם לטבע זמנים משלו יקירתי תקחי את הזמן ותחייכי המון- מצבך מצויין מאחל לך את כל האהבה הכי ענקית בעולם

~מעיין~

New member
איזה מתוק..

קודם כל תודה ממי על הכל. .על העכצה וגם את הברכה :) בקשר לזמן? אומנם שום דבר לא לוחץ ולא עומדים עם שעון על ידי.. אבל אני במין מצב כזה שהזמן כן לוחץ אותי אם אני אתרחק הוא גם יכול לבחור בכזה צעד.. שהוא יראה שאין נכונות מצדי גם לא בתור ידידה.. יש צעדים שאני רוצה לעשות אך יחד עם זאת גם חוששת לעשותם.. הדבר האחרון שאני רוצה הלגיע אליו זה לב שבור.. שנראה לי שכבר נשבר.. יותר מדי דמעות יש לי על בנאדם אחד.. אנחנו מדברים כל יום.. השיחות הם כבר לא כמו פעם.. אמרתי את זה בתגובה לאחרים ואני אגיד גם לך.. שאני מתרחקת הוא מתקרב.. ושאני מחליטה להתקרב גם אז יש ריחוק מצידו.. אני כבר לא יודעת איך לפעול.. אולי להרים ידים ולעבור הלאה?... לוותר על מה שהיה יכול להיות.. אם בכלל

unicornus

New member
אז כמו שאמרתי לך

בזה שתיקחי דברים לאט ותחייכי !!!!!! את תעשי את הכי טוב שבעולם כשתראי יותר מדיי לבן אדם הוא יברח ממך כשתתרחקי הוא ירדוף...
זה בומרנג הפוך יפתי וזו החתימה שלי תראי לו שאת בקטע אבל שלא ממש "איכפת לך" ואם הוא יקלוט אותך מדברת עם בחור אחר אז הוא יתחיל לרדוף אחרייך כמו ארנב צעיר תחייכי מתוקתי. תצחקי . יהיו לך מספיק סיבות לבכות מסרטים או מהתרגשות אבל לא מבחור צעיר כזה לא שווה תתני לו לעבוד קשה

משיייי

New member
מתוקה את מה זה מזכירה לי אותי

גם אני התאהבתי בידיד הכי טוב שלי גם לי הוא נתן רמזים מפה עד הודעה חדשה גם אני רציתי אותו כל כך בתור יותר מידיד גם לי הוא אמר שהוא לא מעוניין בקשר רציני כרגע בקיצור לא וויתרתי ואותו הפסדתי גם בתור אהבה וגם בתור ידיד ואני מצטערת שכל כך דחפתי את זה למקום הלא נכון אז במקומך הייתי נותנת לזה להישאר איפה שזה תחשבי על זה או להישאר לידו ולהיות הידידה הכי טובה שלו או לסיים את הקשר איתו בכלל חוץ מזה אם לא תראי לו שאת רוצה כל כך אולי בסוף זה יבוא ממנו אבל זהירות גם את זה לא הייתי ממליצה הישארי במקומך ותמתיני תבוא אלייך אהבה בהצלחה

~מעיין~

New member
משי..

אם אני אשאיר את זה ככה אני חוששת שהזמן ילך וידחיק את כל הקשר הזה.. שכרגע מסתכם בידידות.. וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה.. אם יש דבר שאני באמת פוחדת זה לאבד אותו.. כי כל מה שנשאר לי ממנו זאת רק הידידות הזאת.. שאם היא תאבד.. אני לא יודעת איך אתמודד עם זה.. וסתם לידע הכללי.. מה עשית לא נכון שגרם לך לאבד אותו...?

סקאוט

New member
ילדה נחמדה

האמת ? אין לי תשובה אני בעצמי כרגע במשבר כזה בדיוק גם אמרתי את שהיה על ליבי לאחת שרציתי קרוב אליי אמרתי אפילו רק ידידים מה לייעץ לך אני לא ממש יודע כשאני אמצא תשובה לבעייתי אשמח לשתף אותך

מעיין

הייתי במקום דומה של להתאהב בידיד, שנינו דיברנו על זה חופשי, למרות שזה היה ברור לשנינו, הוא לא היה מעוניין בקשר מהסוג הזה, אבל לא היה מוכן לנתק איתי קשר בתור בנאדם, ואנחנו בקשר כבר 6 שנים, ידידים טובים, גם עוזרים זה לזה בקשרים שלנו עם בני המין השני. האהבה - הזאת של אשה לגבר, עברה מזמן, מה שנאשר זה קשר חזק מאוד, שעבר את המשבר הזה. אני לא יודעת מה איתך, אבל כשזה ידיד טוב, הוא כמו החברה הכי טובה, אז אפשר להגיד לו הכל - ומבחינתי ממש ממש הכל הכל. אם אתם חברים טובים אז תגידי לו כל מה שאמרת לו כאן, ואם את חשובה לו כאדם, והוא לא רוצה לאבד אותך, הוא יכול פשוט להקשיב לכל, לקבל הכל באהבה - וזו מחמאה אדירה לידיד לדעתי שאתה אוהב אותו.

טופית

New member
כל הכבוד.. המשיכי../images/Emo50.gif

קודם כל מעיין.. יפה מצידך שהעזת לספר לו..לא לכולם היה את האומץ לעשות מה שאת עשית! מי שאמר לך להילחם, כי אם רוצים משהו אז משיגים לא טעה.. אם את רוצה אותו כל-כך תילחמי עד הסוף.. כנגד כל הבעיות והסיכונים.. אל תוותרי עליו.. אני חושבת שהוא יקר מדי.. וחוץ מזה.. אם הייתם ידידים כל-כך טובים.. אז אני בטוחה שהאהבה לא תעצור בעדכם!

~מעיין~

New member
אז קודם כל תודה לכולם..

באמת.. עזרתם לי מאוד.. ואם כבר סיפרתי על הבעיה החלטתי גם לספר על ההחלטה.. אחרי המון עצות מאנשים והמון תגובות ממש תומכות ממכם.. שוב תודה חח החלטתי לקחת ממנו פסק זמן של חודש.. לא להתקשר אליו.. ואם הוא מתקשר אז להתחמק בעצם זה של לא לענות לטלפונים שלו.. אני יודעת שזה נשמע משחק מפגר אבל יש בו כוונות שעליהן תשמעו עכשיו.. הגעתי למסקנה שכרגע שהוא יודע שאני מאוהבת בו אז יש לו תמיד ממני את היחס החם, הדואג ובקיצור האוהב.. שכרגע הוא כנראה מקבל כמובן מאליו.. עצם ההתנקות הזאת ממנו חודש.. שמדובר פה על חודש נטול דאגה שתבוא מצדי.. שיחסר לו מה שהוא מקבל ממני.. בין אם זה עצות ובין אם זה תמיכות שהוא צריך.. הבנתי שגם אם אין לו רגש כרגע כלפיי יש דברים שתמיד יחסרו.. המטרה שלי פה היא להפוך את עצמי ואת היחס שלי כלפיו שיתקבלו אצלו כדבר שלא מובן מאליו.. כדבר שכן צריך להעריך.. (גם עכשיו הוא מעריך אבל לא מספיק).. אז כמו שכבר נמאר פה מפי אנשים חכמים ומנוסים ממני.. שתופסים מרחק בסוף תמיד הצד השני מתקרב.. בתום החודש הזה לחזור איתו לקשר שילווה במן געגוגע מסויים אחרי זמן מה שלא מדברים.. אני כנראה כבר אפרוש מלהגיע איתו לקשר רציני.. אך על הידידות שהייתה נורא קשה לי לוותר אשמח לשמוע תגובות.. באהבה רבה והמון תודה -אני-

למעלה