זקוקה לעיצה

קוקלה

New member
זקוקה לעיצה

קודם כל, שלום לכולם, אני גרה כרגע בבית קרקע (לא שלי), ובעוד חודש בערך אני אמורה לעבור לדירה בבניין. כרגע יש לי חתול בן שנה, שגדל אצלי מגיל שבועיים (אמו נטשה אותו), הוא נמצא בבית, אך יוצא לבלות בחוץ רוב היום (ולעתים גם בלילה). אני נמצאת בדילמה קשה ביותר, כי אני לא יודעת אם אני לא אגרום לו לסבל רב יותר אם אני אקח אותו פתאום למקום סגור, ומצד שני אני לא יכולה להשאיר אותו בחוץ. כמו כן, מסתובבות אצלנו בחצר שתי חתולות דומיננטיות שבערך כל חודשיים נכנסות להריון. כל עוד אני כאן, אני לוקחת את הגורים לווטרינר (עד כמה שניתן), ועדיין אחוז התמותה שלהם גבוה מאוד. האם עליי להתערב בטבע ולעקר את החתולות לפני שאני עוברת? מה לעשות ?? בתודה מראש, קוקלה.

בוודאי שלעקר אותן

אין אפילו מה לחשוב בנושא- את תעשי להן ולאלפי הגורים שימותו בסבל טובה ענקית! וזה ממש זול בחלק מהמקומות, סכום סמלי של 100 ש"ח. ולדעתי את צריכה לקחת את החתול איתך, עדיף שיחיה במקום סגור, הוא יתרגל, מאשר שינטשו אותו והוא ימות או יעלם מהר מאוד...

ליציטה

New member
אין מה להתלבט

היי, דבר ראשון בקשר לחתול שלך גם אם יהיה קשה בהתחלה , הוא יתרגל לחיות במקום סגור, ויהיהה לו הרבה יותר טוב בבית שדואגים ומטפלים בו מאשר בחוץ חשוף לסכנות הרבות. בקשר לחתולות זוהי תהיה מצווה גודלה אם תעקרי אותן,אני יודעת ש SOS מפנים לוטרינר שעושה עיקורי חתולי רחוב בזול, אז אם את מעוניינת צרי איתם קשר 037441010 ובהצלחה

למעלה