זקוקה לעזרת ההולנדיות בהווה ובעבר

זקוקה לעזרת ההולנדיות בהווה ובעבר

שמות לבת- (רק לא באות B)- לאחותי שכבר מסיימת חודש תשיעי...... יש הצעות? ובהזדמנות זו תודה לכל המנחמות, אנחנו עדיין יושבים שבעה- כמובן, אבל הקשה מכל כבר מאחורינו. ועוד משהו קטן על טקט- בלי להזכיר שמות- להיכנס אחרי הלוויה וכמה ימי אבל ולמצוא אצלי עשרה (!!!) מסרים קטנוניים על גמדים וענקים- זה באמת באמת לא לעניין. יכולתן לחכות קצת או לפנות בעצמכן לגמדה שלא שלחה לכן חבילה. אני לא גננת.

limooor

New member
../images/Emo24.gifהיידי

קודם כל משתתפת בצערך .... לא הולנדית אבל מה דעתך על השם אמה EMA

kees

New member
היידי יקרה משתתפת בצערך

לא הייתי כ"כ הרבה על האינטרנט לאחרונה ולא ידעתי קבלי את תנחומי הכנים

נעמולה

New member
../images/Emo24.gif גדול

אומנם לא שלחתי מסר אבל גם לא היה לי מושג. משתתפת בצערכם.

1 מ י כ ל

New member
היידי../images/Emo24.gif

מה קרה? לא ידעתי שאתם יושבים שבעה...
אני משתתפת בצערכם
ולעיניין השני, קודם כל שיהיה לאחותך בשעה טובה
דודה שלי הולנדית.. שמה קרולין.. אני יכולה לשאול אותה על שמות.. מתאים? ולעיניין השלישי! את בהחלט לא גננת!!! צודקת! ממש לא לעניין!

mishi1

New member
היי, מה קרה???

איך פיספסתי הודעה על הלוויה ושבעה? מי נפטר??? תנחומיי! אגב, אמנם לא השתתפתי במשחק אבל אולי הבנות ששלחו את המסרים פיספסו כמוני את ההודעה שלך?

galiaS

New member
אז לא ביאטריס?

למדתי בבי"ס יסודי בהולנד והשמות היחידים שאני זוכרת מהכיתה הם אנוק, אנקה, מירטה ואנליס. טוב לא נראה לי שעזרתי יותר מדי, חוץ מ(אולי) אנוק אלו לא שמות כל כך יפים...

נופר30

New member
אופס גם אני לא נתקלתי בהודעה

משתתפת בצערך ושלא תדעו עוד צער ואת צודקת זה מגעיל לראות הודעות כאלו

lulyK

New member
אין לי רעיונות,

אבל טוב לשמוע שהחלק הקשה מאחוריכם. תחזיקו מעמד.

אמאדובה

New member
../images/Emo24.gif גדול

לא ידעתי שאת יושבת שבעה, תנחומיי! לא הולנדית, אבל מה דעתך על השם לי, או לילי?

../images/Emo24.gif משתתפת בצערך ושלא תדעו צער

גם אני פספסתי הודעה כזו ממך ובדיוק באתי לפתוח הודעה של "נעדרות"... אני בטוחה שמי שכתב לך לא ידע. המון

היידי../images/Emo24.gif

לא היה לי מושג שאת יושבת שבעה , כנראה פספסתי את ההודעה. אמנם אני לא מאלו ששלחתי לך מסר אבל אולי הבנות האלה לא ידעו שאת יושבת שבעה? כי הרבה פה לא ידעו וכנראה פספסו את ההודעה. קבלי את תנחומי ושלא תדעו עוד צער.

liat ליאת

New member
תנחומי ../images/Emo16.gif

לא ידעתי שאתם יושבים שבעה
מי נפטר? שלא תדעו עוד צער
אני מתארת לעצמי שכל הבנות ששלחו לך מסרים אכן לא ידעו שאתם באבל. אני פספסתי הודעת עדכון שלך כנראה. בדיוק התכוונתי היום לבדוק ולשאול לאן נעלמת בכמה ימים האחרונים... בכל מקרה לגבי הגמדים/ענקים - אין שום סיבה לשלוח מסר אליך. הבנות צריכות כאן ע"ג הפורום לציין מי לא קיבלה או יותר נכון מי לא שלחה עדיין. נראה לי מוגזם. כבר כמעט חודש מאז שהתחיל המשחק, לא? לא הייתי מייעצת להן לשלוח מסר לגמדה שלהן, כי זה כבר כמעט כמו "להתפשט ברחוב". הן לא אמורות לדרוש את זה. זה פשוט מגעיל ומוציא את הטעם הטוב מכל המשחק

תודה לכולן

למי שלא ידעה- סבא שלי נפטר ביום חמישי. אז זה לא שאני שבורה, כי הוא היה מאוד זקן וכבר מחובר למכונות - אבל סך הכל זה כן עצוב, וכיוון שאמא שלי בת יחידה נותרנו רק היא ואנחנו- הנכדות. ולבוא ולראות מסרים כאלו שטותיים - זה פשוט מרגיז. המשחק הסתיים כבר לפני 12 ימים, חלאס. גם בלי האבל- כבר אין לי כח לזה יותר. זו בהחלט פעם אחרונה שאני מתעסקת עם ארגון המשחק.

למעלה