זקוקה לעזרתכן

כמיסה

New member
זקוקה לעזרתכן ../images/Emo101.gif

לא הייתי בפורום המון זמן אך צריכה את עזרתכן. בשבוע הבא בעזרת השם עומרי שלי בן 4 חודשים
לאחרונה יש לי מדי פעם כאב בשד בחלק העליון קשה לי להסביר אבל זה כאילו אחד הצינורות סתום והחלב לא עובר טוב ויוצר מעין גודש אלא שהכאב אינו מתפוגג לגמרי אחרי הנקה אלא רק הופך לחלש יותר, אגב הכול רק במגע... וזה חולף כשם שבא
למישהי זה קרה
מה עושים
ממה זה נובע
מקווה שלא יצא מבולגן מדי תודה מראש

דיאנה1

New member
נשמע באמת כמו צינורית חלב סתומה

הטיפול הוא בהנקה בתנוחות שונות, כדי לרוקן את כל חלקי השד, קומפרסים חמים ועיסוי. אם זה חוזר על עצמו כדאי לבדוק ממה זה נגרם: אולי מחזיה לא מתאימה או משינה עם חזיה, אולי מבעיה בהנקה שבאופן קבוע לא מנקזת איזור מסויים בשד וגורמת לסתימות, נסי לראות אם יש משהו שחוזר על עצמו כל פעם שזה קורה.

כמיסה

New member
אני מניקה בכמה תנוחות בשכיבה,

בדרבוקה ולפעמים גם בתנוחה המסורתית אז זו כנראה לא הבעיה אבל
אני ישנה עם חזיה מהיום שילדתי האם כדאי לישון בלעדיה
אפילו שלפעמים מטפטף
יש לי כמה חזיות מאותו סוג ולא החלפתי או שיניתי כלום בזמן האחרון ושאלה בעקבות דברייך אני ישנה לפעמים על הבטן האם זה יכול להשפיע
תודה על התשובות

Shellylove

New member
כן, לא מומלץ בכלל לישון עם חזיה

בגלל שזה יכול ליצור סתימה.

swann

New member
גם לי זה קרה

ואכן בגלל החזיה בלילה. ברגע שהפסקתי לישון עם חזיה, זה הסתדר. את בטח שואלת מה עושים עם הטיפטופים... אני ישנה עם גופיה צמודה ומתחתיה מגבת. לפעמים אני עדיין מתעוררת בתוך שלולית, אבל זה לא נורא.

מרב.

New member
נועה,

זה נשמע לי כמו דלקת בשד. האם הכאב הוא במקום מסוים? האם קצת אדום לך באיזור? בכל אופן, מה שכדאי לעשות זה עיסויים והרבה מים חמים. אני נכנסתי למקלחת ועיסיתי את השד עד שנשמתי יצאה, והפעלתי את הטוש על האופציה של המסאג' עם מים רותחים- חם וכואב- אבל עבר לי תוך יום (ואצלי בשתי הדלקות זה לווה בחום). אןמרים גם להניק כשהסנטר של היונק מופנה לנקודה הכואבת- אני לא הסתדרתי עם האקרובטיקה הזו.

למעלה