מעדן פינק ליידי בקלבדוס
מעדן בשכבות של עוגיות חמאה קצוצות גס בתחתית ומעל תפוחים מקורמלים ולבסוף שכבת קצפת בניחוח וניל .ולעיטור עוגיות שקדים קצוצות גס
½ חצי חבילה בשקוטים קצוצים ביד לריפוד תחתית הצלחת, ניתן להחליף בכל עוגיה אחרת
לתפוחים:
4 תפוחים מזן "פיינק לידיי)
3 כפות ליקר תפוחים "קלבדוס"
¼ (50 מ"ל) כוס סוכר/דבש (לחלופין כמו סוכר או שתי שקיות ממתיק מלכותי)
הכנת התפוחים
התפוחים: קולפים את התפוחים וחותכים לשמניות במכשיר
שמים אותם בקערה בינונית, ומערבבים אותם עם מיץ הלימון. מוסיפים את ליקר ה"קלבדוס" ואת הסוכר, ומשהים בצד במשך 2שעה לספיגת טעמים.
ממסים במחבת
25 גרם חמאה מוספים את תערובת התפוחים ומבשלים עד רכות ,מקררים
צפוי קצפת וניל
1-2 שמנת מתוקה מוקצפת עם סוכר וניל (ביחס של 1 שמנת מתוקה 3 סוכר וניל)
עוגיות דוגמניות שקדים של קרין גורן
הרכבת המנה
בוחרים קערה שקופה(אפשר אישי או גדולה )
בתחתית קוצצים ביד עוגיות/בשקוטים מעל מניחים את התפוחים
מצפים בקצפת הוניל , ומעטרים בעוגיות דוגמניות שקדים של קרין