זקוקה לעזרתכם הדחופה תשלום נסיעות

מצב
הנושא נעול.

ashlaya

New member

היום הגעתי למקום עבודה חדש נדהמתי מההצעה המוזרה של שכר נמוך ונסיעות מנופחות מאוד השאלה שלי היא האם המס על נסיעות הוא גבוהה יותר ניסיתי להעזר במחשבוני הרשת "מברוטו לנטו" ונדהמתי לגלות שככל שאני מפחיתה את תעריף הנסיעה הנטו עולה האם יש הגיון בדבר או שאני מבצעת חישוב לא נכון? המון תודות על העזרה

מציעה לך לא להסכים

היום הגעתי למקום עבודה חדש נדהמתי מההצעה המוזרה של שכר נמוך ונסיעות מנופחות מאוד השאלה שלי היא האם המס על נסיעות הוא גבוהה יותר ניסיתי להעזר במחשבוני הרשת "מברוטו לנטו" ונדהמתי לגלות שככל שאני מפחיתה את תעריף הנסיעה הנטו עולה האם יש הגיון בדבר או שאני מבצעת חישוב לא נכון? המון תודות על העזרה
מציעה לך לא להסכים
ל"סידור" המוזר הזה. המעסיק מנסה לחסוך בעלויות שלו ואת תינזקי למשל בתשלום פיצויי פיטורים, תשלום שעות נוספות, חישוב דמי אבטלה (אם תזדקקי), הפרשות לקופת גמל, לפנסיה וכו'.

שיר ורד

New member
אין הבדל במס

אין הבדל במס
בין נסיעות לשכר עבודה. אם תפרטי את המספרים, את העלות האמיתית שצריכות לעלות לך הנסיעות, האם הנסיעות נקראות הוצאות נסיעה לעבודה, החזר הוצאות נסיעה, או אחזקת רכב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה