זקוקה לעזרה דחופה

צוציי

New member
זקוקה לעזרה דחופה

הוספתי צבע כחול לבצק ובצק הסוכר החל להתפורר לי. בנוסף קיבלתי בצק במספר גוונים, כאשר נוסף לזה הקורנפלור. בקיצור אסון!! מה עושים?? האם שמתי יותר מדי קורנפלור? איך שמים את הצבע בבצק על מנת שיהיה בצבע אחיד? כאשר הנחתי את הבצק על העוגה, חלק ממנה נקרע. מה כמות בצק שאני צריכה לעוגה בתבנית 26?
 
כנראה שאת לא לשה את הבצק מספיק

לושי את הבצק היטב עם הצבע עד שהצבע אחיד והבצק חלק ורך. אל תשימי כמויות גדולות של קורנפלור בעת הלישה. מטרת הקורנפלור למנוע הדבקה על הבצק למשטח בעת הלישה, זה הכל. רצוי מאוד לקמץ בקורנפלור, אשר מייבש את הבצק וגורם לפיצוצים בציפוי. כמות הבצק לעוגה 26 היא 700 גר' (ויישארו לך מעט שאריות). בהצלחה, מקוה שתסתדרי!
 

net the jet

New member
לישם קצת את הבצק ומוסיפים טיפה צבע

עם קיסם, לשים עד לקבלת צבע אחיד, אם רוצים גוון כהה יותר - מוסיפים עוד- ושוב-לשים.
 
למעלה