זקוקה לעזרה דחופה
הוספתי צבע כחול לבצק ובצק הסוכר החל להתפורר לי. בנוסף קיבלתי בצק במספר גוונים, כאשר נוסף לזה הקורנפלור. בקיצור אסון!! מה עושים?? האם שמתי יותר מדי קורנפלור? איך שמים את הצבע בבצק על מנת שיהיה בצבע אחיד? כאשר הנחתי את הבצק על העוגה, חלק ממנה נקרע. מה כמות בצק שאני צריכה לעוגה בתבנית 26?
הוספתי צבע כחול לבצק ובצק הסוכר החל להתפורר לי. בנוסף קיבלתי בצק במספר גוונים, כאשר נוסף לזה הקורנפלור. בקיצור אסון!! מה עושים?? האם שמתי יותר מדי קורנפלור? איך שמים את הצבע בבצק על מנת שיהיה בצבע אחיד? כאשר הנחתי את הבצק על העוגה, חלק ממנה נקרע. מה כמות בצק שאני צריכה לעוגה בתבנית 26?