זקוקה לעזרה ברעיון לתערוכה בגן

A C D

New member
זקוקה לעזרה ברעיון לתערוכה בגן ../images/Emo146.gif

שלום, בבקשה עיזרו לאמא נטולת רעיונות יצירתיים (ובעלת כשרון בסיסי ביותר ליצירה..) להכנת עבודה לתערוכה בגן של בני (בן כמעט 5). נתבקשנו להכין יצירה על מקום בו טיילנו בארץ. אנחנו מרבים לטייל, אבל אין לי קצה רעיון ואני לא רוצה להכין דגם עלוב של נחל מצלופן
. תודה רבה מראש, איילה.

ורדה 1

New member
אני תמיד בעד לשאול את הילד איזה טיול השאיר בו את הרושם הכי עמוק? באיזה טיול הוא היה רוצה לשתף את חבריו? אחרי שתהיה לך תשובה את מוזמנת לחזור לכאן לקבל רעיונות לביצוע. אגב, אני לא חושבת שדגם של נחל מצלופן הוא עלוב בשביל ילדים בני 5, במיוחד אם מוסיפים מצידי הנחל צמחים, ספסלים ובעלי חיים.

A C D

New member
תודה, את ממש צודקת

זה גם מתאים, מאחר ובשבת האחרונה טיילנו בנחל אלכסנדר. יש תמונה של דגם בסגנון שנוכל להיעזר בו?

lorli

New member
אני הכנתי דגם של נחל בשנה שעברה לאוניברסיטה

והשמים הם הגבול. אפשר להוסיף צמחייה מעניינת, ואם את רוצה לשדרג את המים אפשר להשתמש בג'ל לנרות שמגיע שקוף או בצבעים וליצוק אותו בגומה שתכינו ואז זה הרבה יותר מושקע. דברים נוספים, דגיגים קטנים, ספסלי ישיבה, עצים ועוד בהצלחה

A C D

New member
לבסוף הוא בחר להכין דגם של מוזיאון הטרקטורים

בעין ורד. אנחנו מתכננים לשלב טרקטורים קטנים עם תמונות שלו מהמקום והכל מונח על חול (כמו במקום עצמו). יש רעיונות יצירתיים? (מזל שהוא לא ביקש משהו יותר מסובך..) מקווה לקבל השראה מכם, איילה.

ורדה 1

New member
מה יש שם, במוזיאון? לא שמעתי עליו. יש לך תמונה? מה הטרקטורים עושים שם חוץ מלעמוד?

A C D

New member
תודה רבה. הכנו ויצא חמוד.

בקופסת קרטון הדבקנו חול, עליו טרקטורים ומסביב הדבקנו המון תמונות שלנו מהמוזיאון. יצא חביב ומספק. תודה, איילה.

למעלה