זקוקה לעזרה בבקשה

זקוקה לעזרה בבקשה

שלום לכולן, אני חדשה כאן ואשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט איך להמשיך, באמת כל עצה תתקבל בברכה.
עקב Sever OTA syndrome : מורפולוגיה 0%, תנועה 6%, צמיגות חוסר, ריכוז 47 מיליון, מס' תאי זרע 118 מיליון,בשתי בדיקות זרע לא ניצפו כלל תאי זרע תקינים מורפולוגית, הוחלט על IVF+ איקסי.
לאחר סבב ראשון של IVF+איקסי באלישע, מתוך 10 ביציות בשלות אף אחת לא הופרתה!!!
ידענו שהזרע על הפנים, אבל לא דמיינו בכלל מצב כזה. יש לנו סיכוי בכלל?
אנחנו ממש מתלבטים איך להמשיך, קראתי כאן בפורום וראיתי שהרבה בנות ממליצות על מיון ברטוב אבל במעבדה באלישע לא מוכנים בכלל לשמוע עליו והאמבריולוגית טענה שהוא לא אמין.
איזה רופאים ומעבדות מוכנים לעבוד איתו חוץ מבר-חוה?
הייתן ממליצות לעבור לאסותא ראשון? ואם כן לאיזה רופא/ה? הבנתי מקריאה פה בפורום שלבר-חוה יש רשימת המתנה של חצי שנה ובאמת שהייתי מעדיפה לא לחכות כל כך הרבה זמן.
המון תודה מראש והמשך יום טוב.

באסותא ראשון בהחלט עובדים איתם ועם המעבדה השניה

ברמת החייל הבנתי שפחות... ועושים יותר בעיות..

אצלנו זה הגדיל כמות הפריות ואיכות עוברים, ולכן ממליצה לנסות, אך ממליצה בנוסף לא להסתמך רק על זה וגם להקפיא במקום בו את עושה שאיבה זרע מספיק זמן לפני השאיבה (כמה ימים, או אפילו שבועות לפני). אל תקפיאו פעם אחת, אלא תחזרו ותקפיאו עד שיגידו לכם שהמנה יחסית אליכם ברמה טובה. אנחנו הקפאנו באסותא ראשון ולא לקחו תשלום נוסף.

שיהיה המון המון הצלחה

תודה רבה!

בוקר טוב, אני אאמץ את ההמלצה שלך להקפיא זרע בנוסף למיון.
את ממליצה על רופא מסויים באסותא ראשון? אני מהכללית אבל מוכנה גם פרטי או חצי פרטי.
המון תודה
.

בלונד23

New member
יש עוד הודעה כמו שלך על אלישע, תראי למעלה

IVF שלכאורה היה אמור להצליח ואצלך לא היתה הפריה בכלל ואצלה 1 מתוך ביציות רבות בלבד...
מסקנה שלי: בהחלט ייתכן שמשהו לא טוב במעבדה באלישע.
לעבור רופא ומעבדה, מיון ברטוב אכן מתבצע אצל בר חווה ואני לא מכירה עוד רופאים שעובדים עם השיטה כרגע - כתבו פה משהו על באום.

אכן ממש מדאיג

קודם כל תודה רבה על המענה.
קראתי את ההודעה ואצלם עוד הזרע תקין, מבירור עם המעבדה הם ממש לא נתנו לנו תשובות קונקרטיות וביקשו שנדבר עם הרופא שלנו.
אני מרגישה שאין עם מי לדבר שם.
איך ניתן להגיע לבר-חוה ללא המתנה כל כך ארוכה? קראתי משהו פה על אפשרות להגיע לרופא/ה שעובדים איתו, זה אפשרי?
תודה ויום טוב!

בלונד23

New member
איני יודעת איך ניתן לקצר ההמתנה

אני המתנתי לבר חווה את הכמה חודשים.

אפשר לקבוע תור לאחד הרופאים האחרים שם , כגון ד"ר גילה בן דוד

הטענה היא שבר חוה מעורב בקביעת הפרוטוקולים שם גם למי שלא ישירות אצלו.. ושניתן א"כ יותר בקלות לעבור אליו.

אצלי אישית הגיע התור אצלו בדיוק כשסיימנו עם המוקפאים שהיו במקום אחר (בפוקס יצא ככה, שריינתי את המועד אצלו יותר מ 8 חודשים קודם!)

שאלה

סליחה על ההצפה.
אתן חושבות שהאיקסי היה אמור להצליח, לפחות חלקית, או שהזרע במצב ממש קטסטרופלי?
באמת שחשבנו שיהיה בסדר.

בלונד23

New member
אין לדעת אם זה הזרע או המעבדה

לכן כדאי להחליף מעבדה ולנסות שוב, במקום אחר.

קרפי8

New member
אם את במכבי יש את דר אריה ברקוביץ

הוא עובד באסותא ראשון
ועם mfc שזה כמו ברטוב

אנחנו עם נתונים קרובים לשלכם

ריכוז פחות, תנועה תקינה (40%) אבל זה לא משנה לאיקסי.
אני מטופלת של ד"ר באום שעובד גם עם המיון של ברטוב.
עשינו הפריה אחת ללא מיון במדיקל סנטר, שתי ביציות שאחת הבשילה יותר מאוחר, הפריה אחת, הריון שהסתיים בהפלה בשבוע 13.

אם תתקשרי לבאום תקבלי תור תוך 3 שבועות - חודש.
מחיר: 1000 ש"ח לפגישה ראשונה ו 800 ש"ח לכל פגישה נוספת.

דיברתי איתו לגבי מיון והוא לגמרי היה בעד.
ההפלה שהייתה יכלה לנבוע ממצב הזרע, מצב כרומוזומלי (עשיתי קריוטיפ, ממתינה לתוצאות) או סתם סטטיסטיקה.

המעבדה במדיקל מעולה והיחס שם מדהים. מומלץ

אם תרצי לקבוע תור לד"ר באום: 03-5419090
(לא עובדת אצלו, הגעתי דרך ד"ר בני חן בכלל - שהיה מנהל מחלקת נשים במעייני הישועה ויילד את שני האחים שלי... רק ממש נהנית מהיחס והטיפול שם).

הוא פרטי

אז זה לא משנה.
לי הוא נותן מרשמים של מכבי. אבל מקסימום תלכי לרופא שימיר לך מרשמים שלו למרשמי קופה.

הבנתי

אני ממש מתלבטת מה עדיף אסותא ראשון או מדיקל סנטר?
אולי זה בכלל לא משנה ומה שחשוב הוא המיון. וואי איזה כאב ראש

מאחלת לכולנו הריון משעמם ועגול והכי חשוב ידיים מלאות!

אני לא מכירה את אסותא ראשון אלא את רמת החייל

ושם הבנתי שיש בעייתיות עם המיון.
בכל מקרה, אני מאד מרוצה מהמדיקל, כולם ממש נחמדים. עשיתי שם גם ייעוץ גנטי וקריוטיפ.
וביחידה הרגשנו ממש את החום והרצון לעזור.

שיהיו החלטות טובות והצלחות!

למעלה