זקוקה לכבלים למערכת של טכניקס

זקוקה לכבלים למערכת של טכניקס

היתה להם מעבדה בפתח תקוה, רק שכאשר הגעתי לשם פתח לי שיכור מתנדנד שגר במקום בין ערימות של מערכות סטריאו, ואמר לי שהמעבדה אינה עובדת. למי אפשר לפנות? מי בארץ מתעסק עם חלפים של מערכות פנסוניק/טכניקס?? תודה מראש

כניסות מיוחדות

משום שהן החיבורים בין חלקי המערכת והן החיבור לחשמל מהרסיבר הם, לפי מה שאמר לי מר שמסי מגבעתיים, מיוחדים ואפשר להשיג את הכבלים רק אצל היצרן.זה מין חיבור כזה שנראה קצת כמו חיבור של מחשב, עם המון חורים קטנטנים שלתוכם נכנס כבל עם מסמרונים (לא מכירה את המינוח המקצועי). זה הסיפור.

eladts

New member
אולי הכוונה לחיבורי DIN

שהיו נפוצים בשנות ה-70, לפני שה-RCA השתלט? אם זה המצב הם לא יחודיים ליצרן מסויים וניתן להשיג אותם בכל חנות אלקטרוניקה שמכבדת את עצמה. נ.ב. המינוח ל-"מסמרונים" הוא פינים.

לא, לא לכך הכוונה

אמנם מדובר בחיבור של פינים, אבל מדובר בחיבורים מלבניים, צרים ומאורכים. בתכל'ס, מי נותן שירות למערכות סטריאו של טכניקס??

obione 1

New member
תנסי בשדרות הר ציון

אלה בעצם כבל שנקרא ribon cable ואם אני לא טועה אפשר להכין לך אותם כי אלה בעצם מחברי מחשב עם הכבל הנל!

AdiX

New member
אני מניח שזו מערכת "מיני בחלקים"

אופייני לתקופה של לפני עשור זה היה מקובל במערכות של סוני, פנסוניק וכו'. במערכות הללו יש כבלים Flat שמחברים בין חלקי המערכת. בעיקרון זה כבל יעודי ואני מסופק אם אפשר למצא תואם אבל בהחלט שווה לנסות בדרום ת"א. כמובן שאפשר לייצר לבב אבל זה מצריך כישורים בסיסים באלקטרוניקה או להעזר בטכנאי. בנוס, אולי אפשר למצא ב ebay...או במקום אחר ברשת.

cotler

New member
המינוח ל-"מסמרונים" הוא פינים,

ומהו המינוח ל "המון חורים קטנטנים" שלתוכם נכנסים הפינים

cotler

New member
הייתי הולך על "פותונים"

לא זה לא רדיו, זה מחשב.

תודה לכל כחולי הראש....

ואם אפשר לעשות את המצווה עד הסוף, ולומר לי איפה בדיוק בשדרות הר ציון, תבואו כולכם על הברכה (והפעם לא לבטלה)

למעלה