זקוקה לייעוץ

l i b e r t y

New member
זקוקה לייעוץ

אני מאוד מעוניינת ללמוד טיפול באמצעות בע"ח. השאלה היא במה תהיה לי תעסוקה לאחר שאסיים את לימודיי? אני מתלבטת בין הלימודים האלו לבין לימודים אקדמאיים "רציניים" יותר שבהם יש סיכוי גדול יותר לתעסוקה...

moranheller

New member
תלמדי רק מה שאת אוהבת !!!

אני הלכתי למה שניקרא "לימודים רציניים"..וכמו שקראת לזה זה רציני משמע כבד ושוחק..להיפך תתרגשי ותלכי ללמוד משהו שבעיני החברה לא "פרקטי" אבל תאמיני שאם את אוהבת את זה מספיק יהיה לך הרבה פרנסה. לדוגמא קחי את עולם הטלויזיה ,הקולנוע,המוזיקה וגם רפואה אלטרנטיבית ..כמה פעמים שמעת בחייך שאין מה לעשות עם זה..אבל תראי היום איזה נהירה יש לכיוון , רוב חברי בתחום הזה עושים היום את מה שהם אוהבים והכי חשוב נהנים! אני מאחלת לך לא ליפול ברשתי החברה הזאת ותחשבי שכל המקצעות "הרציניים" כבר רווים ומלאים אז אולי אם תפני למקצוע פחות "רציני" יהיה יותר סיכוי לפרנסה והנאה !! תחשבי על זה !!

l i b e r t y

New member
כוונתי היא,

שאני חוששת שלא יהיה לי במקצוע הזה פרנסה ועדיף ללמוד מקצוע (שלא ממש מעניין אותי) כדי להצליח ולעבוד באותו תחום. בכלל במה אוכל לעסוק במידה ואלמד טיפול באמצעות בע"ח?

טיפול באמצעות בע"ח

מטפלים עובדים במוסדות החינוך המיוחד, בכיתות טיפוליות ומקדמות, בבתי חולים, במרפאות לבריאות הנפש, בבתי סוהר, במרכזי שיקום ועוד. יש גם מטפלים העובדים באופן פרטי. השאלה היא לבדוק אפשרות זו מול האלטרנטיבות הבאות בחשבון מבחינתך.

l i b e r t y

New member
אז יש עבודה בתחום?

והאם זה נחשב לתואר אקדמאי או קורס? אני מעוניינת בתואר

זואותרפיה

מדובר בלימודי תעודה- לא תואר- לאחר תואר ראשון בחינוך או תחום קרוב.,

טוט

New member
נדמה לי שראיתי פרסום מטעם מכון נגיד

בירושלים על פתיחת מסלול לימודים לטיפול באמצעות בע"ח (או כלבים?)

למעלה