זקוקה לחברת נקיון טובה!

מישל ר

New member
זקוקה לחברת נקיון טובה! ../images/Emo53.gif

אנחנו לפני מעבר לבית אחרי שיפוץ (מה שאומר הרבה לכלוך וכתמי צבע). אני זקוקה להמלצות על חברת נקיון טובה או מישהו שנותן שירותים כאלה. אני לא רוצה את אלו שבאים עם צינור ומשקים את כל הבית אלא כאלה שעושים עבודה עדינה (יענו לשפשף את הכתמים עם מים וסבון) ושאפשר לסמוך עליהם שלא יגרמו נזקים בדרך. יש חיה כזו? (מדובר על איזור המרכז).

אצלינו

ניקו חברה בשם משהו כמו יגאל שירותי ניקיון (אם תחפשי יגאל בראשון לציון בדפי זהב תמצאי אותם). בזמנו רויטל (ולירון) המליצה לי, והיה באמת אחלה.

פיץ26

New member
אם תמצאי תגידי לי

אחד מהתחומים הפרוצים והמזוויעים ביותר להתעסק בו. כשעברנו לפני כמה שנים ניסינו גם למצוא, עשינו לא מעט טלפונים ורוב (אם לא כל) החברות התבררו כבריונים שבאים לעשות כסף קל על גבם של עובדים מסכנים. אנחנו גם דרשנו מראש שלא יעבדו עם צינור (לאור תקלות שארעו בדירות אחרות בבניין עקב קירות הגבס שבדירה), ולמרות שזה מה שסיכמנו, אנשי החברה שאיתנו סגרנו הגיעו עם צינור וכשהובהר להם שלא יוכלו להשתמש בו, הם עזבו וסרבו לבצע את העבודה. הבוס בחברה השניה כבר הסכים לעבוד ללא צינור אבל בסופו של דבר התגלה שהוא לא שונה בהרבה מהקודם. את העובדים שלו הוא מביא ברכבו הפרטי, מוציא מתא המטען קצת ציוד שכולל כמה סמרטוטים ודלי ונותן להם לחכות לו שעות (אני לא מגזימה) כשהם מסיימים את העבודה.

בובסטר

New member
קחי אך ורק אם תקבלי המלצה!

להורים שלי הגיע ישראלי שהלך לישון באוטו והעביד שני סינים בדירה. אבא שלי אסרטיבי מאוד, אז עד שלא היה באמת נקי - הוא לא הסכים לשלם. לגיסתי הגיע נרקומן עברייני עם צינור, לא ניקה והיא שילמה לו מרוב פחד.

למעלה