זקוקה להמלצה

זקוקה להמלצה

בני בן ה-11 הופנה לייעות נירולוגי לאבחון ADHD , האם מישהו יכול להמליץ לי על נירולוג המתמחה בתחום? אשלם כל סכום על מנת להגיע לטוב ביותר ולקבל הבחנה נכונה. תודה מראש

sharon84

New member
באיזה איזור בארץ?

אם זה בצפון(חיפה והסביבה): ד"ר נתנאל צלניק-מנהל המכון להתפתחות הילד

אהמ...

אני מהמרכז... אבל אם הוא הטוב ביותר אגיע לשם. איפה הוא בדיוק נמצא? האם הוא נוירולוג?

sharon84

New member
תשובה

הוא נוירולוג לילדים ומנהל המכון להתפתחות הילד.אני לא יודעת אם הוא הטוב ביותר ,אבל באיזור הצפון הוא בהחלט נחשב לטוב.הוא נמצא בחיפה ,נסי לברר את הטלפון ב - 144

henry4

New member
מי מכיר

את דר גולומב אביגיל? יש מישהוא?היא פסיכיאטרית.

merav250

New member
נוירולוגים מהמרכז

אמא יקרה, ראשית מדוע נוירולוג ולא פסיכיאטר ? המלצות לנוירולוג : ד"ר נתן ווטמברג - סגן מנהל מחלקת נוירולוגיית ילדים בוולפסון - גם רופא נהדר וגם אדם מקסים. יש לי גם המלצה לפסיכיאטר נהדר אם תרצי מספר טלפון - שלחי לי מסר אישי. מרב

דליה.ד

New member
יש הרבה רופאים טובים ומצויינים

גם באיזזור המרכז והדרום. תוכלי לפנות ל"שניידר ילדים" ל"תל השומר" ל"מכון אדר" בבאר שבע ועוד.

zivadina

New member
הרופאים המתמחים ב-ADHD

שהבנתי שנחשבים ליגה א': ד"ר איריס מנור, מרפאת "לגעת בקשב וברכוז" בפתח תקווה ומכון אניגמה, רמת גן. ד"ר עדי אדר, מכון אדר, באר שבע. ד"ר ורדה גרוס צור, בי"ח שערי צדק, ירושליים. ד"ר אבי שפירא, זכרון יעקב. ד"ר מירי כץ, תל השומר.

המלצה

ממליצה מאוד על המרפאה הנוירולוגית בבית חולים וולפסון בחולון ד"ר טלי שגיא או ד"ר וטנברג היחס האחפטיות ההקשבה להורים והמקצעיות מעל לכל כדי מאוד.

גלית999

New member
אני ממליצה על...

שלום, אני אם לילד צעיר שאובחן ממש לאחרונה, הייתי איתו במכון להתפתחות הילד (אחד מאלו שהומלץ לך למעלה) והתאכזבתי מאוד, מאוחר יותר לאחר שהבנו שמשם לא תבוא הישועה, פנינו באופן פרטי לד"ר רפאל וייץ (בתל - אביב) לפי הבנתי הוא אדם בעל נסיון רב ביותר בתחום זה והיה (או עודנו) מנהל מחלקת נוירולוגיה בשניידר, האבחון שהוא עשה לבני היה יסודי רציני ומעמיק ואם יש לכם ביטוח משלים תקבלו החזר על רוב עלות הביקור (מכיון שמדובר במנהל מחלקה), אם תהיי מעונינת אשמח לתת לך פרטים נוספים.

shlish2003

New member
באיזור כפר סבא רעננה

ד"ר יהודה ברק מהמרפאה להתפתחות הילד בבי"ח מאיר. מקבל גם במרפאת שרת ברעננה. שם בני מטופל על ידו ואנחנו מרוצים מטיב השירות ומהמקצועיות.

תודה לכולכם..../images/Emo51.gif

מעודד לקבל תגובות מהורים הנמצאים באותה בעייה, אבדוק את כל השמות שנתתם לי.. תודה לכולם.

למעלה