זלדה זלדה זלדה!

מצב
הנושא נעול.

NewName

New member
זלדה זלדה זלדה!

זלדה זלדה זלדה!
השעה 7 בבוקר, המקום כביש אשדוד-ת"א. אני כל כך מצטער שלא יכלתי לצלם אותה או להתמקד במספר שלה כדי לזכור אותו (נהגתי)... הזלדה הזאת, נסעה לה לאיפהשו, צבועה בצבע לבן שנהב, רואים שהצבע נקי וחדש. גם הג'אנטים היו צבועים ומצוצחים. לוחית הרישוי הצהובה היתה מורכבת על האוטו, ולצידה תלויה לוחית "במבחן".. מישהו יודע מה זה האוטובוס הזה? לאן הוא נסע? מאיפה?

846

Active member
זלדה של אגד או דן?

זלדה זלדה זלדה!
השעה 7 בבוקר, המקום כביש אשדוד-ת"א. אני כל כך מצטער שלא יכלתי לצלם אותה או להתמקד במספר שלה כדי לזכור אותו (נהגתי)... הזלדה הזאת, נסעה לה לאיפהשו, צבועה בצבע לבן שנהב, רואים שהצבע נקי וחדש. גם הג'אנטים היו צבועים ומצוצחים. לוחית הרישוי הצהובה היתה מורכבת על האוטו, ולצידה תלויה לוחית "במבחן".. מישהו יודע מה זה האוטובוס הזה? לאן הוא נסע? מאיפה?
זלדה של אגד או דן?

NewName

New member
בעצם אני אל בטוח שזה היה 85..

O305, מרצדס..
אז.. כנראה ששל אגד. המספר הצהוב שלו התחיל נראה לי ב85, הסימות לדתעתי היתה 00, היה עוד 5 בספרות האמצעיות..

846

Active member
יש כמה אפשרויות :

יש כמה אפשרויות :
1. אולי האוטובוס היה בדרך לנמל אשדוד ליצוא. 2. אולי זה מחסן של אחת הקיטנות של אגד שנסע להתמקם בקייטנה למשך השבועות הקרובים.

NewName

New member
...

יש כמה אפשרויות :
1. אולי האוטובוס היה בדרך לנמל אשדוד ליצוא. 2. אולי זה מחסן של אחת הקיטנות של אגד שנסע להתמקם בקייטנה למשך השבועות הקרובים.
...
הוא נסע לכיוון ת"א..

מצב
הנושא נעול.
למעלה