זכרני נא זכרני נא....

מצב
הנושא נעול.

Admini

New member
זכרני נא זכרני נא....

זכרני נא זכרני נא....
והִנקמה נקם אחת משתי רגלי בנהג המעצבן... שמי משה (אח של הצחקן)... מעשה שהיה כך היה: בשעה 20 דקות לפני 2 (בערך) עליתי על אוטובוס קו 9 הפתח תקוואי 2 תחנות אחרי תחנת המוצא שלו... מי שמכיר את המסלול שלו יודע שהוא עושה עיקוף בין השוק לעיריה. הנהג פשוט החליט לקצר את הסיבוב הזה ונסע ישר... נגרמה לי עוגמת נפש ונאלצתי ללכת את ההפרש ברגל. מספר הרכב והשעה רשומים אצלי. ולשאלה: מהו הנוהל של הגשת תלונות נגד נהגים ?

צחקן

New member
משה.... .

זכרני נא זכרני נא....
והִנקמה נקם אחת משתי רגלי בנהג המעצבן... שמי משה (אח של הצחקן)... מעשה שהיה כך היה: בשעה 20 דקות לפני 2 (בערך) עליתי על אוטובוס קו 9 הפתח תקוואי 2 תחנות אחרי תחנת המוצא שלו... מי שמכיר את המסלול שלו יודע שהוא עושה עיקוף בין השוק לעיריה. הנהג פשוט החליט לקצר את הסיבוב הזה ונסע ישר... נגרמה לי עוגמת נפש ונאלצתי ללכת את ההפרש ברגל. מספר הרכב והשעה רשומים אצלי. ולשאלה: מהו הנוהל של הגשת תלונות נגד נהגים ?
משה.... .
ב"ה כן הוא אח שלי
. נוהל ההגשה הוא כזה: יש ללכת לבית דן בהדר דפנה ולהגיד להם שיתנו פיצויים לך או שאתה תתבע אותם. אם הם יבחרו באפשרות השניה (כמווובן). ממולץ לשכור עו"ד שאין לו שום שר לדן (מומלץ אפילו שיהיה לו משהוא נגד דן) . הולכים לבית המשפט הקרוב (השלום או המלחמה) ותוך חודש ההודעה מתרפסמת פה בפורום שהנהג שילם פצויים בסך XYZ שקלים חשים לקופתך האישית ובנוסךף תה מקבל כסף בעבור העורך דין שלך. אז זה ההמלצה שלי אחיך
. \ומומלץ שתעתיק ת הקובץ של התיקון עוד פעם בלי כל קשר... .... ... ... ... .

צחקן

New member
אה... שחכתי ... האוטובוס של דן... .

משה.... .
ב"ה כן הוא אח שלי
. נוהל ההגשה הוא כזה: יש ללכת לבית דן בהדר דפנה ולהגיד להם שיתנו פיצויים לך או שאתה תתבע אותם. אם הם יבחרו באפשרות השניה (כמווובן). ממולץ לשכור עו"ד שאין לו שום שר לדן (מומלץ אפילו שיהיה לו משהוא נגד דן) . הולכים לבית המשפט הקרוב (השלום או המלחמה) ותוך חודש ההודעה מתרפסמת פה בפורום שהנהג שילם פצויים בסך XYZ שקלים חשים לקופתך האישית ובנוסךף תה מקבל כסף בעבור העורך דין שלך. אז זה ההמלצה שלי אחיך
. \ומומלץ שתעתיק ת הקובץ של התיקון עוד פעם בלי כל קשר... .... ... ... ... .
אה... שחכתי ... האוטובוס של דן... .

oren*

New member
האם מי מהנוסעים הלכו לדבר עם הנהג?

זכרני נא זכרני נא....
מדובר בטעות רצינית ביותר, מאוד מפליא שהיא עברה חלק מבלי שאף אחד העיר לו על כך.

Admini

New member
העירו לו

מדובר בטעות רצינית ביותר, מאוד מפליא שהיא עברה חלק מבלי שאף אחד העיר לו על כך.
העירו לו
הוא ציפצף אגב, בכיוון השני מדובר בתופעה.

aas111

New member
אם יש לך בעייה עם חברת דן

העירו לו
הוא ציפצף אגב, בכיוון השני מדובר בתופעה.
אם יש לך בעייה עם חברת דן
אני מממליץ לך שתכתוב להם מכתב ואם תרצה חתבוע אותם אז תחשוב על כמה הוצאות תשלם לעו"ד ואם גם בכלל תזכה

מצב
הנושא נעול.
למעלה