זכרונות מבית אבא,"טריגר" וסליחה על

זכרונות מבית אבא,"טריגר" וסליחה על

ההצפה היום,אבל עולה לי הכל בגלל החג שמתקרב, היית שם ילדה קטנה,אולי בת שבע שמונה,ילדה עם שיער ארוך בהיר,עינים תכולות כמו של ים, וחיוך מלאכי,ילדה שמאמינה שככה צריך אבא להיות, שככה אבא אוהב את הילדה שלו,בין רגליו,שככה אבא אוהב את הילדה שלו שהוא נכנס אליה בלילה למיטה ונצמד אליה,והיא מתעוררת בבהלה,והוא משתיק אותה,עם האצבע על הפה שלו ב ש ש ילדה אבא פה.והיא ערה והיא ישנה,מרגישה לא מרגישה,את כובד משקלו עליה,וחושך בחדר,ורק האורות שבחוץ מבליחים פנימה,מגלים את אבא איתה, ובבוקר היא מתעוררת,והמכנסים מופשלים,והיא לא מבינה למה היא ככה בלי המכנס והתחתון של הפיגמה, והיא כנראה משוגעת, מי הפשיט אותה בלילה כשישנה,מי נצמד אליה בחושך,מתחכך בה,והנשימות שלו כבדות והריח שבא להקיא, אבא או מפלצת, והגוף הקטן נכנע לגוף הגדול,ושרק זה יגמר,ושהיא תוכל להתכרבל בשמיכה ולהעלם, שתוכל למחוק את הריח,את אגלי הזיעה, שתוכל למחוק את אבא, ואבא לא נמחק,ורק היא נמחקת,וכל כולה רוצה לפצוע את עצמה,לחרוט על עצמה, זונה של אבא, לחרוט עם סכין להרגיש את הכאב מפלח את גופה והילדה ההיא רוצה למות.רק ככה היא תצליח לנקום בהם.רק ככה היא תוכל לתת לכאב הזה להרגע. וקולות הלילה,וצללי הלילה,והיא שונאת את החושך,והיא מחזיקה עינים פתוחות פוחדת להרדם שלא יבוא אליה שוב, והיא לא מצליחה להחזיק מעמד,ואז הוא מגיח המפלצת, ושוב טורף אותה וכשבגרה וסיפרה לאמא שלה,התשובה שלה היתה הילדה פיתתה אותו.רק הילדה התחילה. הילדות תמיד אשמות, בעולם המפוצל של אבא שני אבות היו לילדה,אבא של יום,ואבא של לילה. ואבא שלה מכחיש לא זוכר,והילדה פסיכית,הילדה ממציאה את הכל,כי היא קינאה באחיה, הילדה בגרה,והיא נשארה שם.עזבה את גופה. נשל ילדה.

אידה ע

New member
הילדה שבך

עיין החתול יקירה ענתי בעניין אחר (כביכול)והינה... קשה, קשה וכל כך לא מתקבל וכל כך אמיתי.... רצתי לשאול...מה שלום הילדה? אם יש לך קשר איתה? אתן מדברות לפעמים? אני מקווה שכן... מקווה שיש מי שמקשיב... אני מקווה שהיא יודעת שהיא לא אשמה, שהיא לא פסיכית! מחזקת ומחבקת אותכן מקווה שגם אתן אחת את השנייה

לאידה,

לפעמים אני שואלת את עצמי,אייך יצאתי משם,בשן ועין,אבל יצאתי, לא יודעת אם הכי נורמלית כי יש לי המון בעיות, שקשורות בזוגיות,שקשורות אפילו מרופא שיניים,פעם בעבר יותר תיקשרתי עם הילדה ההיא,יותר פינקתי אותה בדברים שהיא אוהבת,אפילו קראתי לה סיפורים כי היא אוהבת מאוד להקשיב לסיפורים, למדתי להתבונן בה,ולא לפחד,אפילו לחבק אותה אליי, אבל עכשיו בתקופה האחרונה אני לא מדברת איתה,בטח שלא עושה דברים שהיא אוהבת, יש בי אליה אפילו שנאה על מה שעשתה,שנאה עד שאני רוצה למחוק אותה והיא ממשיכה להראות לי את מה שעברה שם,ואני לא מסוגלת לתת לה לדבר,ואני מנסה להשתיק אותה,והיא לא מוותרת לי, היא ממשיכה,להוציא עוד ועוד דברים מתיבת הפנדורה שלה, ואני רוצה לברוח ממנה שתניח לי כבר, אני מנסה להגיד לה שהיא שקרנית,וממציאה הכל, ושאבא אהב אותה,את אמא היא שונאת לא את אבא, אני לא יכולה יותר איתה,היא מכאיבה לי.

n a l a

New member
בואי ואגלה לך משהו...../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

גם לי זה קרה. בהתחלה כשהכרנו הכל היה טוב ויפה, היה לנו כיף ביחד, היינו צוחקות, שרות, מבלות, היינו חברות ממש טובות. אחרי המקרה ג'מני הייתי ברוגז עם ה"ילדה הקטנה" שלי
. היינו חיות במתח נורא, כעסים, ריבים, מחלוקות. הייתי משתיקה אותה כל פעם שרצתה משהו, לא הייתי מקשיבה לה, הדחקתי אותה עוד ועוד עד שכמעט לא הרגשתי בקיומה. ואז היא התחילה לדבר שוב. התחילה להזכיר לי את הכל. את הכאב, הבכי, הצער, את המכות הנפשיות, היא רצתה לצאת, לצרוח, לברוח ממני. לברוח ??? ממני ??? הרי אני גידלתי אותה ועכשיו היא נוקמת בי ?! ?! ?!, חצופה, ככה חשבתי. עד שהבנתי, כואב לה כמעט כמו שכואב לי וצריך לטפל בה. אם לא נתפייס, ככה יהיו החיים שלנו יחד וזה בלתי נסבל. אז את יודעת מה עשיתי ?! כתבתי לה מכתב אישי, מיועד לה, ולה בלבד, וכתבתי כמה אני מצטערת שאני מתנהגת אליה ככה, וכמה אני אוהבת אותה, וכמה אני רוצה לגונן עליה וכל מה שרציתי לומר לה. ותנחשי מה קרה ?!, השלמנו, היא כבר לא צורחת ובועטת לי בנשמה או בלב (חד משמעי), היא מבינה שגם לי כואב ושאני צריכה את הזמן שלי, והכי חשוב היא יודעת שבבוא הזמן היא גם תצא והיא תישמע והיא תהיה חלק נכבד מחיי, רק לא עכשיו. הדבר הזה הוא הדבר הנכון והחכם ביותר שעשיתי (כמה שזה נשמע נורא לומר) ומאז אני שקטה ושלווה. מציעה לך שתעשי את זה גם, למרות שזה נשמע דבילי אבל לי זה עזר, למה לך לא?!. אני אוהבת את ה"ילדה הקטנה" שבי מאוד אפילו, ואני מקווה שיבוא יום והיא תוכל באמת לצאת לעולם הזה שוב ולא להיפגע, אני מקווה שאוכל לתת לה את זה באמת. אבל לפחות בינתיים אנחנו "שולם". nala
"הייתה אחת שידעה לעשות קסמים, שידעה להגיד מילים, שצבעו את השמש בדם"

אידה ע

New member
אמיצה

נלה יקרה את אמיצה כמו השם שבחרת לעצמך, כל הכבוד על הכוח והאומץ להתחבר לילדה הקטנה, זה לא קל, זו דרך ותהליך שעוברים בכדי לאהוב אותה.

n a l a

New member
תודה ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

תודה לך עיין החתול ותודה לך אידה. באמת היה דרוש הרבה כדי שנשלים, (אני לא אחת שיודעת לבקש סליחה). אני שמחה שריגשתי אותך עיין החתול ומקווה שנתתי לך חומר למחשבה. לא חשבתי שאקבל תגובות כאלו, כנראה שזה בא מהלב זה הרבה יותר טוב/יפה. נקווה לימים שקטים יותר וטובים יותר, בהצלחה לכולנו בכל אשר נלך. nala
הייתה אחת שידעה לעשות קסמים, שידעה להגיד מילים, שצבעו את השמש בדם"

אידה ע

New member
חלק ממך

עיין החתול היקרה כן, היא מכאיבה, מכאיבה , מזכירה ודורחת על כל הנקודות הכי רגישות הכי כואבות , מעוררת את השדים,את הזכרונות והתחושות הלא נעימות. אני יודעת שגם לה כואב, היא מפחדת, לא יודעת אם לאהוב או לשנוא, היא מרגישה אשמה, היא לבד והיא זקוקה לך , כמו שאת זקוקה לה, לא מבינה מדוע את בורחת ממנה. אני יודעת שהיית רוצה לשכוח לחשוב שהיא לא קיימת, אבל את רוצה וגם יודעת שהיא חלק ממך. אולי כדאי לנסות להתקרב שוב, לאמץ את ההמלצה של נלה, תכתבי לה מכתב, אולי תקני מחברת יפה - מיוחדת שתוכלי לכתוב לצייר רק לה...אולי תוכלו להיות שוב יחד?! עיין החתול! שולחת לך חיבוק

לאידה,

כמה נכון כתבת על הילדה ההיא! רציתי לכרות בור ולשים אותה שם לכסות אותה שלא יראו,שלא יתקרבו אליה,שלא יפגעו בה, להעלים אותה, בהגיון מנסה לדמות אותה לילדה קטנה שזקוקה לחיבוק,שזקוקה לשוקו,לסיפור,לאהבה, ברגש היא לא מתחברת לי ,ברגש אני רוצה להשתיק אותה לתמיד. אתמול הייתי צריכה להיות אצל המטפלת,ביטלתי אותה,פוחדת להתחבר. פוחדת להתפרק. תודה על החיבוק אידה.

אידה ע

New member
בוקר טוב לך ולילדה

מבינה אותך, אפשר ללכת למטפלת גם בלי להתחבר לפעמים, לפעמים צריך מנוחה, אבל עצם המפגש והשיחה יכולה לעזור ולתמוך...לעזור לא להתפרק. שתפי את המטפלת...על הפחד... בהצלחה חיבוק לך ולילדה

שני שנT

New member
כואב

מכירה את זה, אצלי זה עם אח גדול, שאני כבר לא רואה אותו כאח גדול. אני רואה אותו בתור משהו לא מוגדר. ואין מה לעשות עם מה שקרה, יש מה לעשות עם מה שיקרה. והזמן ירפה- זה מישפט כ"כ לא נכון, וכ"כ מעציב. אז אל תצפי שהזיכרונות יהלמו כי הם לא, וזה לא משנה כמה זמן יעבור מכל מיקרה ומיקרה... וזה כ"כ כואב...

שני שנT

נכון זה כואב מאוד,לדעת שהקטנה שבי עשתה מה שעשתה, היא חשבה שזאת אהבה,ככה אוהבים. והזמן אומרים שהוא רופא,אני גם לא מסכימה עם זה, והיתה לי רגיעה ואז שוב הם חזרו והפעם יותר ברור, הפאזל כביכול הושלם, אבל התמונה שמתגלה חותכת. שולחת לך חיבוק

למעלה