זכייה קשה!!
נ נשאר אדום New member 2/5/05 #9 תודה לכולם..היה יכול להיות יותר.. אבל למה שאספניול שרוצה ליגת האלופות יוציאו תיקו במאיורקה??למה??
א אילן19 New member 2/5/05 #14 הבן אדם תותח כבד בכדורגל... מזל טוב בויקטור היית כבר מזמן עשיר שם היחסים גבוהים יותר
נ נשאר אדום New member 2/5/05 #15 בזה אתה צודק.. אבל אני אדיוט טוב לי עם רווח מינימלי כל חודש מהווינר..
ר רון ארד לחופש נולד New member 2/5/05 #16 אתה הבן אדם היחיד שגורם לי להאמין כל פעם מחדש שגם לנחש 6 משחקים זה אפשרי
נ נשאר אדום New member 2/5/05 #19 רון תמיד אפשרי לנחש 6 משחקים.. אבל החוכמה היא לדעת על איזה..בדרך כלל שלושה בטוחים פלוס 2 תיקויים ונצחון חוץ אחד זו שיטה לכסף טוב, השאלה אלו משחקים..
רון תמיד אפשרי לנחש 6 משחקים.. אבל החוכמה היא לדעת על איזה..בדרך כלל שלושה בטוחים פלוס 2 תיקויים ונצחון חוץ אחד זו שיטה לכסף טוב, השאלה אלו משחקים..
א אילן19 New member 2/5/05 #17 אני אוהב את המשפט הבא "עדיף לבכות על מה שלא הרווחתי - מאשר על מה שהפסדתי"....... בכל מקרה ממש כל הכבוד על התפיסות היום בכדורגל ובכלל בתקופה האחרונה תמשיך ככה...
אני אוהב את המשפט הבא "עדיף לבכות על מה שלא הרווחתי - מאשר על מה שהפסדתי"....... בכל מקרה ממש כל הכבוד על התפיסות היום בכדורגל ובכלל בתקופה האחרונה תמשיך ככה...
נ נשאר אדום New member 2/5/05 #18 סבבה...צר לי על פילי.. למרות שבווינר תפסתי אותם...אייברסון כמעט הצליח לעשות זאת שוב לבדו..