זכייה נחמדה

• פותח הנושא bs4U
  • פורסם בתאריך

bs4U

New member
זכייה נחמדה

גאנה וציריך הביאו 650 שקל רווח (גאנה נלקחה אתמול איך שיצא ההימור ביחס גבוה-3.8 וזה ירד מיידית ל3.5)-רציתי לאמר על זה משהו בפורום אבל בגלל בקשת דדי חיכיתי לבוקר טור שני שנשלח היום בבוקר גאנה ביחס 3.5 עם גיבוי תיקו דנמרק ביחס 1.25 רומניה ביחס 1.35 רוסיה ביחס 1.55 עם גיבוי ישראל לא מפסידה ביחס 2.2 היות ואני לא אצפה במשחק(ארוע) אני הולך נגד ישראל בעיקר בגלל שאני חושב שרוסיה במצב שהיא חייבת נצחון והיא לדעתי תתקוף החל מהפתיחה ולמרות שישראל הצליחה בקמפיין הקודם לשרוד מתקפות כאלה בצרפת ובאירלנד גם למזל יש גבולות... בכל מקרה גיביתי בx2 ביחס נחמד השקעות 300

מזל טוב, והנה זכיות שלי...

03.10.2006 ILS210.00 Win Treble: ST GALLEN @ 1.33 - St Gallen vs Schaffhausen - Swiss Axpo Super League, FC ZURICH @ 1.33 - FC Zurich vs Lucerne - Swiss Axpo Super League, FC THUN (-0.5) @ 2.05 - FC Thun vs Aarau - Swiss Axpo Super League 551.51 והנה השני... 03.10.2006 ILS150.00 Win Treble: FC ZURICH @ 1.33 - FC Zurich vs Lucerne - Swiss Axpo Super League, NEW YORK YANKEES (WANG V ROBERTSON) @ 1.45 - Detroit Tigers @ New York Yankees - 04/10 - MLB Matches, BURTON ALBION @ 1.65 - Burton Albion vs Crawley Town - Conference כמה זמן הייתי צריך לחכות להביא זכיה נחמדה..לאחר כמה טורים ממש ממש יפים שנפלתי בהם בגלל "באנקרים" כמו מילאן, בית"ר ואלפסבורג... יכולתי להביא על הטורים האלו משהו באיזור 2500 שקל רווח! אבל, מסתבר ש"הבאנקרים" לא בדיוק באנקרים... בהצלחה לכולם!!!!! מחכה ליאנקיז שינצחו היום.

ashke

New member
זכייה שלי...

ציריך גראסהופרס+1 ווימאות פארנה גויאש וגרמיו יחס 15.7 אם אני זוכר נכון... שלחתי את הטור ב10... חזרתי הביתה ואמרתי אין אני חייב לחזור לשלוח אותו בעוד 20.. והוא אכן תפס השקעה של 30 שקל הניבה 458

למעלה