זכויות עובד- תקן ארעי

מצב
הנושא נעול.
זכויות עובד- תקן ארעי

זכויות עובד- תקן ארעי
שלום וברכה, ברצוני לברר בדחיפות : כיום אני מועסקת על תקן ארעי, האם המעסיק רשאי לפטר אותי במידה ואני יוצאת לחופשת לידה? מה הם זכויותיי בנידון ובכלל? אשמח לקבל תשובה בעניין בהקדם תודה מראש.

שיר ורד

New member
אין משמעות לתקן

זכויות עובד- תקן ארעי
שלום וברכה, ברצוני לברר בדחיפות : כיום אני מועסקת על תקן ארעי, האם המעסיק רשאי לפטר אותי במידה ואני יוצאת לחופשת לידה? מה הם זכויותיי בנידון ובכלל? אשמח לקבל תשובה בעניין בהקדם תודה מראש.
אין משמעות לתקן
המעסיק חיב להחזירך לעבודה בתום חופשת הלידה לתקופה של 45 יום, לאחר מכן הוא רשאי לפטר אותך בהודעה מראש כחוק. במקרים מיוחדים, המעסיק רשאי לפטר מיד וזאת אם יפנה למפקחת על עבודת נשים ויקבל אישור לפיטוריך.

שאלה נוספת בעיניין הנ"ל../images/Emo70.gif

אין משמעות לתקן
המעסיק חיב להחזירך לעבודה בתום חופשת הלידה לתקופה של 45 יום, לאחר מכן הוא רשאי לפטר אותך בהודעה מראש כחוק. במקרים מיוחדים, המעסיק רשאי לפטר מיד וזאת אם יפנה למפקחת על עבודת נשים ויקבל אישור לפיטוריך.
שאלה נוספת בעיניין הנ"ל

במידה ואני מועסקת בתקן ארעי, המעביד חייב לשלם לי בעבור חופשת הלידה? אשמח לקבל תשובתך.

שיר ורד

New member
אין משמעות לתקן

שאלה נוספת בעיניין הנ"ל

במידה ואני מועסקת בתקן ארעי, המעביד חייב לשלם לי בעבור חופשת הלידה? אשמח לקבל תשובתך.
אין משמעות לתקן
את התשלום בגין חופשת הלידה משלם הביטוח הלאומי ולא המעביד. התנאי לזכאות לקבל את התשלום הוא צבירת תקופת אכשרה. (9 חודשי עבודה מתוך 14 או 15 מתוך 22).

מצב
הנושא נעול.
למעלה