זילוף קרם (קצפת) יציב???
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לכם מושג איך מצפים עוגה ומזלפים בקרם על בסיס קצפת (ולא קרם מחאה) שישאר יציב וקשה בעיקר בחום הזה . ראיתי עוגת יומילדת שהיתה מצופה בקרם שהיה כל-כך חלק, כמעט כמו בצק סוכר, על הקרם היה ציור משוקולד וקרם (אולי רויאל) ומסביב זילופים (כוכבים). היתי בטוחה שזה קרם חמאה, אבל היה לזה טעם של קצפת. האם מוסיפים ג'לטין?? הבת שלי לא אוהבת בצק סוכר והיא רוצה ציפוי קרם, וזה נראה לי יותר טעים לילדים מקרם חמאה. תודה על העזרה רונית
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לכם מושג איך מצפים עוגה ומזלפים בקרם על בסיס קצפת (ולא קרם מחאה) שישאר יציב וקשה בעיקר בחום הזה . ראיתי עוגת יומילדת שהיתה מצופה בקרם שהיה כל-כך חלק, כמעט כמו בצק סוכר, על הקרם היה ציור משוקולד וקרם (אולי רויאל) ומסביב זילופים (כוכבים). היתי בטוחה שזה קרם חמאה, אבל היה לזה טעם של קצפת. האם מוסיפים ג'לטין?? הבת שלי לא אוהבת בצק סוכר והיא רוצה ציפוי קרם, וזה נראה לי יותר טעים לילדים מקרם חמאה. תודה על העזרה רונית