זיכרון קצר

זיכרון קצר ../images/Emo35.gif

כתבה מעניינת על השפעת התיירות מישראל לטורקיה מאז התחלת הסכסוך. שפל שכזה לא זכור כבר הרבה זמן. מעניין כמה זמן הדברים ישארו ככה. נראה שבימים או השבועות הקרובים נדע יותר טוב לאן נושבת הרוח. ועד כמה הזיכרון של הישראלים יהיה קצר בעניין הזה ?

טליה ג

New member
אני חושבת שהרתיעה של ישראלים מטורקיה

תהייה הפעם ארוכה יותר, מפני שהפעם ההתבטאויות של ארדואן היו הרבה יותר חריפות ונראה שמימדי השנאה הפעם אפילו קשים יותר מאשר בתקופת מלחמת לבנון השנייה. ועדי עובדים שמשריינים עכשיו מקומות לפסח בוודאי שלא יזמינו עכשיו חבילות נופש לטורקיה, ואם ישראלים יבקרו בטורקיה באביב או בקיץ במסגרת פרטית, זה יהיה אך ורק אם האווירה האנטי-ישראלית בטורקיה (כולל התבטאויותיו של ארדואן, שבוודאי עוד לא אמר את המלה האחרונה...) תתפוגג, ואם שמועות יעברו מפה לאוזן שישראלים שוב מתקבלים בטורקיה באדיבות ובחביבות. נראה לי שגם הדילים הכי מפתים לא יקרצו הפעם לישראלים, שלא כל כך מהר ישכחו את התבטאויותיו של ארדואן ואת התמונות הקשות. אני אישית יכולה לומר שאם אני אחשוב בכלל לנסוע לטורקיה, זה יהיה רק לאחר שמיעת הרבה חוות דעת מישראלים שביקרו שם אחרי המלחמה בעזה ונתקלו ביחד אדיב וחברותי. במצב הנוכחי גם אני אדיר את רגליי מטורקיה!

למעלה