זיהוי שיר מפרסומת מישהו יודע איך קוראים לשיר שיש בפרסמות של פררו רושה לשנה החדשה ??
B bigbird123 New member 17/9/03 #1 זיהוי שיר מפרסומת מישהו יודע איך קוראים לשיר שיש בפרסמות של פררו רושה לשנה החדשה ??
ח חןשסק New member 17/9/03 #3 אני חושבת שלא מזמן אמרו../images/Emo42.gif שהשיר הזה נכתב במיוחד לפרסומת. אבל אני ממש ממש לא בטוחה.
B basket case New member 17/9/03 #5 בכל מקרה.. אני אשמח לקבל תשובה - לא שזה ממש מעניין אותי, אבל אני משתגעת כבר מלראות את השאלה 20 פעמים ביום..
בכל מקרה.. אני אשמח לקבל תשובה - לא שזה ממש מעניין אותי, אבל אני משתגעת כבר מלראות את השאלה 20 פעמים ביום..
ח חןשסק New member 17/9/03 #6 חח.. מצב מוכר... ../images/Emo42.gif השירים מהפירסומות האלה משגעים... במיוחד השיר מהפרסומת של מי עדן... שיוווווווו.........
חח.. מצב מוכר... ../images/Emo42.gif השירים מהפירסומות האלה משגעים... במיוחד השיר מהפרסומת של מי עדן... שיוווווווו.........
I Ice machinE New member 17/9/03 #7 זה באמת מחלה הפרסומת הזו? היא עד כדי כך משודרת הרבה? (לזכותי ייאמר שאני רואה ערוץ 3 ולא ערוץ 2 או 10 או 24) בהתחלה חשבתי שזה כל פעם אותו בחור שואל על הפרסומת הזו עד שעשיתי חיפוש וראיתי שזה 7 אנשים שונים (ב-6 ימים ליתר דיוק)
זה באמת מחלה הפרסומת הזו? היא עד כדי כך משודרת הרבה? (לזכותי ייאמר שאני רואה ערוץ 3 ולא ערוץ 2 או 10 או 24) בהתחלה חשבתי שזה כל פעם אותו בחור שואל על הפרסומת הזו עד שעשיתי חיפוש וראיתי שזה 7 אנשים שונים (ב-6 ימים ליתר דיוק)