זיהוי סרט.

Loshinas

New member
זיהוי סרט.

שלום, אני מחפש סרט מצוייר ישן, משהו ממש נוסטלגי שגדלתי עליו. מישום מה חשבתי שהשם שלו הוא "האבירים הטראנס גלקטיים" למרות שגוגל לא מסכים איתי וגם זה לא כ"כ הגיוני שזה השם כי הסרט הוא פנטזיה ולא מדע בדיוני... בכל מקרה, נדמה לי שהסרט מבוסס על קומיקס, אני יכול לתאר רק כמה רסיסים מהזיכרון שלי לגביו, מקווה שזה יצלצל מוכר למישהו: הסרט מספר על איזה מכשף קרח מרושע שמנסה לכבוש את העולם וכו' וכו' בשם נקרון(Necron), וכל מני לוחמים ברברים נלחמים נגדו וביינהם שרירן בלונדיני בשם לורן (Loren) שהוא כנראה הגיבור בסיפור ולצידו נסיכה יפייפיה בשם טיגרה שמסתובבת חצי עירומה רוב הסרט. קיצר הצבא של נקרון (המורכב רק מאנשים שחורים :S) חוטף את טיגרה שהיא נסיכת ארץ האש בשביל לסחוט את המלך, טיגרה בורחת ופוגשת את לורן שנודד לבדו אחרי שנקרון החריב את מולדתו ואז חוטפים אותה שוב ולורן יוצא להציל אותה ביחד עם גיבור מיסתורי שלובש מסיכה של באטמן וחמוש בשני גרזנים והוא בסוף מי שמביס את נקרון. טוב.. בערך, לא נראה לי שהייתי יכול להעביר את זה בצורה מגוחכת יותר אבל העיקר שמישהו יוכל לזהות את זה, נדמה לי שהסרט משנות השמונים המאוחרות ויש לו אנימציה יוצאת מן הכלל יחסית לאותה תקופה. אם מישהו מכיר וזוכר את השם אני מאוד אשמח לדעת. תודה :)

MovieMaster

New member
קרח ואש

קרח ואש (אנימציה) (1983) / Fire And Ice / Fire & Ice סרט הפנטזיה המצוייר הידוע של ראלף באקשי מ1983, שמתבסס על סגנון הציור המיוחד של צייר הפנטזיה פרנק פראזטה.

למעלה