זזתי לראות את אופת´ ופרדייס לוסט.

CosmikDebris

New member
זזתי לראות את אופת´ ופרדייס לוסט.

אין לי כוח לצלם. יום טוב.

CosmikDebris

New member
מדהים.

אני חייב ללכת להופעה של אופת´ שוב. אני יכתוב עוד מחר.

CosmikDebris

New member
מכיוון שיש לי יותר מדי אנרגיה

(רשימת השירים של OPETH למטה... אני לא יודע בדיוק מה היה של PARADISE LOST אבל אני ישיג) אז חיכיתי בתור הארוך בקור הנוראי (מינוס משהו מעלות) שני האנשים שחיכו לידי בתור צחקו על "פוזרים" ודיברו על כל להקה אפשרית שקיימת במטאלץ וקיבלתי סטיקר של SWORN ENEMY (מי זה??). בסופו של דבר נכנסתי, נתתי להם לשמור את מעילי שהגן עלי מהקור העז. ועליתי למעלה. הלהקה שחיממה : TAPPING THE VEIN היו באמצע השיר הראשון שלהם. ל20 דקות הבאות היו כמה שירים נורא משעממים עם סולנית כוסית למחצה עם מחשוף גדול. הסאונד היה גרוע, היה לה חרא קול. לפחות התחלתי להפשיר (עדיין היה קריר) והיה לי 20 דקות להסתכל במחשוף שלה. אחרי הפסקה של 20-30 דקות עד שהחליפו את הציוד (זונות), וזכינו לראות רשימה של כל מי שהולך להופיע במועדון וקטע ART VIDEO מזוויע. לבסוף PARADISE LOST עלו לבמה. הם הביאו הופעה ממש לא רעה. הבעיה עם ההופעה שלהם הייתה הקהל, שבכלל לא פירגן והיה ממש מת. תפסתי מקום נורא נחמד לצפות בהם. בשיר HALLOWED LAND היה איזשהו פוגו של 5 אנשים במשקל 100 קילו פלוס, שהעדפתי לא להיכנס אליו. אחרי השיר הסולן אומר: "I FEEL LIKE FUCKING SLAYER" - היה מצחיק :). ההופעה הייתה באורך כ 50 דקות. וכמו שאמרתי - נחמדה אבל בלי פרגון של הקהל. אחרי שהם ירדו מהקהל תפסתי מקום ממש מעולה - אמצע הבמה מאחורי 4 אנשים (בסופו של דבר הייתי רק מאחורי איש אחד). עוד פעם רשימת ההופעות ועוד ART VIDEO מכוער ומשעממם. ברקע הייתי מוזיקה לא רעה רק בווליום נמוך מדי. אחרי חצי שעה ארוכה של שעמום הם עלו. לא הייתי מאמין שזה אותו קהל, כולם שואגים, קופצים, מעבירים אנשים מעליהם (CROWD SURFING - לא יודע איך קוראים לזה...), שר ביחד עם מייקל כל מילה ומילה. שעה וחצי מפוצצת אנרגיות. אופת´ הביאו מופע מדהים, הקהל היה פשוט ענק ואחרי כל שיר לא הפסיק להריע, הסאונד היה מאוד מעולה, פשוט מדהים. אני לא יכול לחכות לההופעה הבאה שלהם שאני הולך לראות. חזרתי הביתה מאושר בלי שום סימנים חוץ משריטה על היד בגלל ניטים של איזה פריקית מפגרת. טיפשה. לא צילמתי בסוף אבל ההופעה תהיה חרוטה בראשי להרבה זמן. Setlist: The Leper Affinity Advent Deliverance The Drapery Falls Godheads Lament Credence Bleak A Fair Judgement Demon of The Fall(encore)

Shades Of God

New member
כפרע ,אתה חי!!

חח אני גאה בך :) בטח פרדייס בקושי ניגנו שירים מהישנים שלהם, לא פלא שלא פירגנו להם.אבל עדיין לא יפה,נעלבתי בשבילם... שמחה שנהנית (מניאק P:)

CosmikDebris

New member
לא יודע בקשר לזה...

אבל בכל זאת: הקהל פשוט בא לראות את אופת´.. לא ממש היה אכפת להם מפרדייס לוסט.

חזון אחרית הימים

פראדייז לוסט כלהקת חימום, והקהל אפילו לא בא בשביל לראות אותם. בושה.

באמת סיפור עצוב ..

אני מאמין שלקונה קויל היו מביאים המון קהל אם הם לא היו מבטלים ..

MissUnKnown

New member
גם אני רוצה ../images/Emo7.gif

נירא אולי מישהו יחליט להגיע הנה

Darakan

New member
וואי...

כל השירים הטובים :\ ועוד התחלה עם Leper Affinity... אוף, גם אני רוצה!

הנה דבר רע באופת´ ...

כל הופעה שלהם זה בדיוק אותם שירים .. :/. ביוון הם ניגנו בדיוק את אותם שירים פלוס וויט קלאסטר ופורסט אוף אוקטובר .. אבל שמח שנהנת חבוב .. אמרתי לך שהופעות שלהם זה חלום .. אגב נכון הביצוע הכי איכותי היה של השיר דליוורנס ??:)

למעלה