זו אמא של דפנה - לא מסוגלת יותר.

• פותח הנושא DFG
  • פורסם בתאריך

DFG

New member
זו אמא של דפנה - לא מסוגלת יותר.

אמא שלי. שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהבת אותה והיא אותי אבל היחס שלה להנקה ולכל צורת החינוך שלי פשוט אני כבר לא עומדת בזה (חלקכן קראו את מסכת הייסורים שלנו בפורום הנקה). אין לי יותר כוחות. כל מה שאני עושה עם הילדים לא טוב לה ואפילו האמירה שאם היא לא סומכת עלי שתגדל אותם בעצמה לא עשתה עליה רושם. היא מוכנה לקחת אותם מיד, אבל ברגע (וזה לא הגזמה הייתי שם וראיתי) כשרותם (ההיפרית שלנו - איתה קשה להתמודד) עשתה משהו שלא נראה לה היא גם נתנה לה להבין את זה. בגדול היא סבתא טובה קונה, מבשלת, מגיעה כשצריך, נותנת כתף אבל הכל רק אם אנחנו במקום כאשר אנחנו לבד היא לא מתמודדת עם השלישיה. היא לא כל כך מבוגרת וגם לא חולה במחלות שמקשות עליה את החיים יותר מדי. ובכל זאת אני פשוט לא מבינה מה קורה פה. נסיון לדבר איתה לא הצליח במיוחד לא יותר מכמה ימים. אין לי את הכוחות לעשות איתה שיחות כל כמה ימים כדי ליישר אותה. פשוט אין.זהו שפכתי קיטרתי מקווה לטוב. איריס.

איריס,

אין לי כ"כ מה ליעץ לך. אצלי האמירה "תגדלי אותו לבד אם את לא סומכת עלי" כן עבדה והשתיקה את אמא שלי. אני שולחת לך
ותשתדלי לקחת הכל בקלות.

Almost me

New member
אם היא מחנכת כ"כ טוב איך זה שאת לא?

יצאת כליל השלמות? זה מה שאני הייתי אומרת לה. אני כן הייתי תופסת אותה לשיחה והפעם מבהירה לה שאם היא תתערב לי בחינוך, היא תאלץ לפגוש את הנכדים שלה פעם ב.... התערבות בחינוך לא טובה לך ובטח ובטח לא טובה לילדים שמקבלים מסרים כפולים. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

jole

New member
אני בעד ללכת ישר וקצר../images/Emo104.gif

ופשוט לומר: אמא...אם אין לך משהו טוב להגיד אני מעדיפה שלא תגידי כלום. יש לך מספיק ילדים להתמודד איתם ואת לא צריכה עוד אחד. פשוט תגידי מה שעל ליבך, עין בעין. אני בעד לעשות דברים ישר וזה בדרך כלל גם הדרך הקצרה. לא להיכנס ולדוש בנושא כל כמה ימים, את צריכה את האנרגיות שלך לדברים חיוביים.

למעלה