זור מזמינה למסיבה ביום העצמאות!!!!

iggypop2

New member
זור מזמינה למסיבה ביום העצמאות!!!!

כניסה חינם נשמח לראותכם !!

iggypop2

New member
שינויים קלים בליין אפ

ההופעה של המשביר לעגבות התבטלה , ובמקומה יש הופעת הפתעה (אולי גם שתיים) מתחילים באזור 8 +- מסיימים בשעות הקטנות.. נשיקות

כן, לצערי הממלכה.

המשביר לעגבות לא מופיעים, נראה לי זה קשור לגיל ההתבגרות. לצהרי הממלכה, נראה לי אורז עם שעועית זה בסדר. חוץ מזה, אני מרגישה לא נעים כי זה נראה לי גס רוח לבטל הופעות, זה נראה לי כמו משהו שמתאים לכאלה שאוכלים רק קורנפלקסים מיובאים, ולא לחבורת המעריצים של לוק פרי, או שאולי כן כי הוא אופנוען לסרוגין מתי שהסרוגין שסוגר את האופנוע לא סורג אף פעם בכלל. אני יכולה להביא שיפודים של חמוצים, כי אף אחד לא אוהב את הפרעושי שמן האלה שמקבלים בשקית שהעובדי מטבח מזהירים שהיא בכוננות להפלט במין כזה פעמון שפחות מתי שלוקחים חלליות מהחומוס. טוב,"יאללה יאללה" בעצם.

iggypop2

New member
היי

אתה נכנס בכניסה הראשית לבצרה (והחנות פירות משמאלך ), אתה נוסע 400 מטר בערך יש פניה ימניה לרחוב הגן ומייד אחרי פנייה שמאלה לרחוב האורנים(במפה הם קוראים לזה רקפת) -יש שלט "רחוב האורנים". 30 מטר מצד שמאל ,כבר תשמע את המוסיקה . בכייפ

המפה האת יכלה להיות גם בהונללו

צריך יחס רלונטי לערים גדולות במקרה הזה כפר סבא גם נחשבת עיר גדולה מבחינתי ואגב, אם במקרה יש מישהו שנוסע ברכב מאזור המושבים שליד כפר סבא: צופית, שדה ורבורג, גן חיים, ניר אליהו או גר במקרה במעונות של בית ברל (תפתיעו אותי) שיצור איתי קשר בעימייל בבקשה [email protected]

ר י י ך

New member
בתכלס עלמה צודקת

זה באמת מופרך להבין מה קורה שם. אבל אף פעם לא חשבתי על להוריד למחתרת את הקונספט של מפה להופעות. לא לפרסם מיקום זה סתם מעפן, אבל מפה לא ברורה, זה מקשה. לא רע. מתי אתה מעריך שהדיסק שלי יגיע?

iggypop2

New member
היי אני

מאמין שייקח עוד זמן -בערך חודש. זה מוזמן מדסטרביושן חדש שאנחנו עובדים איתו ואני מחכה לחבילה ה-1 מהם ,ניסיתי להוסיף את הדיסק שלך למשלוח הזה אבל החבילה כבר יצאה אותו יום שדיברנו.. ככה שאני רוצה לראות שהכל עובד חלק איתם קודם כל ,ואז לבצע מהם עוד הזמנות. מצטער על העיכוב ,בכל אופן. תודה

עכשיו כשאתה אומר

אז כן, רואים שזה כביש 4. אבל כביש 4 ענקי, בבקשה תגיד תגיד לי איפה בדיוק הפנייה ממנו לבצרה ולא אטריד אותך יותר וחוץ מזה שאני מקפיצה לך את ההופעות. אז מה רע?

iggypop2

New member
סליחה צודקת (ואיך להגיע)

ברור שזה רק כדי להקפיץ.. צ. רעננה צפון נוסעים לכיוון צפון , 2-3 קילומטר ויש ירידה מהכביש לשביל צדדי (מסומן בצבע צהוב במפה) קל לפספס אותו לכן לנסוע לאט ,יש שם גם פונדק דרכים כזה בירידה ימינה ,ואין סימון מסודר למושב בצרה (סנובים פה). אחרי שירדנו ימינה מכביש 4 ,השביל יורד קצת למטה ויורדים מתחת לגשר עולים ואז לוקחים ימינה - שזה הרחוב הראשי של המושב (קיבוץ גלויות) ואז אחורי 400 מטר תהייה פנייה שמאלה לרחוב האורנים (במפה נקרא רקפת). תסעי 40 מטר וזה מצד שמאל הבקתה ה-1 . יש גם פון 7409943 (09)

THE idiot

New member
הופעות יום הנכבה

לא חגיגת יום עצמאות. צה"ל הורג את הרוק'נ'רול

iggypop2

New member
עוד להקה תגיע

חוץ מההפתעות שלא נכתבו , לבנון יצטרפו אלינו לחגיגה , ככה שצפוי לנו יום פרוע מחר: 4-5 להקות ו 5 תקליטנים שונים !! נשמח לראותכם וללבנון תודה על ההצטרפות!

למעלה