זוכרים

I n n u e n d o

New member
זוכרים../images/Emo35.gif

היום לפני 58 שנה נולד פלא. פלא שהפך בימיו לפרדי מרקורי האיש,האגדה,הקול והשפם
שרשרו
לזכרו של פרדי

Abbe Faria

New member
למרות שאוהבים להשמיץ אותו פה

אי אפשר לקחת את הגדולה שלו, בעיקר ב5 האלבומים הראשונים של הלהקה... Queen וQueen II הם אלבומים על סף שלמות, וגם ה3 שבאו אחריהם לא נופלים מהם בהרבה... האיש ידע לעשות מוסיקה טובה, יכולת שירה נהדרת, ונגינה על קלידים שלא נופלת מכל הלורדים והווייקמנים למיניהם... אוהבים להתפס פה לנפילה של קווין בשנות ה80, כששוכחים שבשנות ה80 לא היו הרבה אלטרנטיבות יותר טובות, קווין פשוט העדיפו להשאר בצמרת במקום להיעלם (מסחריות מגעילה, נכון, מה לעשות, עולם קשה)... בכל מקרה, יהי זכרו ברוך..

ThePiper

New member
אחח עוד קורבן למגיפת האיידס הנוראית

וכמובן מוזיקאי נהדר =) אבל אני לא אשכח איך המורה שלי לפיתוח קול הכריחה אותי לשיר את דה שואו מאסט גו און =\

giloni

New member
לזכותו יאמר

שהוא הקים לתחייה את Andy Fairweather-Low , האיש מאחורי הלהקה Amen Corner (נסו לתרגם לעברית), שאיפה-שהו איבדתי אותו ב1970 ומצאתי אותו מקריח על הבמה עם וטרס בהופעה הבומבפומפוזית שהונצחה בדי.וי.די. יקי

melancholy man

New member
האמת היא שהוא עם ווטרס עוד

מאמצע שנות השמונים, אחרי ש Amen Corner (מאיפה הזכרת לי אוצם עכשיו...) התפרקו ב 75 אאל"ט, הוא עבד עם כמה מהשמות הגדולים של הרוק הבריטי, בין השאר "המי", הריסון, קלפטון, אבל בעיקר כאמור עם ווטארס (אני חושב שהוא חלק קבוע מלהקת הליווי שלו). יקי, יש סיכוי שתכתוב משהו על Amen Corner אני זוכר רק להיט בשם Half as Nice או משהו דומה מ 1967, אבל נדמה לי שאני מפסיד משהו. אגב, מישהו כאן באמת שמע את השירים שקישרתי אליהם, אני באמת חושב שווטארס שובר פה שיאים של הזדקנות רעה של כוכבי רוק.

giloni

New member
בריט פופ די סטנדרטי

יש לי אוסף שלהם והמוסיקה רדודה למדי. שום דבר מיוחד לכתוב עליו.אני התעניינתי בהם מאחר והקלידן שלהם, Blue Weaver הצטרף לסטרובס אחרי עזיבת וויקמן ולפני הקלטת המאסטר-פיס Grave new world והוא גם היה על הבמה כמה מטרים ממני בלונדון בסוף יולי.

למעלה