זוכרים שהשמאלנים הצבועים יללו על זה שבכיכר צעקו רבין בוגד?

evglev1

Well-known member
מנהל
זאת אומרת שאם חס וחלילה ביבי יירצח או אם יהיה ניסיון רצח שיסוכל אז כל השמאל ניסה לרצוח את ביבי או רצח אותו. נו איפה כרמי גילון שייפגש עם הקפלניסטים וייבקש מהם לרסן את הקריאות כי זה נשמע כאילו הם ישמחו אם ביבי יירצח?

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת אומרת שאם חס וחלילה ביבי יירצח או אם יהיה ניסיון רצח שיסוכל אז כל השמאל ניסה לרצוח את ביבי או רצח אותו. נו איפה כרמי גילון שייפגש עם הקפלניסטים וייבקש מהם לרסן את הקריאות כי זה נשמע כאילו הם ישמחו אם ביבי יירצח?
לא. זה פשוט לא אותו דבר. על ביבי מותר לצווח שהוא בוגד מאחר והוא, אפס, בוגד כמובן. על רבין לעומת זאת אסור היה לומר זאת מאחר ושם מי שצעק זאת (ככל שמישהו צעק) היה איש ימין ולאנשים כאלה, אסורים דברים מסוימים שמותרים ל'כל השאר' (גם אם כל השאר זה מיעוט בעצם מול אותם אנשי ימין).

מה לא ברור בענין?
כרמי גילון סוף סוף התחיל לנהוג כפי שראוי שראש שב"כ שבמשמרתו נרצח ראש ממשלה ינהג, והחל למלא פיו מים ולמעט ביציאה מהבית. זה ישתנה ברגע שייקרא (שוב) לשמש פרשן באולפנים ולהסביר שם מדוע אנשי הימין כולם פויה והרל"בניקים כולם צדיקים טהורים.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא. זה פשוט לא אותו דבר. על ביבי מותר לצווח שהוא בוגד מאחר והוא, אפס, בוגד כמובן. על רבין לעומת זאת אסור היה לומר זאת מאחר ושם מי שצעק זאת (ככל שמישהו צעק) היה איש ימין ולאנשים כאלה, אסורים דברים מסוימים שמותרים ל'כל השאר' (גם אם כל השאר זה מיעוט בעצם מול אותם אנשי ימין).

מה לא ברור בענין?
כרמי גילון סוף סוף התחיל לנהוג כפי שראוי שראש שב"כ שבמשמרתו נרצח ראש ממשלה ינהג, והחל למלא פיו מים ולמעט ביציאה מהבית. זה ישתנה ברגע שייקרא (שוב) לשמש פרשן באולפנים ולהסביר שם מדוע אנשי הימין כולם פויה והרל"בניקים כולם צדיקים טהורים.
הוא שבר שתיקה ב-30 שנה לרצח וקונן על כך שביבי ובן גביר שלטענתו הביאו לרצח מנהלים כעת את המדינה ואף הגדיל לעשות שהזהיר את ביבי כיו"ר אופוזיציה שדבריו יכולים להיות מפורשים כמי שישמח עם ראש הממשלה יירצח. אבל גם חשף את עומק המחדל שהוא לא מבין יגאל עמיר ירה את הכדור השני, שהדבר הראשון שמלמדים באבטחה זה איך להתנפל על מתנקש שלא יוכל לירות כדור שני או שכדור השני יירה למעלה. ואף הודה שוועדת שמגר נועדה להפריך את תיאוריות הקונספירציה ומסקנותיה בכלל לא עסקו במה שהיה יכול להפריך או לאשר קונספירציות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא שבר שתיקה ב-30 שנה לרצח וקונן על כך שביבי ובן גביר שלטענתו הביאו לרצח מנהלים כעת את המדינה ואף הגדיל לעשות שהזהיר את ביבי כיו"ר אופוזיציה שדבריו יכולים להיות מפורשים כמי שישמח עם ראש הממשלה יירצח. אבל גם חשף את עומק המחדל שהוא לא מבין יגאל עמיר ירה את הכדור השני, שהדבר הראשון שמלמדים באבטחה זה איך להתנפל על מתנקש שלא יוכל לירות כדור שני או שכדור השני יירה למעלה. ואף הודה שוועדת שמגר נועדה להפריך את תיאוריות הקונספירציה ומסקנותיה בכלל לא עסקו במה שהיה יכול להפריך או לאשר קונספירציות.
ועדת שמגר דנה במה שהובא בפניה. היא לא התעמקה במה שלא הובא בפניה ולא נהגה, מבחינה זו, כוועדת חקירה בשום שלב. ממילא הסיכוי או אפשרות שלה להגיע אל חקר האמת, מוגבלת מאוד פר הגדרה. לא התעמקתי מה דעת גילון בענין, שכן להשקפתי יש לו 0 אמינות בסוגיה. אנחנו לא יודעים עד כמה הוא מעורב, אנחנו לא יודעים על מה ביסס את אותה אמירה מוקדמת שתיארה באופן מפליא את יגאל עמיר דווקא וכו'. אנחנו יודעים שמשהו מסריח ושיתכן שהוא מעורב בסרחון הזה. מכאן לא מצאתי שום סיבה להתעניין במה שיספר לנו מיוזמתו על האירוע (או על כל דבר אחר, כאשר בוודאי בענייני דיומא אין לאיש שום עדיפות על כל אזרח ישראלי אחר).

מה לא ברור בענין?

במדינת ישמעאל 90% מהיושבים בבתי הסוהר הם מזרחים . רק 10% הם מערבים אשכנזים.

לא יודע מה זה קשור לדברי, אבל ממילא אין שום ודאות שנתון זה נכון.
ברור שאתה לא יודע כי אתה מוגבל שכלית. אבל אל דאגה אתה נמצא בחברה טובה רוב הציבור האנושי רוב העולם יושבים על IQ של 100 ממוצע . לא ביקשתי ממך להבין ולא אטרח להסביר לך את הלינקג' כי זה לא יעזור .
אני למדתי משהו במשך השנים אני IQ 142 לעולם לא אתווכח עם IQ 100 כי זה כמו לטיפש גם אם תסביר לו שהוא טיפש לעולם לא יבין למה ויקבל את ההסבר והוא ימשיך להיות טיפש .
אני למשל לא הייתי כותב ואין וודאות שנתון זה נכון והייתי מחפש בלמ"ס ועושה מחקר קטן מיום הקמתה של מדינת ישמעאל ועד לעצם היום הזה. סטטיסטיקה ו תורת ההסתברות.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור שאתה לא יודע כי אתה מוגבל שכלית.
נו, מה לעשות. מזל שעלית על זה ומוזר שאתה בכל זאת משקיע כ"כ הרבה מלל מול בן אדם כזה. ברוך ה', אני זכיתי ועל אף מוגבלותי השכליות, לא ניחנתי בטפשות הזאת. ברור לי אם כן מתחילת דבריך, שאין כל טעם שאמשיך לקרוא את הגיגיך. לא אמצא שם אמת, לא ענייניות, לא רצינות ולמעשהכ שום דבר מהדברים שמעניינים אותי. בודואי שלא מענה לשאלות ששאלת למעלה, שכן הרי כל סגנון הכתיבה הזאת שלך נועדה רק לערפל את אי-מסוגלותך להתמודד עם השאלות שנשאלת ואין כל חדש תחת השמש.

בכל מקרה, נראה מדבריך שמיצינו יקירי. תצטרך להמשיך לשחק עם עצמך, כפי שאתה מורגל היטב הרי ממשחקים אחרים. לי הקטן והמוגבל לא נותר אלא לאחל לך הרבה הצלחה והנראה בנ"ל.

בריאות.

נו, מה לעשות. מזל שעלית על זה ומוזר שאתה בכל זאת משקיע כ"כ הרבה מלל מול בן אדם כזה. ברוך ה', אני זכיתי ועל אף מוגבלותי השכליות, לא ניחנתי בטפשות הזאת. ברור לי אם כן מתחילת דבריך, שאין כל טעם שאמשיך לקרוא את הגיגיך. לא אמצא שם אמת, לא ענייניות, לא רצינות ולמעשהכ שום דבר מהדברים שמעניינים אותי. בודואי שלא מענה לשאלות ששאלת למעלה, שכן הרי כל סגנון הכתיבה הזאת שלך נועדה רק לערפל את אי-מסוגלותך להתמודד עם השאלות שנשאלת ואין כל חדש תחת השמש.

בכל מקרה, נראה מדבריך שמיצינו יקירי. תצטרך להמשיך לשחק עם עצמך, כפי שאתה מורגל היטב הרי ממשחקים אחרים. לי הקטן והמוגבל לא נותר אלא לאחל לך הרבה הצלחה והנראה בנ"ל.

בריאות.

לא התכוונתי שאתה באופן אישי טיפש חס ושלום. הכוונה שלי שאתה עם IQ ממוצע שהוא לעומת IQ 142 זה כמו סוסיתא נגד מרצדס זה כמו חכם נגד טיפש אבל מכיוון רוב האנשים בעולם יש להם IQ ממוצע ורק 15% פחות או יותר מהאוכלוסיה האנושית העולמית יש לה 140 ומעלה ורק 7% יש 160 ורק ל 2 עד 3 % יש מעל 160 IQ .אני למשל לעומת ה BB נחשב לטיפש. הוא גאון ואני לא. ומעבר לכך יש עוד תכונות אנושיות אחרות לבן האנוש. למשל ה BB הוא גאון אין צל של ספק אם אני בשחמט יכול לתכנן בין 25 מהלכים ל 30 מהלכים קדימה הBB יכול לתכנן 100 מהלכים קדימה לנצח אותו בשחמט יהיה מאוד קשה אבל הוא סמרטוט רצפה עבד לפחדים שלו וניתן לשליטה אבסולוטית . אז אתה נמצא בצד הכי חזק כי הוא הרוב. אין לך מושג כמה יסורים אני עובר כשאני רואה את הטמטום מול העיניים שלי יום יום שעה שעה ויודע שאין בכוחי לעשות הרבה בגלובל אלא רק ממש בפרטי שלי. אם אני הייתי נבחר להיות ראש ממשלת ישמעאל לאחר הטבח מצרים לבנון קטאר ואירן היו נמחקות מהמפה תוך 24 שעות. העולם היה סופר כמה עשרות מיליונים של הרוגים במדינות האלה אבל יותר מכך מיטוט הכלכלה והשליטה במדינות האלה. את האמריקאים הייתי מעיף מישמעאל והשמאל וערביי ישמעאל היו עפים משם כמו טיל. במקום ישמעאל היינו קוראים למדינת העם היהודי ציון ובתעודת הזהות של כל אזרח יהודי היה כתוב לאום יהודי אזרחות ציונית. ערבים שהיו מתגוררים בציון לא היו על תקן אזרחים עם שיוויון זכויות מלא. רק שיוויון זכויות על רקע סוציאלי .לכל לאום אחר שהיה מתגורר בציון היא היה מתגורר תחת הנציגות הציונית והייתה לו תעודת נתין כתומה. היה חופש תנועה ועיסוק וזכויות סוציאליות מלא אבל ללא זכות לבחור ולהיבחר לשלטון.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא התכוונתי שאתה באופן אישי טיפש חס ושלום.
מה לעשות, זה מה שכתבת פחות או יותר :). לא שמפריע לי, שלא תבין לא נכון. רגיל להתנשאויות האלה מצידך. זה בעיקר מצחיק. אבל זה בכל זאת מה שנאמר שם למעלה.

כך או אחרת, לאור חוכמתך העילאית כפי שציינת על עצמך בהמשך דבריך (אני מניח כך בכל אופן, לא הצלחתי, בטיפשותי הרבה, לשרוד מעבר למשפט הראשון בדברים), המסקנה שהצגתי כבר למעלה לפיה אין טעם להמשיך את ה'דיון' הזה, עומדת בעינה כמובן. לא רואה סיבה לבזבז את זמני המטופש על אנשים שכל כך הרבה חכמים ממני, שברור שאין שום טעם שאנסה אפילו להתמודד מולם ומול דברי החוכמה המדהימה שלהם. אולי בחוכמתה הגדולה נפל בדל של טיפשות שכן גורם לך לרצות להתדיין מול אנשים נחותים ממך, אבל מסתבר שבמוח הטיפש שלי דווקא נפל בדל של חוכמה, שמלמדת אותי שאין בכך כל טעם.

לא נותר לי אלא לרחם עליך והפעם, סיבה יצירתית משהו, קשייך להתמודד תמיד עם נחותים וטיפשים ממך. זה לא יכול להיות קל. אז אם עד היום ריחמתי עליך משלל סיבות אחרות, הנה הוספת לי סיבה חדשה לאוסף ואני בהחלט מתכוון לצרפה לערימה :).

הרבה הצלחה בדיונים שלך עם עצמך בלבד (מצב שאני מסופק שאכן נובע מחוכמתך העילאית, אבל ניחא, זורם בתחילת השבוע ועל הבוקר :cool:).

למעלה