לא. זה פשוט לא אותו דבר. על ביבי מותר לצווח שהוא בוגד מאחר והוא, אפס, בוגד כמובן. על רבין לעומת זאת אסור היה לומר זאת מאחר ושם מי שצעק זאת (ככל שמישהו צעק) היה איש ימין ולאנשים כאלה, אסורים דברים מסוימים שמותרים ל'כל השאר' (גם אם כל השאר זה מיעוט בעצם מול אותם אנשי ימין).זאת אומרת שאם חס וחלילה ביבי יירצח או אם יהיה ניסיון רצח שיסוכל אז כל השמאל ניסה לרצוח את ביבי או רצח אותו. נו איפה כרמי גילון שייפגש עם הקפלניסטים וייבקש מהם לרסן את הקריאות כי זה נשמע כאילו הם ישמחו אם ביבי יירצח?
הוא שבר שתיקה ב-30 שנה לרצח וקונן על כך שביבי ובן גביר שלטענתו הביאו לרצח מנהלים כעת את המדינה ואף הגדיל לעשות שהזהיר את ביבי כיו"ר אופוזיציה שדבריו יכולים להיות מפורשים כמי שישמח עם ראש הממשלה יירצח. אבל גם חשף את עומק המחדל שהוא לא מבין יגאל עמיר ירה את הכדור השני, שהדבר הראשון שמלמדים באבטחה זה איך להתנפל על מתנקש שלא יוכל לירות כדור שני או שכדור השני יירה למעלה. ואף הודה שוועדת שמגר נועדה להפריך את תיאוריות הקונספירציה ומסקנותיה בכלל לא עסקו במה שהיה יכול להפריך או לאשר קונספירציות.לא. זה פשוט לא אותו דבר. על ביבי מותר לצווח שהוא בוגד מאחר והוא, אפס, בוגד כמובן. על רבין לעומת זאת אסור היה לומר זאת מאחר ושם מי שצעק זאת (ככל שמישהו צעק) היה איש ימין ולאנשים כאלה, אסורים דברים מסוימים שמותרים ל'כל השאר' (גם אם כל השאר זה מיעוט בעצם מול אותם אנשי ימין).
מה לא ברור בענין?
כרמי גילון סוף סוף התחיל לנהוג כפי שראוי שראש שב"כ שבמשמרתו נרצח ראש ממשלה ינהג, והחל למלא פיו מים ולמעט ביציאה מהבית. זה ישתנה ברגע שייקרא (שוב) לשמש פרשן באולפנים ולהסביר שם מדוע אנשי הימין כולם פויה והרל"בניקים כולם צדיקים טהורים.
ועדת שמגר דנה במה שהובא בפניה. היא לא התעמקה במה שלא הובא בפניה ולא נהגה, מבחינה זו, כוועדת חקירה בשום שלב. ממילא הסיכוי או אפשרות שלה להגיע אל חקר האמת, מוגבלת מאוד פר הגדרה. לא התעמקתי מה דעת גילון בענין, שכן להשקפתי יש לו 0 אמינות בסוגיה. אנחנו לא יודעים עד כמה הוא מעורב, אנחנו לא יודעים על מה ביסס את אותה אמירה מוקדמת שתיארה באופן מפליא את יגאל עמיר דווקא וכו'. אנחנו יודעים שמשהו מסריח ושיתכן שהוא מעורב בסרחון הזה. מכאן לא מצאתי שום סיבה להתעניין במה שיספר לנו מיוזמתו על האירוע (או על כל דבר אחר, כאשר בוודאי בענייני דיומא אין לאיש שום עדיפות על כל אזרח ישראלי אחר).הוא שבר שתיקה ב-30 שנה לרצח וקונן על כך שביבי ובן גביר שלטענתו הביאו לרצח מנהלים כעת את המדינה ואף הגדיל לעשות שהזהיר את ביבי כיו"ר אופוזיציה שדבריו יכולים להיות מפורשים כמי שישמח עם ראש הממשלה יירצח. אבל גם חשף את עומק המחדל שהוא לא מבין יגאל עמיר ירה את הכדור השני, שהדבר הראשון שמלמדים באבטחה זה איך להתנפל על מתנקש שלא יוכל לירות כדור שני או שכדור השני יירה למעלה. ואף הודה שוועדת שמגר נועדה להפריך את תיאוריות הקונספירציה ומסקנותיה בכלל לא עסקו במה שהיה יכול להפריך או לאשר קונספירציות.
לא. זה פשוט לא אותו דבר. על ביבי מותר לצווח שהוא בוגד מאחר והוא, אפס, בוגד כמובן. על רבין לעומת זאת אסור היה לומר זאת מאחר ושם מי שצעק זאת (ככל שמישהו צעק) היה איש ימין ולאנשים כאלה, אסורים דברים מסוימים שמותרים ל'כל השאר' (גם אם כל השאר זה מיעוט בעצם מול אותם אנשי ימין).
מה לא ברור בענין?
כרמי גילון סוף סוף התחיל לנהוג כפי שראוי שראש שב"כ שבמשמרתו נרצח ראש ממשלה ינהג, והחל למלא פיו מים ולמעט ביציאה מהבית. זה ישתנה ברגע שייקרא (שוב) לשמש פרשן באולפנים ולהסביר שם מדוע אנשי הימין כולם פויה והרל"בניקים כולם צדיקים טהורים.
לא יודע מה זה קשור לדברי, אבל ממילא אין שום ודאות שנתון זה נכון.במדינת ישמעאל 90% מהיושבים בבתי הסוהר הם מזרחים . רק 10% הם מערבים אשכנזים.
ברור שאתה לא יודע כי אתה מוגבל שכלית. אבל אל דאגה אתה נמצא בחברה טובה רוב הציבור האנושי רוב העולם יושבים על IQ של 100 ממוצע . לא ביקשתי ממך להבין ולא אטרח להסביר לך את הלינקג' כי זה לא יעזור .לא יודע מה זה קשור לדברי, אבל ממילא אין שום ודאות שנתון זה נכון.
נו, מה לעשות. מזל שעלית על זה ומוזר שאתה בכל זאת משקיע כ"כ הרבה מלל מול בן אדם כזה. ברוך ה', אני זכיתי ועל אף מוגבלותי השכליות, לא ניחנתי בטפשות הזאת. ברור לי אם כן מתחילת דבריך, שאין כל טעם שאמשיך לקרוא את הגיגיך. לא אמצא שם אמת, לא ענייניות, לא רצינות ולמעשהכ שום דבר מהדברים שמעניינים אותי. בודואי שלא מענה לשאלות ששאלת למעלה, שכן הרי כל סגנון הכתיבה הזאת שלך נועדה רק לערפל את אי-מסוגלותך להתמודד עם השאלות שנשאלת ואין כל חדש תחת השמש.ברור שאתה לא יודע כי אתה מוגבל שכלית.
נו, מה לעשות. מזל שעלית על זה ומוזר שאתה בכל זאת משקיע כ"כ הרבה מלל מול בן אדם כזה. ברוך ה', אני זכיתי ועל אף מוגבלותי השכליות, לא ניחנתי בטפשות הזאת. ברור לי אם כן מתחילת דבריך, שאין כל טעם שאמשיך לקרוא את הגיגיך. לא אמצא שם אמת, לא ענייניות, לא רצינות ולמעשהכ שום דבר מהדברים שמעניינים אותי. בודואי שלא מענה לשאלות ששאלת למעלה, שכן הרי כל סגנון הכתיבה הזאת שלך נועדה רק לערפל את אי-מסוגלותך להתמודד עם השאלות שנשאלת ואין כל חדש תחת השמש.
בכל מקרה, נראה מדבריך שמיצינו יקירי. תצטרך להמשיך לשחק עם עצמך, כפי שאתה מורגל היטב הרי ממשחקים אחרים. לי הקטן והמוגבל לא נותר אלא לאחל לך הרבה הצלחה והנראה בנ"ל.
בריאות.
מה לעשות, זה מה שכתבת פחות או יותרלא התכוונתי שאתה באופן אישי טיפש חס ושלום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.