זוכרים שדיברנו על לימור

m i s h m e s h

New member
זוכרים שדיברנו על לימור../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

בלוקמן הסקסולוגית? אז הנה שתי הוכחות למי שעדיין לא הבין את התיאוריה שלי שמדובר בבחורה עם הפרעה רצינית: 1. הוכחה מס' 1 2. הוכחה מס' 2 אפשר ללחוץ על התמונות כדי לראות בברור. תיהנו... נ.ב יש מי שחושב שזה סקסי?

m i s h m e s h

New member
אופס, נעלמו הלינקים

הוכחה מס' 1 http://www.nrg.co.il/online/5/ART/734/850.html הוכחה מס' 2 http://www.nrg.co.il/online/7/ART/734/859.html

shelycat

New member
לא מבינה איך זה מוכיח משהו בכלל

מעבר לעובדה שמדובר בפרסונה שצולמה במצב איניטימי עם החבר שלה בזמן חופשה פרטית שלה? היא לא עושה פוזה למען המצלמה, היא לא שלחה את התמונה למיטב הבנתי, כך שהדבר היחיד שזה מוכיח הוא העובדה שיש לה מרפסת מכובדת, ואם היתה לה מרפסת ממוצעת בגודלה, אז?

m i s h m e s h

New member
כנראה לא ראית את הלינק השני

ששם יש תמונות כאלו שהן כן לחלוטין מרצונה החופשי. אין לי שום בעיה עם ניתוחים להגדלת חזה ואין לי שום בעיה עם צילומים חשופים. מה שכן יש לי בעיה איתו (וזה בהנחה שנראית לי כמעט ודאית שלא מדובר בחזה הטבעי שלה) זה עם מה שמישהי כזו עושה לכל המין הנשי. ההגדלה הגרוטסקית הזו והלבוש הכל כך חשוף מצד מישהי שמציגה את עצמה ך ורק כאשת מקצוע צורם לי מאוד. הצלחתי להסביר את עצמי?

chubeza

New member
למיטב זכרוני... מר טייאר...

השתייך לפלג חובבי הגברים עד לא מזמן... סימן שהסיליקונים בכל זאת עשו את שלהם... סחתיין !!!

uti

New member
זהו בדיוק חשבתי על זה גם בתכניות

הישנות שלו איתה היא הייתה מתגרה בו בשביל הקטע
לנסות לראות אם יתייחס אליה... יתכן ושוב זה רק פרסום מכוון ולא אה לה פפארצ'י נוסח ישראל

שקדייה

New member
היא לא "עושה לכל המין הנשי" דבר...

היא עושה לעצמה. מוצא חן בעינייך- טוב לא מוצא חן בעיניך- גם טוב.

m i s h m e s h

New member
קודם כל, בואי נסכים

שזכותך המלאה לחשוב את מה שאת חושבת. אבל בתור מי שלמדה סוציולוגיה (במסגרות פורמליות ומחוצה להן) ובתור מי שמנסה להסתכל תמיד על התמונה היותר גדולה, אני מרגישה בפרוש, שמדובר פה בעוד חתיכה קטנה בפאזל שמגדיר את דיכוי הנשים ואת דימוי הנשים אצל גברים. נכון, בימינו כבר אין מלחמות על דברים מהותיים כמו זכות הצבעה (ברוב המדינות), אבל דברים קטנים כאלו, מישהי שמגדירה את עצמה כאשת מקצוע ובאותה נשימה מציגה את עצמה כפנטזיית מין מטורפת מוגדלת שדיים מעל ומעבר לכל פרופורציה, אז תסלחי לי אבל אני מרגישה שזה גורם לא רק לה הליראות כמו בדיחה אלא לכולנו.

טלטלצ

New member
תגידי השם לימור בלוק-מן זה בגלל

הבלקון? כי אם כן אז צריך לקרוא לה בלוק-וומן...

למעלה