זוכרים את הרשומה שלי על השמלה השחורה?

newKiticat

New member
זוכרים את הרשומה שלי על השמלה השחורה?

זוכרות את זה? אז אני משאירה לשיקול דעתכן את זה.

שאפולי

New member
מנצלשת- מזל טוב לגל גדות!

ילדה בת, השתחררה היום מבית החולים ללא איפור בסקיני גינס ונראית מ ע ו ל ה ! הבחורה על אנושית (וכנראה בתת משקל) כאילו -->:-O הלואי ואני אצא מחדר לידה חיונית ובבגדים שלי מלפני
<כמובן שמצד שני היא היתה בשמירת הריון וילדה בסוף שמיני כנראה..> דעתכן?

fairytale10

New member
מזל טוב וזה היה צפוי הרזון שלה..אבל ג'ינס

אחרי לידה?! אאוץ'!!!!

fairytale10

New member
לא יודעת אם זה נכון אבל קראתי ש2 ק"ג זה משקלה

שזה ממש פיצית... בכל מקרה העיקר שיהיו בריאות, האמא והבת.

newKiticat

New member
זה לא נחשב על גבול הפגות?

(אני מנסה להזכר, אבל הייתי חברה שהבת שלה נולדה במשקל 2,300 והיא הייתה בביה"ח קצת בהשגחה לפני ששוחררה....)

שאפולי

New member
זה לחלוטין קטן

<אני נולדתי 2800
> אבל היא לא הגיעה להבשלה של ההריון, היא ילדה בחודש שמיני וזכן זה משקל הגיוני. היא היתה בבית חולים 4 ימים כך שכן השאירו אותה להשגחה קלה (בדכ נשארים יומיים)

newKiticat

New member
גם אני נולדתי 2,800

(ויחסית מוקדם, בתחילת התשיעי ברגע שיכלו ליילד את אימא שלי- יילדו אותה...
) בדרך כלל משאירים רק כדי לוודא שהתינוק מצליח לאכול תקין... במקרה כזה אני יודעת שמשחררים...

fairytale10

New member
גם אני נולדתי 2.800!

ובדיוק לאחר 40 שבועות...כלומר בתאריך המיועד.. וגם הבת שלי נולדה בדיוק בתאריך שאמרו לי מהתחלה.

זו פגות קלה, בהחלט

אבל במשקל כזה לרוב לא משאירים יותר מכמה ימים אם אין צורך. הסיכון לחטוף איזה חולירע בפגייה עולה על התועלת בהשגחה...

תלוי בשבוע ההריון.

הבן שלי נולד 2.900 בשבוע 37, שזה די גדול, הבת שלי נולדה 3.015 בשבוע 39, שזה די קטן
ההפרש ביניהם היה אמנם מאה גרם - אבל שבועות ההריון היו שונים...

למה אאוצ'? אני פעמיים התשררתי בג'ינס

(אני חוזרת למשקל ומידה שניה אחרי הלידה, ואז מעלה 8 קילו בחופשת הלידה
). לא כאב לי בפעם עם התפרים ולא כאב לי בפעם בלי. הדבר היחיד שכאב היה כשפספסתי את האפידורל, ואלו ייסורי גיהינום שאני לא מאחלת לאף אחת, ובזה באמת לא לבשתי ג'ינס אלא חלוק בית חולים

newKiticat

New member
גם חברה שלי כזו

בהריון רזה יחסית, ומעלה בהנקה ואחרי הלידה. משהו הזוי.

לא הזוי בכלל

המשקל בהריון הוא לא שומן. זו עלייה בנפח הדם, נוזלים, העובר, מי השפיר והציצים (זה החלק של השומן
). הרוב (אם לא הכל) יורד קצת אחרי הלידה. מה שעולים בהנקה, לעומת זאת (אלה שעולות. יש גם שיורדות) זה כבר נטו שומן...

שאפולי

New member
אמנם נכון

ועדיין- כל ה"נפח" שנצבר בהריון לא יורד מיד בד"כ את מן הסתם יוצאת דופן בעניין הזה ראיתי אין סוף נשים בברית של בנם עם בטן כמו של חודש 5-6

matilda1984

New member
שאלה קצת לא קשורה...

שואלת אותך, כי את היחידה כאן עד כמה שידוע לי שעברה הריונות ולידות ואני רואה שאת מדברת על זה חופשי... כמובן שתעני רק אם בא לך :) הייתי לא מזמן באיזה חנות נעליים (וכרגיל לא מצאתי שם את מבוקשי אבל זה כבר סיפור אחר
) וישבה לידי בחורה שמדדה נעליים, מפה לשם היא סיפרה לי שהיא שנה אחרי לידה ושהכף רגל שלה גדלה במידה ושזה נשאר ככה קבוע. היא אמרה לי שאצל כולן אחרי הלידה הראשונה הכף רגל גדלה במידה ונשארת ככה, זה נכון? גם לך זה היה ככה?

Bacio

New member
אצלי לא

אבל אני חושבת שכף הרגל שלי נעשתה גרומה יותר (לא שהיא הייתה שמנמנה לפני)

למעלה