זוכרים את בעיית הבררנות שלי בבנים?

יוליה 16

New member
זוכרים את בעיית הבררנות שלי בבנים?

אז הבנתי אותה קצת
ז"א.. נכון לכל אחד ואחת יש את הבן זוג האידיאל מבחינת מראה חיצוני? שתמיד מופיע בפנטזיות?ותמיד אתם יודעים איך הוא יראה? אבל לא ממש מתייחסים לזה כי אם נתייחס לזה לא נמצא אף פעם אף אחד/אחת ז"א.. אין אנשים לפי הזמנה.. אפילו אם בן אדם לא ממש בטעם שלנו או לא ממש בסגנון או לא ממש האידיאל אז לא נורא.. חיים עם זה אז זהו, שהכרתי מישהו שהוא היה אשכרה האידיאל.. בדיוק הטעם שלי! וזהו.. מאז שאני מכירה בנים.. כלום.. אני לא מצליחה להתפשר,אפילו לא על הדבר הכי קטן.. רוצה רק את אותו סיגנון.. את אותו אידיאל..כי אני יודעת שהוא אשכרה קיים..ואולי יהיו עוד כאלה. למרות שזה לא ממש ריאלי בעעעע
ומצטערת אם זה היה נשמע קצת יותר מדי שיטחי זה פשוט מציק לי

SpecialNight

New member
זה לא בדיוק ככה...

יכול להיות שבעתיד את תגלי את האידיאל למרות שלא דמיינת אותו ככה
ואז תגידי שהוא יותר אידיאל מהאידיאל שדמיינת.

אידיאל זה עניין נתון לשינויים

למרות שהאידיאל שלי הוא גבוה עם שיער שחור, עיניים ירוקות וגוף בנוי- עד עכשיו יצאתי בעיקר עם או בלונדינים עם עיניים חומות, או אנשים נמוכים ורזים. ולכולם נמשכתי. מה גם, זה אולי לא קשור, אבל תחשבי על זה, אם עיקר הקשר איתו יהיה על זה שהוא בעל מראה מושלם- שזה נהדר, זה בטח לא ימשך כשכל ההתלהבות תגמר. כי הרי מה הסיכוי שהוא גם מושלם מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית? ואם מצאת לך אחד- אזיקים ולעולם לא לעזוב! :)

יוליה 16

New member
את צודקת ב100 אחוז.. זה איזה תסביך

שלי
אבל הקטע שנגיד את יצאת עם אנשים אחרים בכלל מהאידיאל שלך אבל אני לא ממש מסוגלת,ממש קשה לי להימשך אל אנשים אחרים

יוליה 16

New member
כן.. קרה לי פעם שהתאהבתי באופי שלו

ולא הזיז לי בשיט איך הוא נראה
אבל רושם ראשוני הוא חיצוני ברוב המיקרים ההוא-היה פשוט ידיד שלי

למעלה