זוכרות שהתייעצתי אתכן בנוגע ללידה של אחותי?

נושנוש11

New member
זוכרות שהתייעצתי אתכן בנוגע ללידה של אחותי?

אז היא ילדה לפני 4 ימים בשעה 5 בבוקר קיבלתי SMS שהיא נכנסת לחדר לידה, בשעה 6 הייתי אצלה... זאת הייתה שעה קשה של המון התלבטויות אם ללכת או לא (היא אמרה שהיא מאוד רוצה שאבוא אבל תבין אם לא) בסוף החלטתי שאני נוסעת, שאחותי צריכה אותי ושאני לא באמת יודעת מה יגרום לי להרגיש רע יותר-להיות או לא להיות שם... אז זהו, יש לי אחיינית חדשה שהייתה אמורה להוולד בהפרש של שבוע מהבן שלי, כמה פינטזנו על שניהם יחד, ששון שלי "הקדים" בחודשיים ושלושה שבועות בדיוק. בדרך חזרה הבייתה הייתה קשת מדהימה, כפולה ושלמה וחשבתי לעצמי שאולי מישהו למעלה רוצה להגיד לי שזהו, נגמר המבול, שמעכשיו יהיה טוב...ואני בכלל לא מאמינה בזה שם למעלה, לא אחרי מה שהוא מעביר אותנו... היה לי קשה מאוד, עדיין קשה, אבל אני שמחה שזה מאחורי. יום לפני הלידה עברתי שאיבת בייציות, יום אחרי הלידה החזרת 2 עוברים ובכלל הייתי אמורה ללדת כבר...במקום זה אני בשטויות של ה-IVF . הטיפול היה נוראי מבחינה פיסית ונפשית ומתוך 7 ביציות היו רק 2 הפריות, ממש לא אופייני לי. עייף לי ברמות מטורפות, מהכל...

peledh1

New member
../images/Emo201.gif

מי ייתן שההריון הזה יביא איתו המון אושר וידיים מלאות בשני תינוקות מדהימים!

נושנוש

כן אני זוכרת מבינה מאוד ללבך גם לי נולדו שני אחיינים חדשים בהפרש של חמישה ימים הייתי אמורה ללדת בינהם אמרתי להם שבן שלי בחר לצאת קודם ולבוא בסיבוב הבא לבד כמו מלך בלי מלווים ההתמודדות קשה מאוד מאוד, אבל חייבים להמשיך הלאה שולחת לך חיבוקים חמים ! שיהיה בשעה טובה לאחותך ובקרוב אצלך אמן ואמן !!

דנד1

New member
אני כל כך גאה בך נושנוש!!!

ולא שאם לא היית מגיעה ללידת אחותך זה היה אחרת, הייתי גאה בך באותה מידה כי את מדהימה בהתמודדות שלך. בחרת בדרך שדרשה המון אומץ ואני מאד שמחה שהקשת לוותה אותך בחזרה הביתה
חושבת שלמרות שאת כועסת על זה שלמעלה את עדיין באיזשהו מקום מאמינה (אבל אולי אני טועה) ובכל מקרה יש בך חיוביות וכוחות שממש נשפכים מההודעות שלך כל פעם מחדש. לכולנו יש תקופות שבהן אנחנו יותר עייפים פיזית ונפשית, זה כ"כ נורמלי בעיקר בהתחשב בכל מה שעברת ובכל מה שאת עדיין עוברת. כמו כל דבר בחיים זה יחלוף ואת תתחזקי ותמשיכי בפול פאוור מאיפה שהפסקת! אני שולחת לך חיבוק ענק וממשיכה להחזיק לך אצבעות כל הדרך

אוסף של תאריכים

כל אחד מהם כמו עוד סיכה בלב, תזכורת מכאיבה לכל מה שיכל להיות ולכל מה שכבר היה.. כל הכבוד לך שהצלחת להיות שם בשביל אחותך, זה בכלל לא מובן מאליו. אני עדיין לא מסוגלת לראות נשים בהריון, שלא נדבר על תינוקות שהרגע נולדו.. זה שובר אותי לגמרי. לא חושבת שזה יעבור עד שאהיה שוב בהריון בעצמי. ברור שמשהו כזה, כמו אחות שיולדת, רק מזכיר פתאום כמה התארכה לה הדרך אל היעד הנכסף.. אני יכולה להגיד לך שהדבר היחידי ששיכנע אותי רגשית לשתף פעולה עם התהליך הזה של הפסקת ההריון זה שבעלי חזר והזכיר לי שהתהליך הזה, שנוא ואיום ונורא ככל שיהיה, הוא הצעד הראשון שלנו בדרך לבובון הבא. שבלי לעשות אותו לא נוכל להיות בדרך לבובון בריא משלנו.... אני מחזיקה לך אצבעות עם ה- IVF, מקווה שבקרוב כל הסבל הזה יראה כמו חלום רחוק
נומנומית
24.2.11

יולי1971

New member
כל הכבוד לך

לקחת את ההחלטה שלך ואני איתך עכשיו משגם ראית את הקשת הטוב חייב להגיע כל כך גאה שלמרות הקושי, בכל זאת הלכת בטוחה שאחותך גם מודה לך על כך

למעלה