זוהריקו בו נסגור כזה דבר...

זוהריקו בו נסגור כזה דבר...

אני משלם לך את ה-10,000$ ואתה מחזיר לי אותם בריבית נומינלית, אני אפרוס לך את זה ב-50 תשלומים איך אני? מה לא רחמן? (שולי אני עושה עליו כסף) נוש הכל בשבילך גילי שלך

גילי.....

העניין סגור, אתה חייב לי על נוש $ 2000 בלבד..... וזה רק בגלל שהיא ישרה והחזירה לי את ה-
...... ואני אפרוש לך את זה בתשלומים שווים, $ 200 דולר בחודש למשך שנה..... איך אני עכשיו?....

לו לו לו!!!

אני משאיל לך עכשיו 10,000$ אתה מחזיר לי את זה בתשלומים אני אקח לך ריבית פיקטיבית חודשית, יאללה אני נחמד, 5% לחודש או שאתה מחזיר לי את זה עוד שנה את כל הקרן בריבית של 20%? יותר לארג´ מזה אני לא יכול להיות שום הנחות שום עניינים לפני שאני שולח עלייך את חוליית הגביה שלי שנקראת במקרה "חוליית הגביה", ואז כבר זה יצא משליטתי כדאי שתתחיל להנהן בראשך כי אין לך הרבה ברירות זה או לשלם בכסף או לשלם בעצמות... חיחיחי (צחוק מתנשא) גילי של טייגרית היפה והעייפה

תראה.....

עד שאני לא מקבל ממך כסף, אתה לא רואה את נוש...... ראה את העניין כסגור, כל הצבא שלי בדרך אליה עכשיו.....

תזהר אני אקום עלייך!!!

שמישו יתפוס אותי מהיררררררררר לפני שאני קם עליו! עלק שלח את הצבא שלו ליפה שלי! אני אקרע אותך יא חתיכת בון בון מקסים שכמוך לא בוסל אותך יא מסריח חכה אני אתפוס אותך מתוק שלי חמודי מודי בקיצור אין כסף נוש שלי נקודית ואף אחד לא יכול לקחת אותה ממני! גילי שלה

חה......

היית רוצה!!.... תראה, בורא נסגור את העניין לתמיד..... נוש שלך, בתנאי שאתה מביא לי את הכסף וזהו.... כיין <---<< רק ככה אתה מבין..... יום טוב כבדון בון בון.....

למעלה