הקדמת אותי, אז אני אענה לך
רק הסקס מפריע לך? ומה עם כל השאר? את הריי יודעת שהאינטימיות מתחילה מחוץ למיטה. פעם כשהינו צעירים ויפים החרמנות היתה עושה את שלה. פעם לי לא הפריע שאת לא תורמת שום דבר לזוגיות חוץ מלהיות שם, שאת לא מנסה לחדש, להפתיע, לרענן. תמיד את חשבת שאני צריך לאהוב אותך בגלל מי שאת, שאת לא צריכה לטפח את הקשר, להשקיע בזוגיות, אז חשבת. מאז כבר חלפו אי אילו שהם שנים, אני כבר לא זקוק לסקס כמו שהיתי צריך פעם ואת יודעת מה? גם אם אני צריך, אני מעדיף להביא ביד פעם בשבוע, יותר מהר ופחות תיסכולים. אני לא צריך להמתין עד שתהיה לשנינו הארה בדיוק באותו רגע ובאותו מקום ושגם הגדול יהיה בדיוק אצל חברים, הקטנה תלך לישון והאמצעית שקועה בסידרה שלה מול הטלויזיה. אני לא צריך להשקיע מחשבה על מה את מרגישה ולהתחשב בכל ריגשי הנחיתות שלך שגורמות לך תמיד להיות עצורה וחסרת דמיון במיטה, פשוט להביא ביד ולגמור עם זה. שלא יהיה לך ספק, אני אפילו לא מפנטז על מישהי ספציפית אני סתם צריך איזה חתיכת פורנו קצר וזהו. אין לי חשק, נקודה. אז יפה שאת יוזמת אבל אני לא ממש כפתור שברגע שאת רוצה אני עומד לרשותך (תרתי משמע). החוסר חשק שלי מגיע מדברים הרבה יותר עמוקים. ושיחות נפש את רוצה? על מה בדיוק? יש לי כל כך הרבה פעמים תחושה שגם כשאנחנו מדברים את שומעת אבל לא מקשיבה לי. את מבינה את המילים אבל לא מחברת אותם למשפטים. היו לנו כל כך הרבה שיחות במהלך השנים, נכון לא כולם היו נעימות, אבל כמה מתוכם באמת הפנמת? כמה מתוך שיחות הנפש האלה גם גרמו לך לחשוב עליי, על מה שאני צריך ומה שאני אוהב? אז גם מזה ירדתי. זה לא שאני לא אוהב אותך. את חשובה לי ואני באמת מרגיש שאנחנו יחידה אחת, שהילדים מקסימים ושאחרי כל כך הרבה שנות נישואים גם בנינו משהו שבו יש מקום גם לי וגם לך והוא ניקרא בית אבל אני מודה, אין לי כוח לקחת את הזוגיות שלנו על הכתפיים שלי. אני גם לא מוכן שכמו תמיד תמשיכי להסתכל על הזוגיות רק דרך המשקפיים הצרות שלך. זה לא רק אני, זו גם את ואולי הצעד הראשון לפתור את הבעיות שלנו זה להבין את זה ולהפסיק לזרוק הכל רק עליי. אולי תתחילי לחשוב במה את לא בסדר, איפה את טועה ומה את תרמת לזה שהיגענו לזה שאין זוגיות. אולי משם נוכל להתחיל לדבר כי לי ממש אין חשק גם להיות שק חבטות וגם להיות זה שצריך להרים את שנינו. לא אני לא בעלך, אני בן זוג של אישה אחר ואני נשוי לה 15 שנה, גם לנו יש 3 ילדים, אנחנו בני 40 ואני מאמין שאם היא היתה כותבת את ההודעה שלך, היא היתה עושה COPY/PASTE. אז גם אנחנו שם, אני והוא וגם לנו לא טוב. אני מאמין שאת בוודאי יודעת את התשובה ל"למה" ול"איך" השאלה היותר קשה היא ה"מה". מה עושים עכשיו כדי לתקן. אם היתי יודע, לא אני ולא את הינו נפגשים כאן בפורום...