זוגיות?

seeyou

New member
זה נכון-לה לא נמאס מהאנטריקוט-ההיפך

הבעיה היא שהשור לא מוכן לתרום לה את האנטריקוט

seeyou

New member
יותר קל להמר על זה מאשר בלוטו.../images/Emo8.gif

את מפגינה גישה "שקולה" מחושבת מאחורי המסך הישן יש אישה תוססת אשר שולחת אותות מצוקה לכול הכוונים. בטוח שיהיו "מטפלים" בבעיה שלך לעומק
זאת לא בושה להרגיש אישה בכול המובנים ראית את הסרט לחופש נולדה? יש סרט חדש האישה לסקס נולדה(איך זה סיפור אחר) בהצלחה.

מיטל162

New member
thank you

אני מאמינה שיהיה בסדר, אני פשוט צריכה לקחת את הזוגיות כפרוייקט.......

seeyou

New member
צריכה לקחת את הזוגיות כפרוייקט?../images/Emo12.gif

מצאתי סיפור שיכול לעזור לך
" התזה של הארנב יום קיץ אחד ישב לו ארנב ביער מחוץ למאורה שלו, והחל להקליד במכונת הכתיבה שלו, לפתע פגש אותו שועל... השועל: "מה אתה כותב?" הארנב: "אני כותב את התזה שלי... במסגרת לימודי הדוקטורט שלי" השועל: "הממ..., ועל מה התזה שלך..." הארנב: "הו... התזה שלי היא... איך ארנבים טורפים שועלים...." השועל: "זה מגוחך, כל שוטה יודע שארנבים לא טורפים שועלים" הארנב: "בטח שהם יכולים, ואני יכול להוכיח את זה, בוא איתי ותראה..." נכנסו השניים למערה ומייד החלו נשמעים קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר מספר דקות יצא הארנב את המערה, ניגב את שאריות הדם מעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. לאחר מספר רגעים, מופיע הזאב, רואה את הארנב עסוק מאוד בכתיבה נמרצת הזאב: "מה אתה כותב בכזאת נמרצות ?" הארנב: "אני כותב את התזה שלי, איך ארנבים טורפים זאבים" הזאב מייד פרץ בצחוק גדול הזאב: "אתה לא מצפה שאני יאמין לזיבולי שכל שלך..., נכון?" הארנב: "אין בעיה... אתה רוצה לראות איך...?" נכנסו השניים למערה ומייד החלו נשמעים קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר מספר דקות יצא הארנב את המערה, ניגב את שאריות הדם מעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. בנתיים בתוך המערה, בצד אחד הייתה ערמה של עצמות שועל בצד אחר הייתה ערימה של עצמות של זאב ובמרכז המערה ישב לו המנחה של הארנב... אריה ענק, שבע ומרוצה מוסר השכל 1. לא משנה הנושא שאתה בוחר לתזה שלך 2. לא משנים הנתונים שאתה אוסף ומשתמש בהם 3. מה שחשוב באמת, זה לא מה היא התזה, אלא, חשוב מי המנחה שלך

זה טיפ נכון!

אפשר לקחת את זה הפוך- כשאני לא רוצה לשכב עם הבעל...משכיבים את הילדים במיטה שלנו!!רעיון אה???

אל תמותי מבפנים

נשמע שיש לך בסיס לבנות עליו דברים, יותר מלהרבה אנשים. משפחה זה דבר מאוד חשוב ונחוץ- ולך יש את זה, תוקירי. לגבי הזוגיות- אני הייתי שוללת בגידה שלו מהצד (רק למען הסר ספק, לא צריך להיכנס לפרנויה) אם הוא באמת לא בוגד וזה פשוט עניין של שחיקה ושיעמום, הייתי: א. מוצאת תחביב חדש ומלהיב, משהו שתמיד רצית לעשות ותמיד דחית ב. שוקלת לנסוע לבד לסופ"ש (או יותר) במקום אחר בארץ, אצל חברה במקום רחוק או לחו"ל עם חברה כדי לתת לו להתגעגע קצת ולהבין כמה טוב לו כשאת שם ג. לא הגיוני שלגבר אין חשק לסקס, תשאלי אותו על זה כדי לרדת לשורש הבעיה

מיטל162

New member
תודה

האמת, לא נראה לי זאת בגידה. כי הוא כל השמן זמין ומחפש כל רגע פנוי כדי להיות בבית. תודה לך.

מבינה אותך כל כך../images/Emo201.gif

אני מרגישה כמעט כאילו אני כתבתי את כל זה.... נשואים שנים רבות, ילדים, משפחה, קריירות... כלפי חוץ- הכל נראה מצוין. אבל מבפנים- מרגישה שנובלת.... גם כשכבר נמצאים ביחד- יש הרבה שתיקות, הרגשה שרוצים להיות במקום אחר, הרגשה של חסר... על סקס כבר אין מה לדבר.. אין לי הרבה עצות עבורך, מלבד דברי עידוד.... מבחינתי התחלתי עכשיו אימון לזוגיות... אני רק בהתחלה- אבל אני מאוד מקווה שזה ישנה דברים בחיים שלנו... אני רוצה לחיות!

מיטל162

New member
גם אני....

מחפשת דרך להרגיש את הריגוש לחיי....להציל את הזוגיות מגזר דין מוות.

איש אnד

New member
הקדמת אותי, אז אני אענה לך

רק הסקס מפריע לך? ומה עם כל השאר? את הריי יודעת שהאינטימיות מתחילה מחוץ למיטה. פעם כשהינו צעירים ויפים החרמנות היתה עושה את שלה. פעם לי לא הפריע שאת לא תורמת שום דבר לזוגיות חוץ מלהיות שם, שאת לא מנסה לחדש, להפתיע, לרענן. תמיד את חשבת שאני צריך לאהוב אותך בגלל מי שאת, שאת לא צריכה לטפח את הקשר, להשקיע בזוגיות, אז חשבת. מאז כבר חלפו אי אילו שהם שנים, אני כבר לא זקוק לסקס כמו שהיתי צריך פעם ואת יודעת מה? גם אם אני צריך, אני מעדיף להביא ביד פעם בשבוע, יותר מהר ופחות תיסכולים. אני לא צריך להמתין עד שתהיה לשנינו הארה בדיוק באותו רגע ובאותו מקום ושגם הגדול יהיה בדיוק אצל חברים, הקטנה תלך לישון והאמצעית שקועה בסידרה שלה מול הטלויזיה. אני לא צריך להשקיע מחשבה על מה את מרגישה ולהתחשב בכל ריגשי הנחיתות שלך שגורמות לך תמיד להיות עצורה וחסרת דמיון במיטה, פשוט להביא ביד ולגמור עם זה. שלא יהיה לך ספק, אני אפילו לא מפנטז על מישהי ספציפית אני סתם צריך איזה חתיכת פורנו קצר וזהו. אין לי חשק, נקודה. אז יפה שאת יוזמת אבל אני לא ממש כפתור שברגע שאת רוצה אני עומד לרשותך (תרתי משמע). החוסר חשק שלי מגיע מדברים הרבה יותר עמוקים. ושיחות נפש את רוצה? על מה בדיוק? יש לי כל כך הרבה פעמים תחושה שגם כשאנחנו מדברים את שומעת אבל לא מקשיבה לי. את מבינה את המילים אבל לא מחברת אותם למשפטים. היו לנו כל כך הרבה שיחות במהלך השנים, נכון לא כולם היו נעימות, אבל כמה מתוכם באמת הפנמת? כמה מתוך שיחות הנפש האלה גם גרמו לך לחשוב עליי, על מה שאני צריך ומה שאני אוהב? אז גם מזה ירדתי. זה לא שאני לא אוהב אותך. את חשובה לי ואני באמת מרגיש שאנחנו יחידה אחת, שהילדים מקסימים ושאחרי כל כך הרבה שנות נישואים גם בנינו משהו שבו יש מקום גם לי וגם לך והוא ניקרא בית אבל אני מודה, אין לי כוח לקחת את הזוגיות שלנו על הכתפיים שלי. אני גם לא מוכן שכמו תמיד תמשיכי להסתכל על הזוגיות רק דרך המשקפיים הצרות שלך. זה לא רק אני, זו גם את ואולי הצעד הראשון לפתור את הבעיות שלנו זה להבין את זה ולהפסיק לזרוק הכל רק עליי. אולי תתחילי לחשוב במה את לא בסדר, איפה את טועה ומה את תרמת לזה שהיגענו לזה שאין זוגיות. אולי משם נוכל להתחיל לדבר כי לי ממש אין חשק גם להיות שק חבטות וגם להיות זה שצריך להרים את שנינו. לא אני לא בעלך, אני בן זוג של אישה אחר ואני נשוי לה 15 שנה, גם לנו יש 3 ילדים, אנחנו בני 40 ואני מאמין שאם היא היתה כותבת את ההודעה שלך, היא היתה עושה COPY/PASTE. אז גם אנחנו שם, אני והוא וגם לנו לא טוב. אני מאמין שאת בוודאי יודעת את התשובה ל"למה" ול"איך" השאלה היותר קשה היא ה"מה". מה עושים עכשיו כדי לתקן. אם היתי יודע, לא אני ולא את הינו נפגשים כאן בפורום...

אריגולד

New member
איש אחד - שאפו איזה תגובה - WOW

אני הרבה הרבה זמן שקט פה בפורום, אבל הייתי חייב להרשם ולפרגן לך, כי כל מלה בסלע. חזק.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רגע רגע רגע

אתה כותב מקסים, ועם המון כנות. אבל כשיורדים לתוכן הדברים אתה אתה אומר? אתה אומר לה: תבדקי את את עצמך, כי אני לבד לא ארים את העסק בשביל שנינו. אוקיי, אתה לבד לא. אבל מה אתה רואה אצלך לא בסדר? מה אתה מוכן להרים? כי הרי שוב החזרת את זה לצד השני... זה לא אני, זה את.... זה עדיין אותו תקוע בדיוק. אתה מציע ששניכם תרימו את העניין, אבל אתה לא יודע איך. אתה לפחות מחפש? מיטל לפחות מחפשת... מריוס

למעלה