זוגיות?

אני מחייכת....

מיום ליום עולה בי התחושה שלכל הנשים יש בעיות בזוגיות דיי דומות, בגדול או בענק "תקשורת".............תאמיני לי אני מבינה אותך.........אני ג"כ, חמודה..מצחיקה..זורמת ואפילו מעניינת. מצליחה לדבר עם כל העולם ואמא שלו -ורק עם בעלי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז זהו שלומדים את זה.ואת כבר עברת "קורס" שכזה כך הבנתי, אז מה את צריכה קורס נוסף או רענון?!!!!!!!!!

מיטל162

New member
לפעמים שוכחים...את יודעת

וצריך חיזוקים על מנת להמשיך הלאה, ולבוא עם כוחות מחודשים....

Bondy0007

New member
לפי התיאור שלך ....

הייתי צריך להפגיש את אישתי עם בעלך ....

Bondy0007

New member
איך הסתדרת 17 שנה ככה ?

אני נשוי עוד מעט 5 שנים ואני כבר משתגע ... סקס זה הדבר שאמור הכי לחבר בין גבר לאישה במיוחד שהם אוהבים ... מה קורה פה ? יש לך טייפים ?

מיטל162

New member
תדאג

לסופ"שים זוגיים פעם בחודשיים, ימי בילוי משותפים, אני באיזשהו שלב הזנחתי את זה.... לא לתת לילדים לישון במיטה שלכם, למרות שזה כייף, זה מתכון בטוח לגמור עם ה"סקס".

Bondy0007

New member
בוקר טוב

האם ההזנחה היא הדדית ? את חושבת שאם הייתם הולכים לייעוץ זה היה עוזר? האם זה השיגרה? כמה שנים את במצב כזה ? לא מבין איך אנשים אין להם כוחות לעשות סקס כמה שיותר .... או לפחות כמה פעמים בשבוע ...

מיטל162

New member
בסהכ...

על פניו נראה כאילו הכל נפלא. אנחנו מאד משפחתיים, עושים הרבה דברים עם הילדים. אבל כשאנחנו לבד, זה נהיה סתם. שתיקות, יושבים וכל אחד עסוק במשהו אחר. אבל זה לא זה....זה כאילו שהאהבה...נעלמה....תחזירו לי אותה. ואני לא מצפה לאהבה של ילדה בת 16, אלא למשהו הרבה יותר בוגר.

Bondy0007

New member
אולי הכל עניין של ריגוש ...

אולי הכל עניין של ריגוש ... אולי זה מה שחסר דיברת על זה עם בעלך ? חשבת על נשואים פתוחים ? לגוון עם עוד בני זוג ? אולי זה משהו בתוכנו ... משהו שחסר לנו ולהם זה לא חסר אצלם זה רגיל וטוב. מה את חושבת ?

מיטל162

New member
אולי

אולי הריגוש הוא מה שחסר....אולי זה רק בנו באמת שמשהו חסר לנו....אולי לצד השני הכל בסדר...ונראה שכך הוא לפחות אצלי. עולם כמנהגו נוהג, ואני מתה מבפנים....

Bondy0007

New member
אז ...

בגלל זה את פה לחפש את הריגוש הקטן שאולי יידלק שוב למרות הפחד והחשש מהלא נודע

Bondy0007

New member
ואני ??

אני במצבך ... מתוסכל ומחפש את הניצוץ אולי פה ? לא יודע ... אבל אולי

גארוטה

New member
הנה, מצאת לבד את

התשובה איך להחיות את הזוגיות. נכון שתמיד יש אחד שיוזם יותר ובמקרה שלכם זה כנראה התפקיד שלך, אבל כמו שכתבת "באיזשהו שלב הזנחתי את זה..." ופה הטעות. אני מבינה שאולי נמאס לך להיות זו שתמיד יוזמת וזו שתמיד לוקחת אחריות לשמור שהאש תמשיך לבעור, אבל מה עדיף להתייאש ולהפסיק או להמשיך להתאמץ ולהנות מזוגיות שלא תגרום לך להרגיש שהכל נשמט לך מהידיים, אין עניין והשגרה משתלטת?

seeyou

New member
בקיצור-מאהב זה גם פתרון.

דברי עם בעלך אם גם הוא מוכן לנסות עם אחרות

I C E M A N 7

New member
אבל לה לא נמאס מהאנטריקוט... ../images/Emo13.gif

אם להשתמש במטאפורה של הרב גולן... שאלה למיטל: האם את מוכנה לנישואים פתוחים חד צדדית באופן זמני? האם תסכימי לשלישייה? לפעמים חוויה אחת עושה מה שאלפי מילים לא יצליחו. אני יודע שזה "לא פייר" שזה חד צדדי, אבל יש סיכוי שאם תציעי הדדיות זה יעשה את האפקט ההפוך.. דרך אגב סתם הצעה: אצל זוג חברים שלי חל מהפך ע"י.. השם ישמור... גראס! היא אף פעם לא הייתה בעניין, ועניין הדעיכה המינית דחף אותה לשם ומאז... השאלה אם אתם הטיפוסים לכך

למעלה