זוגיות
במבחן היומיום

זוגיות../images/Emo23.gif במבחן היומיום ../images/Emo178.gif

היומיום שלנו מלא בבעיות, תהיות, התלבטויות שלאו דווקא קשורות לזוגיות ולמשפחה, אלא לעבודה, חברים וכו', אך מה לעשות כל אותם בעיות/תהיות/התלבטויות משפיעות על הזוגיות כי העולם לא מכיל רק אותנו, אלא גם אחרים ובהם היקרים לליבנו- או יותר נכון: היקר/ה לליבנו <כל אחד והעדפתו הוא
>. האם ההשפעה הזאת הינה מזיקה לדעתכם, או שזאת מהותה של זוגיות- לשתף ולחוות ביחד ולשרוד את החיים ביחד עם עוד מישהו- כי שניים זה טוב יותר
מה דעתכם

hadarbis

New member
והנה תשובה ראשונה.. ../images/Emo24.gif

נסיכה, אני ממש אוהבת את השאלות שלך.. הן גורמות לי לחשוב, ולהתחבט עם עצמי.. נורא אוהבת את זה. תודה.
ועכשיו לתשובה שלי... לפי דעתי, זוגיות נבחנת באמיתיות שלה (לא מצאתי דרך יותר טובה לנסח את עצמי..) וברצינות שלה, כאשר היא תלויה בעוד דברים מסביב- במקרה זה, החברה, האנשים, העבודה וכדומה. זוגיות יכולה להיות נפלאה כשזה רק 2 אנשים, אבל זה לא ככה- וזה לא אמור להיות ככה. לפי דעתי, כשמתחילים קשר כל כך אוהבים אותו איך שהוא, כי אז יש מן הרגשה שזה רק שניכם בעולם. ואז.. כשהתחושה הזו עוברת, מבחן הזוגיות באמת מתחיל. איך הזוג ישרוד עם בעיות כלכליות? עם חבר שלא אוהב את בן הזוג? כשיש לך פגישה בחו"ל במסגרת העבודה, וקשה לבן הזוג להתנתק? מקווה שהבנתם את תשובתי, ושוב- תודה נסיכה!

maybesure

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo132.gif../images/Emo22.gif../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif

בעד הזוגיות-בכל מקרה! וגם רואה יתרון עצום בכך שהחיים הזוגיים הם לא רק זוג, אלא מכלול חברתי שלם. לדעתי היינו משתעממים, נוטים לריב יותר ומתעמתים על שטויות לו כל החיים שלנו היה רק בן הזוג. ע"ע ההודעה של באדי על השישי האחרון בו שהתה קצת יותר מידי שעות עם בן הזוג
ומודה שגם אצלנו זה קורה לפעמים. יותר מכך: מאמינה שיש ביחד זוגי. יש חוג חברים לזוג, ויש גם חוג חברים לכל אחד בנפרד וכך הכי בריא.

ShirShir

New member
אין לי ספק ששניים זה יותר טוב../images/Emo9.gif

הרי זו בעצם שאלה מתמטית - חצי ועוד חצי נותנים שלם, נכון
אני חושבת שלכל אדם יש כמיהה עזה להיות שייך, להיות בחברה ולא לבד, לשתף, להשתתף, לחלוק חוויות וסיפורים זה טבע האדם, לא

למעלה