זוגיות במשבר????

fufuefraim

New member
זוגיות במשבר????

בדרך כלל אני צופה בבעיות של אחרים פה הפעם אני זקוקה לעזרתכם בבקשה אני ובעלי נשואים טרייםויש לנו תינוק בדרך (חודש שביעי) יש לנו קשר דיי טוב (עם עליות וירידות כמו כולם) אך יש לבעלי דפוס התנהגות שחוזר על עצמו כל הזמן - הוא פתאום מרגיש שחיי הרווקות שלו נעלמים והוא לא מסופק. דיברנו על זה כבר עשרות פעמים (כל פעם שזה קורה) והוא אומר שככה הוא וככה היה לו בכל מערכות היחסים שלו וזה עניין של כמה ימים וזה עובר לו- ובאמת זה ככה במציאות עכשיו יותר מתמיד כשאנחנו נשואים ומצפים לתינוק בבית זה יותר מפריע לי הוא טוען שהוא אוהב אותי מאד ואני יודעת שזה נכון- הוא מתייחס אליי יפה ולא מזלזל בי כמעט לעולם מה לעשות עם דפוס ההתנהגות הזה שחוזר על עצמו אני שואלת את עצמי אם גברים מרגישים ככה בדרך כלל או שזה לא נורמאלי? האם תמיד יהיו לנו ספקות והרהורים? האם תמיד נרצה משהו אחר? מפחיד אותי לחשוב על חיים עם מישהו שיכול להתהפך בכל רגע ועוד עם ילד? מה עושים?

אין מקום לדאגה

חמודה. כרגע הוא נמצא בהכנה לאבהות. הוא אינו רווק יותר ובקרוב יהיה אב. שני אלה מעסיקים את מוחו כרגע אבל, ברגע שיוולד התינוק/ת הוא יירגע וירגיש אחריות מלאה על משפחתו. (כולי תקווה שכך). אז, לאט לאט יווכח שהמשפחה הפרטית הקטנה שלו מעל הכל. יהיה בסדר. אל תדאגי. זה תהליך טבעי.

fufuefraim

New member
תודה לך על התגובה הכנה

אני מקווה שכך באמת יהיה כי אני קוראת כבר שלוש שעות הודעות בפורום הזה ואני שמה לב שברגע שמתחילים הירהורים או משהו דומה- ההתרחקות בין בני הזוג מהירה מאד......... לא רוצה להגיע לשלב הזה

seeyou

New member
כול המחשבות שלך כרגע חייבות להיות

מופנות לוולד ולבריאותך! כול מילה אחרת-מיותרת ברגע זה! מאחל לך לידה קלה

התופעה שאת מתארת היא טבעית

מאוד . המעבר מחיי הרווקות , והשינוי ה מ א ו ד משמעותי באורח החיים הם מאוד טבעיים , וגם הנשים עוברות שינוי ומהפך כאשר הן נישאות . החיים באמת משתנים ואולי הוא פשוט מספר לך בכנות את מה שהוא מרגיש , בשעה שיש גברים , או אפילו זוגות ,שמרגישים אותו הדבר , רק מסתירים את הרגשתם ולא מגלים אותה לנשותיהם , ולכן את רק יכולה להיות גאה בו שהוא כנה איתך, ומספר לך בכנות את הרגשתו . לדעתי הוא יסתגל למצב , ובסופו של דבר הוא יתרגל . המעבר לחיי נישואין מחיי רווקות תוך כדי געגועים לעבר הוא לגמרי טבעי . אני הייתי מתפלאה עם כולם היו אומרים שהשינוי הוא דבר חלק וללא בעיות או געגועים לתקופה הקודמת . מי שאומר לך ששינוי שכזה עובר ללא שום "חריקות " לא אומר לך כנראה את האמת . העיקר אני מאחלת לך בהצלחה בלידה ובגידול הרך שיוולד !

1רגיעה

New member
אני מאמינה שהוא אוהב אותך

אני באמת מאמינה שבעלך אוהב אותך, אני גם מאד מאמינה שצריך לחיות לפני שנישאים תחת קורת גג אחת כדי באמת להבחין ולגלות דברים שאי אפשר לגלות כשחיים כחברים וכל אחד בביתו , אני מקווה שאין לו פנטזיות כבר בתחילת נישואיכם , כי מה יהיה בעוד 10 שנים , נכון צריך לחיות את ההיום אך זה לי משום מה ........... כשתינוקך יגיע לעולם יש אחריות גדולה , והרוב הופך ךהיות סביב התינוק לידה קלה ובהצלחה מחפשת רגיעה

למעלה